De Nederlandse Rushdie: Geert Wilders

(Door: Paul Cliteur)

Eindelijk dan eens een verheugend bericht over cancelling. Het AD schrijft: “Twitter sluit account Pakistaan die prijs zet op hoofd Geert Wilders: ‘Na Rushdie is hij de volgende’”. Het is natuurlijk ironisch of cynisch of hoe je het maar wilt noemen, maar het zou kunnen dat de met een mes aangevallen Salman Rushdie een heel klein beetje gunstig effect heeft op de situatie van de Nederlandse Rushdie, namelijk Geert Wilders.

Tussen haakjes: dat doet pijn, he? Wilders als een soort Rushdie benoemen. Maar voor dat soort gevoeligheden van de NPO, van de NOS, van NRC, van de Volkskrant en van D66, GroenLinks en de rest van het linker spectrum hebben we nu even geen tijd. In alle relevante opzichten: Geert Wilders is de Nederlandse Rushdie. Zelfde positie. Zelfde “bescherming”. Zelfde hopeloze situatie (voor Rushdie al 33 jaar, voor Wilders 22 jaar). Zelfde icoon voor vrijheid van expressie en vrijheid van gedachte.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op De Nederlandse Rushdie: Geert Wilders

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Alsof dat positief nieuws is, dat verwijderen van een twitteracount.Twitter heeft al jaren geleden het twitteraccount van Scherpschutter1943 definitief verbannen. Waarom? Omdat de exploitanten van twitter alleen datgene willen plaatsen wat hun verdienmodel ten goede komt en niet de waarheid. Waarheid hebben ze geen boodschap aan. Wat betreft de veiligheid van Geert Wilders. Zijn beveiliging bestaat uit een aantal straatagenten die gemeen in het rond kijkend naar het publiek loeren en verder niets. Die lieden hebben nog nooit op iemand behoeven schieten en vanwege hun gebrek aan ervaring zijn ze altijd te laat met het uitschakelen van de moslimterrorist met een doodswens. Vanwege de voorbeeldfunctie van de aanslag op Rhusdie, zou de beveiliging van Geert Wilders op dit moment topprioriteit moeten hebben Helaas is dat niet zo. Ik denk dat stiekum een aantal regeringspartijen het goed uit zou komen als Geert Wilders door een, natuurlijk verwarde man van niet nader genoemde herkomst, geliquideerd zou worden. Daarna voeren ze hun toneelstukjes weer op in het openbaar, in het zwart gekleed met grote hoed en grafstem, hoe ze Geert Wilders toch altijd gewaardeerd hebben als een glanzende parel voor de democratie. Daarna gaan ze weer over tot de orde van de dag met het volgende wetsvoorstel om de vrijheid van de nl.bevolking verder in te perken en hoeveel geld er nou weer Zelinsky’s panamese bankrekeningen moet worden gestort

  Geliked door 4 people

  • BigLJohn zegt:

   ….Twitter heeft al jaren geleden het twitteraccount van Scherpschutter1943 definitief verbannen….

   Scherpschutter193; moet je mijn belevenis eens aanhoren. Een Russische hacker zou mijn facebook account gehakt hebben waardoor ik van Facebook een nieuwe account moest aanmaken. Enkele dagen daarna weer een bericht van Facebook waarin gezegd werd dat ik een ban zou krijgen op Facebook. En dan te weten dat ik nog geen enkel bericht geplaatst had, en alleen maar de optie nieuwe vrienden had uitgezet, Ik zou een maand krijgen om verweer in te voeren, daarna zou een permanente ban op Facebook ingaan. Nou, ik heb die waarschuwing in de prullenbak gegooid en ik wil niets meer met Facebook te maken hebben. Ze kunnen voor mijn part daar allemaal ene dikke … krijgen !

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Beste Big John, ik heb nooit een faceboek account gehad maar ik ben definitief van twitter verbannen. Ik was toen juist lekker bezig om vrienden te maken onder linkse criminelen die daar bij Twitter vrijerlijk hun smerige meningen mochten verspreiden. Ik dacht er dus anders over en hup, weg was mij n twitteraccount. Ik lees nog wel mee maar ik mis het soms nog wel eens als zo’; n linkse klootviool zijn mening begint te spuien en dat ik niet even kan schrijven dat ie wat mij betreft onder lijnn 2 mag komen. N u maak ik graag hier nog even van de gelegenheid gebruik om de regering datgene te wensen waaraan Piet Hein is overleden/.(In wikipedia terug te vinden voor de liefhebbers)

    Geliked door 1 persoon

  • Sinyo zegt:

   Ondergetekende, als dienstplichtige de laatste twee maanden het fluitkoortje rechts dragende, behoorde – 21 maanden lang gestoken in het eerste grijs – tot de pispalen van het leger. Overigens – voor mij als “kakker” – een bijzonder leerzame periode mensen in hun waarde te laten]
   Dat stempel heeft Geert Wilders ook. Zou hij worden geliquideerd, dan hebben die ratten in de kamer geen kotsbak meer waarin ze hun “gal kunnen spugen”.
   DENK daar maar eens over na. Hoe LINKS. de werkelijke toestand in het land dan niet meer zal kunnen verdoezelen.

