“VERRIJKING”!: Nigeriaan die paard verkrachtte op Malta slaat Chinees dood met hamer in Italië

Italië is in rep en roer door de brute aanval met een hamer door de 24-jarige Nigeriaan Robert Omo. Een Chinese zakenman (54) is volgens ooggetuigen door hem doodgeslagen op 30 juli in Monteforte Irpino, Avellino. Hij is uiteindelijk overmeesterd door soldaten.

Naast de onfortuinlijke Chinees viel hij ook nog andere mensen aan, onder wie een 49-jarige Tsjech, die met zwaar hoofdletsel in het ziekenhuis is opgenomen en ondertussen is geopereerd.

Lees verder>>>
(h/t “Knalkopje 1”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op “VERRIJKING”!: Nigeriaan die paard verkrachtte op Malta slaat Chinees dood met hamer in Italië

 1. R Thomasson zegt:

  Zulke berichten zouden EU politici en Europese natiestaten niet tegenhouden. Deze ‘huisslaven en achterwerk likkers” van de Globalisten, hebben lak aan de veiligheid van hun eigen volkeren, en eigen land. Als George Soros, Klaus Schwab en co. bevel geven half Afrika naar Europa te brengen, dan doen ze dat. Al wetend hoe gevaarlijk deze “mensen” uit de jungle en de woestijn zijn. Het kan ze niet rotten. Het enige wat zij aan hun ‘patrones’ vragen, is: WAT SCHUIFT DAT? https://www.youtube.com/watch?v=wwdrM6YbgxE In dat opzicht worden wij door een bende elite Flodders geregeerd.

  Geliked door 2 people

 2. Oliedom zegt:

  Hij is aangehouden ipv gvd dood te schieten, maar ook in dit land komen ladingenvol, zonder echte controle, binnen o.a. half Afghanistan en hebben uiteraard allemaal voor de militairen gewerkt.
  Compleet gestoord dat den haag.

  Like

  • Julia zegt:

   Oliedom Dit soort tuig dient per direct te worden veroordeeld namelijk met één dodelijk schot ter plekke. Wat kost dit tuig nog dure recht zaken en dan wordt het nog afgedaan als een trauma en krijgen ze nog jarenlang psychische bijstand. Vooral onze D66 rechters zijn tegenover dit tuig zeer mild. Maar ja wat kun je verwachten vooral van een land als Nederland dat gastvrij IS wijven per vliegtuig op haalt een paar jaar opsluiten om vervolgens een levenslange uitkering en woning te verstrekken.

   Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Dit is cultuur,dus zwijg jullie paupers en plebs.Cynisme.

  Like

 4. karton zegt:

  Alstublieft, dát staat ff prachtig op het c.v. van die neger ! “Wat deed u zoal in ‘t buitenland, neger ?” “Nou uhhh……ik verkrachtte een paard en sloeg een Chinees dood, morsdood.” “Heel dapper neger, ik heb een baan voor u, u kunt minister van Buza in Nigeria worden , óf Kamerlid in Nederland”. Hopelijk wordt deze neger z.s.m. ernstig verkracht door een hengst !

  Geliked door 2 people

 5. Harry zegt:

  Heb in Nigeria gewerkt !
  Het is het grootste kloteland ter wereld .
  Ze noemden het zelf : “ the asshole of the world “ .
  Een leven is daar niks waard voor zeven gulden vijftig ruimden ze daar iemand definitief uit de weg .
  Het zal niet veel anders zijn , nu !

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Harry. Dat zou betekenen dat wij voor € 7,50 p.p. van Rutte, Qut Quag, Robje Jetten e.d. verlost zouden kunnen worden, mits zij een “werkbezoek” aan Nigeria gaan brengen ? Zo ja: heerlijk land, dat Nigeria. P.S. Ik doneer graag !

   Like

 6. oudmarinier zegt:

  Wat nou… Heeft die negert nog een grotere pik dan het paard ??? Normaal gesproken zou een paard zo’n negertpik , meer aanvoelen als een strontvlieg wat zijn anus irriteert. En die Chinees…tja dat was de enige Chinees die dus GEEN KungFu beoefende .

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s