CITAAT . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op CITAAT . . .

 1. Hovawart zegt:

  Maar in welke vorm of gedaante de islam een rol speelt blijft onderbelicht,.. laat zich wel raden..
  …dommerik.

  Geliked door 2 people

 2. Bob Fleumer zegt:

  Timmermans zou de Koran eens moeten lezen, misschien krijgt hij dan zijn verstand terug!

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Iets wat je nooit gehad heb kan je niet terug krijgen.

   Geliked door 5 people

  • Oliedom zegt:

   Naast die koran, is ook dat sprookjesboek de bijbel niet veel beter, maar van die is lam figuur timmerfranz wordt men niet goed van, met zijn stompzinnig gelul in de ruimte.

   Like

  • Julia zegt:

   Bob Fleumer Verstand van Timmermans kun je niet verwachten deze vent is een door en door laffe verrader van eigen burgers. Maar ja PvdA daar kun je niet veel van verwachten. Kijk wat het heerschap aan bezittingen heeft maar ondertussen de burgers geen eten meer gunt maar zelf o.a. geen zonnepaneel op zijn daken heeft staan in zijn bij elkaar van belasting geld gestolen optrekje. Helaas heeft hij blijkbaar geen experimentele vaccinaties gehad en is het bij een placebo gebleven dus zullen we nog heel lang van zijn tirannie kunnen genieten.

   Like

 3. Skarsgärd zegt:

  Onze Timmerfrans toch, ik wist niet dat hij zoveel wist van de Europese geschiedenis, hij heeft helemaal gelijk: de Islam ís deel van het Europese verhaal, kijk zelf maar naar de Europese verrijking van Europa over een periode van 1000 jaar, uiteindelijk gered door de Tsaar:

  711-713 verovering heel Christelijk Spanje
  732 Slag van Poitiers; de Franken stopt in west-europa de Islam
  837-901 invallen Sicilië, Corsica, Italië en Frankrijk
  937 platbranden kerk van het Heilig Graf in Jeruzalem
  1094 Byzantijnse keizer vraagt westen om hulp tegen Moslims invasies
  1385 verovering van Bulgarije
  1387 verovering van Griekenland
  1453 verovering Byzantijnse Keizerrijk – Constantinopel
  15e eeuw verovering Albanië, Servië
  1526 verovering Hongaarse koninkrijk
  1529 beleg van Wenen
  1571 Moskou platgebrand en 150.000 Russen weggevoerd als slaven
  1641 slag bij Azov, Moslimleger probeert delen van Rusland te veroveren
  1683 tweede beleg van Wenen
  1695 Tsaar Peter de Grote verslaat de Islamitische legers voorgoed

  Geliked door 4 people

 4. droevige mof zegt:

  Als Timmermans in Neurenberg 2.0 zijn eigen nieuwe normaal aantreedt, zal hij zeggen dat hij eigenlijk niets heeft gezegd. We hebben alles op hem geprojecteerd, hij wist al lang dat het fout zou gaan. Ursula had overal schuld aan, het was de Duitse kliek die alles wilde regelen en controleren. Hij had alles geprobeerd om het ergste te voorkomen, helaas tevergeefs.