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Dan weet ik het wel Sinyo, dan was u dienstplichtig bij de koninklijke marechaussee denk ik. Die witte kalkemmers met die blauwe streep waarvan andere zeiden , tot die streep moet je ze onder water houden.

    Like

   • Sinyo zegt:

    Nee geen Kalkemmer. AJB Niet. Dat waren die showbinken die als begeleiding langs de Konvoois naar La Courtine raasden in hun jeeps. Je had er schijt aan.
    Een keer reed er een jeep in de sloot. Luid getoeter vanuit de vrachtwagens was hun deel. Ze wisten niet hoe snel ze de naam Marechaussee op hun jeep moesten weg kalken. Ik was zandhaas. Het heeft zo mogen zijn. Heb er veel ervaring opgedaan om iedereen te kunnen motiveren, waar ik in mijn verdere bestaan (als buiten dienst zijnde) alleen maar veel plezier van heb gehad. Als mens en als leidinggevende.

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   *****

   Geliked door 1 persoon

 2. Eppo zegt:

  Johannes Juliaan Gijsbert Jansen was een Nederlands arabist, islamoloog, columnist-publicist en politicus namens de Partij voor de Vrijheid. Jansen heeft veel artikelen en boeken over de islam geschreven en ook op internet publiceerde hij veel. In de media trad hij vaak op in programma’s waar de islam ter sprake kwam.

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  Ook het meedogenloze moorden op christenen wereldwijd gaat gewoon door en de mainstreammedia blijft muisstil!!

  https://www.gatestoneinstitute.org/18771/persecution-of-christians-june

  Islam en vrede is een aantoonbare contradictie!!!

  Geliked door 2 people

 4. hannah zegt:

  zo is het … en niet anders

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Ik zie het niet zo snel gebeuren dat Geert Wilders op een podium word neergestoken, maar vrees dat er ergens eens een scherpschutter op een dak of vanuit een raam hem neerschiet.

  Veilig is hij alles behalve omdat beveiliging nooit waterdicht is.

  Je zag een aantal jaren geleden toch ook dat er onder zijn beveiligers mensen waren die geen schone lei hadden een die toch door de screening zijn gekomen.
  Zij hebben zelfs gevoelige informatie doorgespeeld naar potentiële jihadisten, maar voor hetzelfde geld hadden zij hem neergestoken.

  Geliked door 5 people

 6. Léon van Duren zegt:

  De Israëlische bevolking wordt dagelijks bedreigd door islamitische geweldplegers die vaak van kinds af aan op school zijn opgevoed met haat !! Een islamitische terroristische Palestijnse staat is een blijft een project van en voor gestoorde idioten!! Ook de kunstmatig gecreëerde Corona crisis laat het ware gezicht van de zeer vele wereldwijde satanische gewetenloze gecorrumpeerde (WEF)overheden zien!!

  Lees de nieuwsbrief van Franklin ter Horst van 15-8-2022 waarin u en de uwen kunnen zien door wat voor een gestoorde geïnstitutionaliseerde psychopaten de wereld (Europa + Amerika)geregeerd wordt!!Een geïnstitutionaliseerde gewetenloze psychiatrische inrichting is met zekerheid Brussel en het onzinnige geldverslindende Straatsburg!!

  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2015-08-2022.htm

  Met dank aan Franklin ter Horst!!

  Stop het met voorbedachten rade van het gewetenloze destabiliseren van Nederland!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 7. Léon van Duren zegt:

  Sigrid K.de schaamteloze schertsvertoning voor Nederland!! Deze pharma maffia terroristenvereerster is een ware vloek voor Nederland!!

  Zie hier de geïnstitutionaliseerde psychopate Sigrid K. (Van de fascistische pharma maffia partij D’66!!) En wat doet justitie met deze omhooggevallen terroristenvereerster???

  https://mobile.twitter.com/Sebasti62025936/status/1558426848626892800?t=zt3cUE1ATzB8k2GI_wskIg&s=08

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s