Ons nieuwe kastensysteem: Deugelite en Tweederangsburgers

(Door: Ines van Bokhoven)

Hypocriet meten met twee maten

Er bestaan twee soorten mensen volgens de deugers: zij die erbij horen en de anderen die daarbuiten vallen. Voor de eerste groep spant men zich in, maar de tweede laat men in de steek of valt men zelfs aan. Zo trekken daklozen aan het kortste eind, maar kunnen vluchtelingen op opvang rekenen. Zo is geweld vanwege ‘het klimaat’ prima, maar protesterende boeren zijn terroristen. Meten met twee maten in ons nieuwe kastensysteem met tweederangsburgers: ik ben er helemaal klaar mee.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Ons nieuwe kastensysteem: Deugelite en Tweederangsburgers

 1. Andre zegt:

  Eventjes een raar verhaal want het is boekhouding van de BV Nederland met Rutte als directeur en de bankmannetjes als aandeelhouders. Als wij geboren worden dan geven onze ouders ons aan bij de gemeente en wordt je als newbee ingeboekt met een BSN nummer. (burgerservicenummer) op dit nummer heb je wettelijk gezien rechten en plichten en we weten inmiddels allemaal dat het meer plichten zijn dan rechten want van de directeur van BV Nederland moeten we onze bek houden. Ik heb een jaartje of 7 in Azie gewoont en gewerkt en had mezelf uitgeschreven. Hierbij boek je jezelf uit het systeem en als je dan een nieuw paspoort moet aanvragen bij de NL ambaasedes (de nazi bunkers van links) dan krijg je een nieuw paspoort zonder BSN nummer erin.Wil je weer in Nederland wonen dan meldt je je weer aan (inboeken) en je doet weer mee in het gekkenhuis van Rutte. Nu is het zo dat wij met dit BSN nummer een produkt zijn en je kan hier ook een bedrag aan koppelen. Ben je oud dan lever je niets meer op en moet je zo snel mogelijk worden uitgeboekt want de kwalies (levensjaren) van produktie in de plus gaat de BV Nederland ineens geld kosten en dat doet zeer bij onze eigenaren van de BSN nummers. Asielzoekers worden ingeboekt op productieve jaren ( voor het systeem dan!) en hier kan vooral links weer heerlijk geld mee verdienen. Het ontrekken van geld uit deze geldstromen. Gewoon weer even iets om over na te denken.

  Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  Het parafraseren van een paradoxale zinsnede, waar ooit een absolutist in zijn troonrede z’n paraaf onder zette, “Niet normaal maken wat niet normaal is”, kan verwoord worden in ‘alles is relatief’….
  ( zoals tijd, plaats, gemeenschap of individu )…….De Pays-Bah bestaat immers niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s