Ter Apel . . .

COA: mogelijk slapen paar honderd mensen buiten in Ter Apel (zolang ze slapen is er niets aan de hand!).

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Jens Marten)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Ter Apel . . .

 1. saddy zegt:

  Wat veel mensen vergeten is dat in de internationale verdragen staat dat je een “”vluchteling”” een dak boven zijn hoofd moet verlenen, plus wat acute medische hulp. Meer niet.

  Op de foto staat dus precies wat is afgesproken, ze moeten alleen nog wel even betalen/klusjes doen voor beddengoed en het wassen er van.

  Voor omvolkers geldt een ander wetboek.

  Geliked door 2 people

  • Oliedom zegt:

   En die coa en de rest van die zieligheidsindustrie erbij plaatsen, kunnen zij gezellig kwebbelen, hoe zij weer gezamenlijk weer richting home kunnen wandelen.

   Like

 2. Julia zegt:

  Geen medelijden mee al jaren slapen heel veel Nederlanders op straat daarbij kiezen veel van de profiteurs hier zelf voor omdat zij vertikken naar een andere opvang te gaan. Als het niet bevalt ga dan terug. Tijd dat Nederland stopt met het in de watten leggen van de invasie brood, eten en water geven vervolgens terug naar waar ze vandaan zijn gekomen. Een weldenkend mens zit hier niet meer op te wachten ze hebben niets bijgedragen aan onze samenleving maar krijgen voorrang op woning, gratis zorg en levenslange uitkering. Geen wonder dat de invasie niet stopt Nederland het beloofde land.

  Geliked door 5 people

 3. karton zegt:

  Die parasiet op de foto lacht ons allemaal uit, mensen !
  Er zijn héél veel échte N Wie maakt zich daar druk om ?
  Er zijn héél veel échte Nederlanders die, zónder beddegoed/dekens onder een brug moeten slapen !
  Ter Apel is verworden van een aardig, klein Gronings dorpje in een vuilnisbelt van parasieten, die de gehele dag het kleine centrum bevolken, de winkeliers bestelen en luid schreeuwend via de nieuwste iphones hun familieleden in Verweggistan aanraden om een enkele reis Ter Apel te boeken op een zg. Rubberboot-cruise.
  De beuk d’rin en weg met dat zootje !

  Geliked door 9 people

 4. karton zegt:

  Een Boer die z’n land bebouwd met mais veroorzaakt veel minder stikstof dan wanneer op dezelfde oppervlakte een paar 100 parasieten worden geparkeerd.
  Je zou dat hele Haagse Zootje toch verbannen naar Rottumeroog en dan gaan zitten om een tsunami ??

  Geliked door 6 people

 5. Alice zegt:

  Niet zo janken aub. Het is goddelijk weer om heerlijk buiten te slapen.
  Als ik niet overhoop gestoken zou worden, zou ik ook buiten slapen.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Alice We zullen afwachten of al die jonge kerels die zichzelf illegaal toegang tot ons gave landje hebben verstrekt en van harte door Rutte en de rest van de linkse idioten welkom worden geheten en van alles gratis kunnen genieten nog buiten slagen al het een paar graden vriest. Nee dan gaan de lafbekken janken en huilen en vertellen hoe slecht ze het hier hebben. Gvd het zijn allemaal jonge kerels die in eigen land behoren te blijven daarvoor te vechten of dienen weder op te bouwen. Makkelijk en laf toch als jonge vent je land ontvluchten om hier als God in Nederland te kunnen leven en geen steek hoeft uit te voeren en dan nog eisen durft te stellen ook of te klagen over het voedsel wat niet goed genoeg is. Wat mij betreft dat hele zooitje met slaapzak zonder pardon terug sturen naar de woestijnen waar ze vandaan komen. Nogmaals daadwerkelijke oorlogsvluchtelingen vrouwen en kinderen en niet uitsluitend de Oekraïners in de watten leggen maar alle oorlogsvluchtelingen dienen allereerst gelijk te worden behandeld, zelfs hier discrimineert die door en door rotte politiek nog in, dient men op te vangen en de nodige zorg te verlenen zolang dat strikt nodig is maar nimmer blijvertjes mogen zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Alice zegt:

    Ik ben het helemaal met je eens.