  Geliked door 3 people

 5. Niek zegt:

  Wat is het toch een lul, maar hij heeft ook volkomen gelijk in zijn domheid. In een totalitair systeem maakt het namelijk niet uit welke religie dominant is en kun je ze allemaal onderdrukken.
  In zijn uitspraak maakt hij 1 hele grote fout “de Islam is ons verhaal” waarmee hij te kennen geeft dat wij bij de islam horen maar dat klopt niet en gaat ook niet gebeuren.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Niek. Deze vent vreet zich vol, en dat heeft kennelijk invloed op zijn denkvermogen. Hij zegt “de Islam is ons verhaal”. Dus hij laat ons, tussen de lijnen door, weten dat de islam zal binnen afzienbare tijd ONS VERHAAL WORDEN! Zijn globalistische vrienden w.o. George Soros zijn bezig met het oprichten van een gigantische Jihad-leger op Europese bodem. Hun taak is een selectieve genocide plegen onder de autochtone Europeanen. Er worden miljarden gespendeerd om ze hierheen te importeren.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Als de islamitische troepen op sterkte zijn binnen eutrpa, dan k0mt vanuit Ankara het sein tot de aanval op de instituties van de euroopese unie. Turkije zal de Navo verlaten en zich scharen bij de club van poetin , die dan weer allianties maken met Iran en china. Plaatje compleet, dan volgt de uithongering van de USA en GB met hun geallieerden. Kan maar zo zo gaan.

   Like

 6. ronjaspers zegt:

  De islam is de grootste moordmachine uit de menselijke geschiedenis.In 1400 jaar tijd bijna 600 miljoen doden en vele miljoenen mensen tot slaaf gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat veel mensen niet weten en eigenlijk altijd verbaasd over zijn als ze in Bulgarije op vacantie zijn.
  Als een Bulgaar iets gevraagd wordt en hij anrwoord met Da (ja) dan knikt hij nee.
  Anedersom als het antwoord Nej (nej) is knikt hij ja.
  Ook Ik vond dat in eerste instantie vreemd toen Ik een jaar of 15 geleden de eerste keer in Bulgarije was samen met Svetanka.
  Dus Ik zeg tegen haar dat het nogal een rare gewoonte is naar Europese begrippen.
  Toen heeft ze me uitgelegd hoe dat nou precies zit.
  Zoals velen van ons hier weten heeft Bulgarije ca. 400 jaar onder de Ottomanen geleden
  Nou hadden die Ottomanen de gewoonte om mensen te vragen of ze zich ook tot de Islam wilden bekeren, wat bij de Bulgaren niet in goede aarde viel, maar als ze nee zeiden konden ze zo maar vermoord worden.
  Dus mensen begonnen met het andersom gebruiken van het met het hoofd knikken.
  Toen Svetanka mij dat uitlegde nam Ik dat met een flinke korrel zout omdat Ik geen idee had hoe het er in die tijd aan toeging hier tijdens die bezetting.
  Vergis je niet dat het oosters orthodoxs hier de dominante religie is en de mensen dit nogal heftig aan hangen.
  Voor mij ieder zijn meug natuurlijk.
  Later ben Ik dat aan meer mensen gaan vragen en kreeg inderdaad hetzelfde antwoord waarbij het idee bij mij post vatte dat het toch wel eens zou kunnen zijn dat het een fabel is die door de jaren heen in de hersenen van de Bulgaren heeft plaats genomen als waarheid.
  Nou heb Ik sinds Ik hier woon een kennis die conservatrice is in een museum en Ik vroeg haar ernaar.
  Ze verzekerde me dat dit inderdaad klopte en bracht later een geschiedenisboek mee waar dit verhaal word bevestigd.
  Ze heeft me daaruit een aantal passages voorgelezen in het Engels waaruit bleek dat het inderdaad klopte.
  Hier in Bulgarije hebben ze dus niks met het slappe geouwehoer van die Limburgse vetbult en Ik ben er ook vanovertuigd dat hij dit soort retoriek hier in Bulgarije niet zal kunnen verkopen.

