FOTO . . .

Heeft Sigrid Kaag van D66 Iran al gefeliciteerd met de aanslag op Salman Rushdie?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Zwarte Henk“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTO . . .

 1. delamontagne zegt:

  O.K., maar wat te denken van de vorige “arrogante” heerseres van NL.
  Op bezoek bij muslims, uitgedost als ’n zwarte raaf [zelfs met zwarte handschoendtjes aan !]……….
  En bedenk dan dat die witte spoken achter haar op bezoek aan Westerse landen er niet over peinzen zich Westers te kleden.

  https://gpdhome.typepad.com/.a/6a00d8341c648253ef0162ff3b58c7970d-600wi

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Welke heerseres bedoelt u?

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Yvonne.De nazi bilderberg groep en het WEF heersen in nederland en europa.Niet de corrupte,omgekochte of gechanteerde politici.

    Like

  • Julia zegt:

   delamontagna Onze onderdanige knikkende vrouwtjes van zogenoemd koninklijke bloede zijn niet bepaald een reclame voor de vrijheid van de vrouw. Zij geven puur uiting aan onderdrukking van de vrouw. De koningin droeg voor de gelegenheid een abaya, een lang zwart alles verhullend gewaad, en een blauwe hoofddoek. Ook prinses Máxima was volgens moslimgebruik van top tot teen bedekt.

   Geliked door 3 people

 2. BosscheBol zegt:

  Als haar dat wat oplevert, zal de Kaagheks beslist de ayatollah’s feliciteren. Zij zal haar welgemeende excuses aanbieden dat de aanslag niet kon worden afgemaakt.

  Geliked door 3 people

 3. Andre zegt:

  NRC heeft het artikel achter een paywall gezet maar er stond in dat D66 een beetje (veel) gesponserd heeft in voormalig Georgie nog geen maand terug. Dan vraag je je toch af wat een politieke partij als D66 daar te zoeken heeft. D66 met Kaag voorop is een terrorsitsche organisatie en Rob Jetten een gladjakker.

  Geliked door 3 people

 4. Ravian zegt:

  Heeft Iran dan Kaag ook gefeliciteerd met de aanslag op, onder meer, Rina Shnerb?

  Geliked door 2 people

 5. M. Hounjet zegt:

  Waar heeft ze de bezem gelaten???

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ M.Hounjet op 13-8-2022 om 23.02 u. Daar vraagt u wat ! Mogelijk is haar bezem uitgeleend aan Befje Ollonkreng, zij wil óók wel eens een spannende belevenis meemaken; ik dénk dat hoor maar weet ‘t niet zeker. Kan ook zijn dat partijgenoot Robje Jetten vrolijk op de punt van de bezemsteel zit en het hoogste lied kirt. Ik weet ‘t niet, @ M.Hounjet.

   Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   M.Hounjet Die bezem kwam even niet van pas omdat heksen niet welkom zijn. Dus Kaag had de bezem thuis gelaten anders was ze misschien al bij voorbaat als een onderdanige schoonmaakster aangezien. Wat stelt voor die barbaren dit wijf nu voor helemaal niets hoe tegenstrijdig de D66 verraadster Kaagje maakt ook nog propaganda voor de onderdrukking van de vrouw maar dat is haar door die barbaren vergeven omdat zij weer een zakje belastinggeld als presentje van de Nederlandse staat kon overhandigen. Het besef blijkt blijkbaar bij onze domme ganzen evenals Bea en Max niet door te dringen dat het dragen van een sluier of een hoofddoek een teken van onderdanigheid is. Maar ja de enorme chaos in ons gave landje is niet voor niets het wordt geregeerd door een stel onder kuipende huichelende domme ganzen en een zwaar overbetaald koningshuis wat hierin mee gaat. Geen enkele daadkracht en ballen een eens mooi land is in staat van vergane glorie en niet meer te redden. Kortom berg die rood/wit/blauwe maar op die is deze multi culti vergaarbak niet meer waard.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s