    Kijk ik net even op Teletekst en lees dat de komende nacht weer HONDERDEN!! buiten moeten slapen.
    De rook komt uit mijn oren. Wanneer stopt deze nachtmerrie? Is dat zooitje in Den Haag helemaal van de pot gepleurd? Of nemen ze vast een voorschotje op al die geprikte schapen die het loodje zullen leggen door die gifspuit? Je zou het haast denken. Straks geen woningnood meer??

    Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Asielparasieten…………………………Vertrek als het je niet bevalt.

  Geliked door 5 people

 7. Hovawart zegt:

  Buiten slapen is meestal een gewoonte, als de temperatuur en odeur binnen niet meer te harden valt..

  Geliked door 1 persoon

 8. Andre zegt:

  Heel Nederland gaat graag naar de camping en betaalt hier een godsvermogen voor. Stelletje jankers daar in ter Apel.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ronald zegt:

  Geachte heer Bron,

  misschien een goed en juist idee om de petitie Geen asielaanmeldcentrum in Bant als apart kopje te plaatsen…

  https://petities.nl/petitions/geen-asielaanmeldcentrum-in-bant?locale=nl

  Ik heb zelf in de Noordoostpolder ooit gewoond en weet hoe mooi en rustig het daar is!!!

  Laten we met z’n allen een tegengeluid laten horen tegen dit elitair ‘wij willen het asielprobleem niet oplossen’ idee!!!

  Groet,

  Ronald

  Like

 10. R Thomasson zegt:

  In de jaren ’90, tijdens de Joegoslavische oorlogen, konden passagiersvliegtuigen niet boven Joegoslavië vliegen. Luchtvaartmaatschappijen die de Midden-Oosten deden, hadden alternatieve routes gebruikt: boven Turkije, Bulgarije, Roemenië, Hongarije enz. De vlucht vooral boven Roemenië was adembenemend: een gigantisch groot en leeg land vol natuur, met wouden tot over de horizon. De vraag rijst: waarom moet Nederland: een land die zo groot is als een postzegel met bijna net zoveel bevolking als Roemenië (ruim 19 miljoen), zich openstellen aan onophoudelijke tsunami zwermen van parasieten uit de Derde Wereld die de boel hier kaalvreten? Zijn deze parasieten zo belangrijk? Voor wie? Of dienen ze een agenda om Nederland te ontvolken? Alles wijst erop dat de vrienden van George Soros, Bill Gates, en Klaus Schwab hebben in Nederland politieke betonrot ontdekt die zij met behulp van het Schwabinet gebruiken. Vandaag kostte bij een van de supermarkten een eigen merk zonnebloemolie 4 Euro. Volgende week is dezelfde fles olie 7 Euro en alle andere boodschappen zouden ook met 2 a 3 Euro duurder worden. Voor de globalistische geldvampiers is deze tijd kassa! Zij kunnen a) met leugens en bedrog bergen geld verdienen en b) Zij kunnen zien tot hoever hun agenda werkt. Hoe ver kunnen ze gaan? https://www.youtube.com/watch?v=CFlMy48ui9s

  Geliked door 3 people

 11. Eppo zegt:

  Ze zijn door minstens 7 veilige landen gereisd en kunnen enkel en alleen hun keutel in Nederstan leggen .
  Daarom is opvang in EIGEN Geloofs Regio het allerbeste .

  Geliked door 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  Het is ook ten hemel schreiend en godgeklaagd dat er in hun tijdelijke noodonderkomens geen airconditioning aanwezig is, het is toch bij de Filistijnen af…..

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  Weet je wie er ook altijd in een geitenharen tent sliep,…..die ouwe bedoeïen al-Gaddafi.

  Geliked door 1 persoon

 14. BigLJohn zegt:

  Die indringers moeten dan enkele keren buiten slapen, maar Nederlanders slapen 365 dagen per jaar. Een comatueuze slaap, en ze zijn niet meer wakker te krijgen. Ze sliepen al in een democratie en zullen pas wakker worden in een dictatuur. Bredero zei het al; het kan verkeren….

  Geliked door 1 persoon

 15. karton zegt:

  Hoorde vandaag dat de afgelopen nacht wel 200 parasieten in de gezonde Ter Apeler buitenlucht hebben “geslapen” en/of op rooftocht door ‘t dorp zijn geweest. Ik voel een diep medeleven met álle échte Ter Apelers ! U zult het heft in eigen hand moeten nemen teneinde van dat schorem verlost te worden. Rutte, v.d. Burg en hun soort lachen om jullie, en doen er álles aan om die parasieten buiten Den Haag te houden, dus……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s