Fijn hè, dat Jan Roos is verbannen van Twitter

(Door: Ebru Umar)

Fijn hè, dat Jan Roos is verbannen van Twitter. Fijn hè, opgerot met z’n foute mening en botte uitspraken. Fijn hè, dat humor nou eenmaal ook grenzen heeft. En fijn hè, om bij de kant te horen die die grenzen bepaalt. Bewaakt. Fijn hè, om te deugen? Fijn hè, om anderen te zuiveren? Uit te bannen, elimineren, opheffen, termineren? Fijn hè, dat adverteerders bellen niet eens meer hoeft? Ja, fijn hè, dat Jan Roos is verbannen van Twitter?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Fijn hè, dat Jan Roos is verbannen van Twitter

 1. Lot zegt:

  MOet ik dat apekool nederlands van haar lezen. En die rare logica. Die hoek waar ze altijd in uitkomt. Daar heb ik helemaal geen zin in. Nee stukjes van haar hoeven van mij niet.

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Wat zijn fascistische neigingen, ik weet je krijg daar geen les over op school en ook geen uitleg over in de media, lees het stukje van Ebru maar, dan krijg je een idee hoe een samenleving langzaam kan veranderen in een stelletje fascisten, en later als jij aan de beurt bent, en dat is altijd bij fascisten, kun je niet meer zeggen we hebben het niet geweten.

  Geliked door 2 people

 3. BosscheBol zegt:

  Ik vind dat Ebru Umar volkomen gelijk heeft.

  Nederland bestaat voor 80 – 85% uit NSB’ers. Nu vieren de NSB’ers weer een beschaafd feestje omdat Salman Rushdie is neergestoken. “Zijn eigen schuld” zeggen ze. Had hij zich maar aan de grenzen van de vrijheid van meningsuiting moeten houden. Die grenzen zijn door de NSB’ers zelf bedacht. Iedereen die hun fascistische gedachtengoed niet aanhangt, gaat over die grens. Iedereen die over die grens gaat mag monddood gemaakt worden en zelfs echt dood door de mohammedaanse moordenaars die door de “deugende” NSB’ers speciaal daarvoor zijn ingevoerd.

  Inmiddels bestaat er geen kunst meer in Nederland. Alleen nog maar staatskunst = staatspropaganda. Literatuur bestaat al 20, 30 jaar niet meer. Op de staatstelevisie wordt nog wel eens een zogenaamde schrijver gehuldigd. Het is (bij wijze van spreken) altijd een zwarte vrouw die politiek geheel correct is en ook flink woke en uiteraard voldoende ingeënt. De laatste echte Nederlandse schrijver was volgens mij Leon de Winter. En die laat gelukkig nog af en toe van zich horen …

  Geliked door 2 people

 4. koosv8 zegt:

  Dat kleine stukje wat ik hier lees, is weer niet nadenken, en alles wat kritiek heeft of geeft afkeuren, en dat is GEEN vrijheid hoog in het vaandel hebben staan, ga in Turkije wonen als dictatuur u lief is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s