FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Alphons Mantel zegt:

  alle probleemproducenten in een foto ; knap gedaan

  Like

 2. Olie bol zegt:

  Weer brand bij Picnic Zou dit opzettelijk gedaan worden?? van de Wal wil rijk worden van de verzekering op te strijken???

  Geliked door 1 persoon

 3. saddy zegt:

  Even kijken en zien hoe het ook zou kunnen:

  Reporter gets angry and tells us the REAL news

  Meer van dit zou heel goed zijn. Valt wel op dat, ook in nederland, al die lui die betaald worden om alleen maar mooi en lief en inclusief de leugens te brengen zelf vaak een heel kort lontje hebben.

  Geliked door 1 persoon

 4. saddy zegt:

  Het nieuws van morgen u gebracht door Kaag-TV

  Geliked door 1 persoon

 5. Gerrit zegt:

  Bezet het torentje. Hij is toch op vakantie. Doe iets, want ze zullen u het leven zuur maken met hun plannen .En van het “Gave land” waar Rutte zo graag over spreekt blijft niets over.

  Like

  • Julia zegt:

   Gerrit Het fascistisch Rutte torentje is voor miljoenen in onderhoud dus de WEF marionet zit daar niet op het moment en is verkast. Voor eventueel massaal verzet zou men naar het gebouw moeten gaan het pand waar ook de ministeries van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en Landbouw (LNV) gehuisvest zijn. Dat gebouw staat tegenover het tijdelijke Tweede Kamergebouw, aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. Laten we in ieder geval hopen dat de volks en landverrader Rutte nimmer meer in zijn geliefde torentje terug keert als dit in 2026 gereed is en inmiddels door een tribunaal is veroordeeld tot een heel lang verblijf achter de tralies.

   Like

 6. Julia zegt:

  Zullen die lafbekken ook zo reageren als een paar miljoen burgers voor de poort staan of pakken ze het eerste beste regeringsvliegtuig om hem te smeren ik vermoed het laatste. Overigens het plaatje is wel een weergave van het intens diep trieste moraal van dit zooitje landverraders en politieke criminelen. Voor dit WEF tuig kan een weldenkend mens alleen maar de meeste minachting voelen omdat ze werkelijk geen greintje respect verdienen.

  Like

  • hannah zegt:

   een paar miljoen burgers voor de poort ….. daar zijn de Nederlanders veel te lui voor …. ik denk nog geen honderd …

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    hannah Inderdaad het is ook maar een droom die nimmer zal uitkomen. De gemiddelde Nederlander is onderdanig en laf en daar kunnen we niets van verwachten anders was het nooit zo ver gekomen dat het huidig WEF tuig als Rutte, Hoekstra, Kaag en Segers überhaupt nog in de blauwe zetel hadden kunnen zitten. Nederlander hebben op iedereen commentaar, bemoeien zich graag overal mee, veroordelen graag mede burgers die het niet met het linkse ziekelijke gedachtegoed en de woke cultuur eens zijn en vooral een grote mond maar als het op daden aankomt presteren miljoenen struisvogels helemaal niets en laten hun land ten onder gaan waar ze blijkbaar met liefde de portemonnee nog flink voor trekken. Klagen ja dat is ook zo een sterke kant, Kortom een triest volkje waarvoor vechten niet meer waard is het is een kwestie eigen leven in te delen en vooral om te gaan met gelijk gestemden want als het zo uitkomt verraden ze de boel ook nog. Vergeet niet dat het in de genen zit 1 op de 3 Nederlanders waren in WOII fout. Let maar op in het najaar lopen ze weer massaal onderdanig met een muilkorf voor de mond omdat de regering dit wil maar beseffen niet dat het niet helpt tegen virussen maar puur om gedragsverandering gaat. Ollengren heeft dit zelfs toegegeven https://www.youtube.com/watch?v=psRheiwTF30 nog is een massa onder ons zo dom en blijven de besmettelijke mondluiers dragen. We kunnen in ieder geval de onderdanige laffe schaapjes het komende najaar makkelijk identificeren zij uiten dat met een onderdanige mondluier.

    Like

 7. koosv8 zegt:

  DE EERSTE FOTO DIE NIET LIEGT!!!!

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s