Washington, Brussel en de NAVO vormen niet alleen een bedreiging voor Rusland, maar ook voor de hele wereld

(Door: “Balkanske priče”)

In Oekraïne heeft alleen het hegemonisme van de Verenigde Staten belang bij deze oorlog. “Dit is geen lokaal conflict tussen Rusland en Oekraïne, maar een proxy-oorlog tussen Rusland en het hele Westen. Poetin is niet gek en we spelen met vuur. Het zal een wonder zijn als dit ons allemaal niet raakt. De oorlog in Oekraïne begon, omdat veel mensen in het Westen hun verstand verloren. Poetin en de Russen hebben de morele plicht om op te staan ​​tegen de gedegenereerde ideeën van het Westen,” zei de Canadese psychologieprofessor Jordan Peterson. Het doel van het Westen is duidelijk: Rusland omsingelen met onvriendelijke regimes langs zijn grenzen, het met een militaire strop wurgen en het dwingen om tientallen jaren in een zinkend geopolitiek moeras te blijven. Oekraïne is in deze strijd der giganten niet het probleem, het is de ontsteker geweest. Een ontsteker waar jarenlang aan gewerkt is, die uiteindelijk een geopolitiek systeem tot ontploffing heeft gebracht dat zich de aanwezigheid van een groot land als Rusland, met zijn rijkdom, zijn tradities, zijn cultuur, niet kan veroorloven. Twee werelden staan nu tegenover elkaar: de wereld van de soevereine landen, geleid door Rusland, en de wereld van de globalisering-links fascisme, verpletterd door Atlantis. Als de kanonnen bulderen op Oekraïens grondgebied, dan is het conflict mondiaal, want het bestaan en verdwijnen van een van deze twee werelden staat op het spel…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Washington, Brussel en de NAVO vormen niet alleen een bedreiging voor Rusland, maar ook voor de hele wereld

 1. Frits ter Weele zegt:

  Ben het hier helemaal mee eens

  Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  Maar de wetenschappers in dienst van die lui ook, totdat:

  Yesterday, Science magazine reported that the University of Delaware “found one of its star scientists guilty of research misconduct.” This is a big deal. Science reports that the university
  has accepted an investigative panel’s conclusion that marine ecologist Danielle Dixson committed fabrication and falsification in work on fish behavior and coral reefs. The university is seeking the retraction of three of Dixson’s papers and “has notified the appropriate federal agencies,” a spokesperson says.
  In response, Science retracted one of the three papers which last February was placed under an “editorial expression of concern.” The University of Delaware report and associated call to retract three papers is perhaps just the tip of the iceberg, as dozens of other studies may be implicated.

  Dus: fabrication and falsification & tip of the iceberg & this is a big deal.

  Dat laatste vraag ik me inmiddels af omdat het zo vaak voorkomt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Léon van Duren zegt:

  De pharma maffia klimaatfascistische vaccinazi’s zijn nooit weggeweest!

  Leugens werden gevolgd door leugens!!

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Operatie_Paperclip
  De nazi’s zijn gewoon doorgegaan met hun misdadige praktijken!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/cdc-quarantine-distancing-covid-vaccine-injuries-vaers/?itm_term=home

  https://www.frontnieuws.com/baanbrekende-uitspraak-italiaans-gerechtshof-geeft-opdracht-tot-analyse-van-covid-vaccins-om-te-bepalen-of-ze-schadelijk-zijn-video/

  Ruim twee jaar na aanvang van het wereldwijd van overheidswege georganiseerde criminele terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!

  https://www.frontnieuws.com/covid-19-prikken-in-verband-gebracht-met-sterke-toename-van-sterfgevallen-in-nederland/

  Mensen als de nietsontziende schaamteloze recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele ambtenaren (handlangers in het kwaad!) moeten met behulp van onafhankelijke tribunalen in de toekomst zeer zware straffen ondergaan vanwege de ernst van de van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia misdaden!!!Een optie zou ook de herinvoering van de doodstraf kunnen zijn wegens doodslag door schuld met voorbedachten rade!!
  Het huidige kabinet van de pharma maffia psychopaat Mark R. zou in z’n geheel preventief gedetineerd moeten worden om verder crimineel handelen te voorkomen!!!

  De huidige wereldmisleiders zijn mensen van het kwaadaardigste soort!!Kijk b.v: naar de horror dokter Ursula von der L!!Zie ook de gewetenloze satanische geïnstitutionaliseerde sekte van de WEF!! Ook de schaamteloze megalomane WEF profiteurs van het onzinnige Nederlandse Koninklijke huis hebben nog nooit iets om hun bevolking gegeven!! Slaap kindje slaap!!
  Nog nooit heb ik als zoon van een vrijwel vermoorde joodse familie verontschuldigingen vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!!
  Praatjes op de jaarlijkse Holocaust herdenkingen vullen geen gaatjes!! (Over welgemeende krokodillentranen gesproken = een jaarlijkse walgelijke achterbakse vertoning!)

  https://commonsensetv.nl/nachtmerrie-koninklijke-familie/

  Deze zeer vele misdadige geïnstitutionaliseerde pharma maffia (WEF)sekteleden kunnen alleen met behulp van onafhankelijke tribunalen berecht worden!!

