Duitse minister van Volksgezondheid geestesziek?

(Vertaling: “Malpaso”)

De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach (SPD,foto) wordt door sommige Duitse kranten “verward” genoemd, terwijl de voormalige chef van de Bundesverfassungsschutz, Hans-Georg Maaßen, openlijk zegt dat hij mogelijk een “psychiatrische aandoening” heeft.

In tegenstelling tot de verschillende keren dat Lauterbach eiste dat ook mensen onder de 70 jaar een vierde keer tegen Corona moeten worden ingeënt, vertelde hij aan het ZDF “Heute Journal” opeens: “Ik heb nooit gezegd dat jongere mensen moeten worden gevaccineerd, dat is gewoon niet waar.” Maar nog niet zo lang geleden had de SPD-politicus onder meer expliciet bij “Der Spiegel” gepraat over “de vaccinatie van jongere mensen”. Ook op Twitter nam de minister van Volksgezondheid nu opeens afstand van zijn eerdere opmerkingen om mensen zelfs om de drie maanden te vaccineren. Maar dát is juist precies wat zijn, samen met minister van Justitie Buschmann (FDP), uitgebrachte “Corona-beschermingsconcept”: inhoud om ‘beperkingen van grondrechten te voorkomen’. Alleen nog degenen die korter dan drie maanden geleden zijn gevaccineerd, zouden dan nog worden erkend als “gevaccineerden”, had Lauterbach gewaarschuwd, met alle consequenties van dien natuurlijk.

De krant “Bild” onderstreepte al die en nog meer inconsistenties met “verward”. De kop van haar artikel was: “Verwarde Lauterbach-tweets vanuit zijn corona-isolatie”. Ook andere media berichtten over verwarde late-avond tweets: Lauterbach-verwirrt-mit-spätabend-tweets

In een interview met het programma “Hallo Meinung”: Is Lauterbach toerekeningsvatbaar? ging de ex-chef van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen,veel verder. Maaßen nam geen blad voor de mond: “Als je kijkt naar wat de heer Lauterbach zei – soms is hij nauwelijks in staat om een zin af te maken zonder een fout te maken – moet je je afvragen of de man nog de mentale kracht heeft om zijn taak als minister uit te voeren of dat de Bondskanselier hem zou moeten laten onderzoeken door een volksgezondheidsarts.” Maaßen verwees hierin ook naar openbare uitspraken van Lauterbach in 2020, hij had toen nog sterk getwijfeld aan het effect van mRNA-vaccins. Maaßen vervolgde in dat programma:

“Als hij mijn werknemer was, zou ik de grootste twijfels hebben over zijn vermogen om nog zijn werk te doen. Of het nu een psychiatrische aandoening is of via zelf toegediende ‘middeltjes’ is, kan ik niet beoordelen. Maar ik vraag me wél af of de man nog bij zinnen is.”

Bron:
freewestmedia.com

Vertaald uit het Engels door:
Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitse minister van Volksgezondheid geestesziek?

 1. Julia zegt:

  Mogelijk een psychiatrische afwijking het is een levensgevaarlijke psychopaat gevaarlijker dan welk virus ook die allang in een zwaar bewaakt kamp opgeborgen had moeten worden. Die doorgeslagen idioot is knettergek en heeft alle grenzen van waanzin overschreden een. levensgevaarlijk projectiel.

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  LOL, die mafkees is van de SPD, dat zijn socialisten, linkse mensen dus, en dus per definitie sowieso geestesziek…

  Geliked door 5 people

 3. droevige mof zegt:

  Als Keulenaar ken ik Lauterbach al zo’n 20 jaar. Als parlementslid vertegenwoordigt hij het kiesdistrict Keulen-Noord. Hij is altijd psychologisch/psychiatrisch opvallend geweest, een bizarre professor met gekke ideeën. Zijn stokpaardje was te waarschuwen tegen van alles en nog wat, b.v. geen boter op brood te smeren en alle zout weg te laten. Hij zag er vroeger net zo geschift uit op verkiezingsposters als nu. Zijn vrouw, met wie hij vier kinderen heeft, scheidde van hem omdat ze er niet meer tegen kon.
  Maar: de Keulenaren stemden keer op keer voor de gestoorde. Scholz nam hem op in zijn kabinet en steunt hem uitgebreid. Hij is begiftigd met macht, analoog aan de Jonge en Kuipers in NL. Ik zie hem niet afgezet worden. Schandalig en gevaarlijk.

  Geliked door 4 people

  • droevige mof zegt:

   Hier volgt de woordelijke transcriptie van Lauterbachs opmerkingen op de persconferentie van vrijdag. Als je het leest, denk je misschien dat je het Duits niet zo goed kent als je dacht. Ik kan je troosten, ik begrijp ook niet alles. Hij is verward in het hoofd en praat gek. Tot overmaat van ramp liet hij de journalisten zijn Corona Warn app zien. De code werd onmiddellijk gefotografeerd en men kon zien dat hij zelf slechts twee keer was gevaccineerd, en niet vier keer zoals hij had beweerd. Hij had ook zijn quarantaine voortijdig verbroken en droeg geen masker.
   Eigenlijk maakt dit hem sympathiek, als hij niet zo’n verdomde hypocriet en autoritaire veedrijver was. Ik geloof nu dat zijn dagen toch geteld zijn. Scholz is totaal humorloos en kan niet tegen schertsfiguren in zijn kabinet.
   https://www.alexander-wallasch.de/gastbeitraege/qr-codename-fettnaepfchen-eine-tragische-figur-im-turbo-geistigen-verfall

   Geliked door 1 persoon

 4. Olie bol zegt:

  Het haar de anderen kant op, en een snorretje onder zijn neus, en de nieuwe Hitler staat er.