  In Shumen waar Svetanka vandaan komt staat de grootste moskeet van Bulgarije en die was totaal verwaarloosd met het gevolg dat de Turken hier begonnen te zeiken tegen de bestuur van de stad dat een en ander gerestaureerd diende te worden en iedereen daar aan bij zou moeten dragen, met het gevolg dat de moskeet een aantal jaren gesloten is geweest wegens bouwvalligheid en er van restauratie niks in kwam.
  Nou op dit moment wordt het spel wel gerestaureerd maar wel met Turks geld en andere sponsoren en de stad Shumen werd onder druk gezet door Brussel om ook hun deel bij te dragen.
  Nou weet Ik niet wat of hoeveel Shumen betaald maar Ik heb het vermoeden dat de stad geld krijgt uit Brussel en verplicht wordt om de restauratie op die manier doorgang te laten vinden.
  Erdogan ondertussen lacht zich te pletter want die ziet weer gebeuren dat de Islam de kans zou kunnen hebben om invloed uit te breiden in Bulgarije.
  Dat hij daarbij geen rekening wil houden met het Oosters orthodoxse geloof zal hem nog wel op breken want de Bulgaar hangt heel erg aan zijn geloof en zijn cultuur, dus dat zou na verloop van tijd nog tot interessante ontwikkelingen kunnen leiden.
  Overigens zijn de meeste Turken geconcentreerd in met name het zuid oosten en Noorden van het land en Ik dacht iets van een 7 % van de bevolking die nog niet eens zo heel erg begaan zijn met de Islam.
  Overigens ergens in de vorige eeuw Ik dacht in de jaren tussen 1980 en 1990 dachten de Turken hier ook de zaak op zijn kop te moeten zetten en gingen de straat op met kreten van wij zijn Turken.
  De Bulgaarse regering speelde daar op een geweldige manier op in door enkele tienduizenden Turken op te pakken en in bussen te laden waarbij ze zonder pardon de grens over gezet zijn met de boodschap, als jullie dus Turken zijn ben je nu in je thuisland.
  Zoals duidelijk is houden ze hier dus niet zo van dat gedram van Turken en zeker niet van het gedram van de Limburgse vetbult

  Geliked door 1 persoon

 8. memaxq zegt:

  De islam is een criminele organisatie Frans !! Ik hoop, dat je als ongelovige het lot ondergaat wat de islam voor ongelovigen in petto heeft.

  Like

 9. Sobieski zegt:

  Dit fragment spreekt boekdelen:

  Hoe kan iets dat nog maar 1400 jaat bestaat reeds 2000 jaar “bij Europa horen”?
  Zelfs het Christendom, zoals wij dat nu kennen, en dat wel 2000 jaar oud is, hoort nog geeneens 2000 jaar bij het Europa zoals we dat nu kennen

  En moet je bij 20 seconden in de video die ingebeelde, zelfgenoegzame grijns op die vette rotkop zien, alsof hij de “Wijsheid Zelve” zou zijn.

  Het domme publiek klapt voor die kulpraat. Zoals een commentator opmerkte: Is dat op commando of zijn ze echt zo dom? Ik gok op een derde optie: Statisten, die op bevel moeten klappen, ongeacht welke nonsense daar uitgespuwd wordt, en die daarvoor betaald krijgen.
  Dat doet de NPO ook bij al die walgelijke linkse kletsprogramma’s waarmee de de bevolking avonmd na avond vergiftigen.

  Die correctie later in de video, waarbij hij zegt “overdreven” te hebben met 2000 jaar,en dat het 1500 jaar moet zijn (dan zit hij er nog altijd 100 jaar naast), roept bij mij de verdenking op, dat het geen domheid was (op zich al ernstig genoeg), maar bewuste manipulatie van de publieke opinie.
  Die terloopse correctie achteraf maakte namelijk geen indruk.

  Het is de uitspraak van “2000 jaar” die er bij het publiek ingeslagen zijn, waarbij glibberige Timmerfrenske gewiekst gebruik maakt van het feit dat het Christendom 2000 jaar bestaat, en dit gegeven in het collective bewustzijn van de Europeanen leeft.
  En het Christendom geniet, terecht, altijd nog veel respect bij de meeste Europeanen, ongeacht of ze zelf geloven.

  Tot slot dringt zich de vraag op, wat het betekent, om “bij Europa te horen”? Als je je ertegen moet verdedigen, kun je ook stellen dat her “erbij hoort”. Maar of dat dat een goede zaak is, valt te bestrijden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s