  Shalom van Léon van Duren(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,JEZUS leeft!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 4. johannes zegt:

  mijns inziens , maar ja wie ben ik , is dit het grote spel van de globalisten die met name rond de zwarte zee zgn vechten met elkaar om welke reden dan ook , maar in werkelijkheid gaat het om de nieuwe verdeling van 10 wereldstaten en met name rondom de zwarte zee is een puntje i.v.m. met de verbinding west-oost en vice versa, en dat landje Israël is er ook nog…..

  Ach en Ukraine is maar bijzaak maar toch een mooie smoes om de wereld in rep en roer te krijgen en het westen financieel compleet straatarm te maken(lees:gelijk niveau met de rest van de wereldbevolking) , alvast met het oog op de “nieuwe economie”

  Oh wat zal de wereldbevolking in hun onnodige en gearrangeerde ellende schreeuwen om de eerste de beste wereldleider die het allemaal gaat oplossen , maar die “oplossing” zal van korte duur blijken.(over sustainable gesproken haha)

  En voor de rest is het tot die tijd allemaal theater voor de bühne om te gaan geloven dat ze er allemaal niets aan kunnen doen en het zwarte pieten kan doorgaan en het zal vele mensenlevens kosten.

  Wijsheid voor de wereldbevolking die zich niet tegen elkaar in het harnas laat jagen , geen geweld gebruikt tegen ELKAAR, voor elkaar zorgt en de elite compleet naar het land der niksnutten en oorlogshitsers verwijst, maar voor de laatste tips heb je enkel een niet al te slim en vooral agressief hebzuchtig volkje nodig om de lont in het kruidvat toch te doen ontsteken………….

  Geliked door 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  Het vervelende in al dit soort zaken, is dat we nooit afspraken hebben verbonden aan onze stem waardoor allerlei sinterklaasacties van onze gelden door corrupte politici over de balk gesmeten worden. Er blijft veel aan de kleefstok hangen en je kunt je afvragen hoeveel kleefstokken er zijn…. en hoe de geldstroom verder loopt…. reken maar dat diezelfde mensen die uit jouw naam geven, ook hun portie krijgen, net als het WEF. WHO en allerlei andere Loeder-organistaties.
  Toch staat iedereen nog in de wachtstand… vraag me altijd af hoe dit in godsnaam mogelijk is …
  Kijk naar protesten in de 60. 70 ‘er jaren en kijk nu ..wat zie je ????

  Like

 6. Julia zegt:

  Ieder weldenkend mens weet dat de oorlog bewust in stand wordt gehouden om de globalisten alle macht te geven en vrijheden te beperken. Het wordt met de dag erger nu moeten EU burgers ook nog financieel gaan boeten voor een corrupt land de Oekraïne De “Hoge Vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid” van de EU, Josep Borrell, waarschuwt de burgers in de lidstaten om zich niet door ontevredenheid over de hoge voedsel-, elektriciteits- en brandstofprijzen te laten verleiden om op minder links-liberale en meer conservatieve regeringen te stemmen. Dat zou Poetin alleen maar ten goede komen, zegt hij. In plaats daarvan moeten wij “solidair zijn” en betalen wat de machthebbers in Brussel besloten hebben dat het kost om Oekraïne te steunen door Rusland te isoleren, schrijft het Zweedse nieuwsorgaan Sorry maar ik ben überhaupt niet bereid om op welke manier dan ook voor een WEF oorlogshitser als Zelensky die bewust mee werkt door eigen burgers massaal slachtoffer te laten zijn van deze smerige oorlog en zijn soldaten als kanonnenvoer gebruikt solidair te zijn of er extra voor te betalen. Als de NAVO, VS en Brussel geen moordwapens hadden geleverd was het allang gedaan met de oorlog in de Oekraïne en was ons een hoop ellende gespaard gebleven.

  Geliked door 1 persoon

 7. bobzelf zegt:

  TEGEN EEN MET LIEFDE GEPLAATST STUK
  MET ALLEEN MAAR WAARHEDEN EN WAARHEDEN EN WAARHEDEN
  VALT NIETS IN TE BRENGEN

  DANK JE WEL, HULDE, HOED AF EN DIEPE BUIGING

  2 TIMES 12 POINTS FROM THE ATHENS JURY

  GEWELDIG

  OOM MAIDAN

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s