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  Tijdelijk ontoerekeningsvatbaar is een rechtsgeldig excuus om onrechtmatig te handelen……….

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Noemt u mij nou eens één, nou ja twee dan , van die boven-ons-gestelden binnen de EUSSR , die géén geestelijke stoornis hebben.

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Het ventileren van irreële gedachten en vertonen van irrationeel gedrag kan worden toegeschreven aan de voltallige bezetting van de Linksche Looney Brigades.. zonder uitzondering volstrekt wereldvreemd.

  Geliked door 2 people

 8. J zegt:

  Eerst toegeven dat vaccin dodelijke bijwerkingen heeft en dan nog verplichten ook nog?

  Geliked door 1 persoon

 9. bobzelf zegt:

  NOU WIL IK NIET ZEIKEN HOOR …

  MAAR IN NEDERLAND KAN IK ER ZO EEN DIKKE 125 OPNOEMEN

  WATEEN ZELDZAAM KUTLAND ONGELOFELIJK

  OOM NEEM JE TBLETJES IN WHAHAHAHAHA

  Geliked door 3 people

 10. vangie1206j zegt:

  Ach de wereld wordt geregeerd door gekken en sadisten.
  PS. Mijn mening.

  Geliked door 1 persoon

 11. Léon van Duren zegt:

  Deze gestoorde gewetenloze Duitse boef en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste pharma maffia vaccinazi’s verdienen maar één straf en dat is de doodstraf!!
  Het continueren van deze medische misdaden mag absoluut niet ongestraft blijven!!

  Deze criminele (WEF) pharma maffia psychopaten zullen ten alle tijden hun motieven blijven verdraaien !! Ons kent ons houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Léon van Duren zegt:

  Ook de geïnstitutionaliseerde pharma maffia landverraders partij D’66,de meest transhumanistische fascistische partij die Nederland ooit gekend is aantoonbaar een vloek voor Nederland!!

  Al deze kwaadaardige handlangers van de onrechtmatige terroristische misdadige pharma maffia
  Corona wetgeving moeten met behulp van onafhankelijke tribunalen berecht gaan worden in de nabije toekomst!! Geen van deze geïnstitutionaliseerde collaborerende COVID-19 pharma maffia terroristische maniakken mogen vrijuit gaan vanwege de ernst van de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  https://niburu.co/binnenland/17686-dit-is-hoe-ze-de-nieuwe-coronawet-erdoor-willen-rammen

  Ook de VS van Amerika worden door dezelfde gewetenloze satanische nietsontziende schaamteloze (WEF)pharma maffia terroristen geregeerd !!

  https://gellerreport.com/2022/08/covid-doctorimprisoned-under-threat.html/

  Moord met voorbedachten rade?!Het wereldwijd van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan is bedoeld als totaal controle mechanisme!!Het heeft niets met uw en mijn gezondheid te maken!!
  https://davidicke.com/2022/08/14/pfizergate-official-government-reports-prove-hundreds-of-thousands-are-dying-every-week-due-to-covid-fake-vaccination/

  Weest moedig en doe massaal aangifte bij de politie vanwege het illegale terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!! Stop het toekomstige illegale geldverslindende experimentele COVID-19 inentings progamma!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!!LAFHARTIGHEID BRENGT NEDERLAND NIETS!!

  Deze oorlog win je niet door op je lauweren te rusten!!

  T.a.v:
  AIVD,NCTV,MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie,Politie,en andere moedige overheidsinstanties kom uit uw ivoren torens van angst!!Rechercheren is een vak apart!!
  Laat de keiharde feiten voor zichzelf spreken!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 13. Léon van Duren zegt:

  T.a.v:de politie, justitie,Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee,de AIVD, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

  Angst is een slechte raadgever,kom uit uw ivoren torens van angst!!Rechercheren is een vak apart!!

  Mensen als de nietsontziende schaamteloze recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. ,Hugo de J,Ernst K. ,en hun zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde pharma maffia terroristische ambtenaren moeten in de nabije toekomst minimaal levenslange straffen krijgen vanwege de ernst van de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid !!” Wir haben es nicht gewusst?!”Leugens werden gevolgd door leugens!! De psychopaat Mark R. is één toonbeeld van een beroepsleugenaar!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s nog berechten!!!

  https://cafeweltschmerz.nl/videos/reiner-fuellmich-science-summit-uncensored-2022/

  We moeten ons blijven uitspreken tegen de zeer vele geïnstitutionaliseerde (genocide)pharma maffia veelplegers !!
  https://www.blckbx.tv/corona/malone-desmet-en-vanden-bossche-we-moeten-ons-samen-blijven-uitspreken

  https://www.blckbx.tv/corona/werkgevers-willen-coronatoegangsbewijs-als-optie-houden
  Het criminele COVID-19 pharma maffia kabinet van de nietsontziende schaamteloze recidiverende psychopaat Mark R. is wereldkampioen liegen en bedriegen!!!Het heeft niets met onze volksgezondheid van doen!!

  Stop met het demoraliserende machtsmisbruik !!Arresteer de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische pharma maffia vaccinazi’s!!
  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!
  Herstel de rechtsbescherming voor 17,4 miljoen argeloze misleide onwetende Nederlanders !!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s