CITAAT Viktor Orbán

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op CITAAT Viktor Orbán

 1. Frits zegt:

  Hoe waar kan waarheid zijn. Hulde aan Victorie Orbán.👍👍👍👍Vele EU-politici Timmeren aan een doodlopende weg. Sommigen heten zelfs Frans👎👎☹

  Geliked door 4 people

 2. Léon van Duren zegt:

  De criminele tirannieke schaamteloze nietsontziende pharma maffia psychopaat Mark R ., en z’n collaborerende geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia psychopaten kunnen nog iets leren van deze Viktor Orbán !!Nu maar hopen dat deze ViKtor Orbán ook afscheid heeft genomen van het misdadige terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  In de Pays-Bah spreekt de politiek nog van multicultureel, over een verrijking, een humane symbiose, de politiek wenst een pluriforme samenleving, diverse groepen mensen van verschillende etniciteit en verschillende geloofsstromingen die zowel met, als langs elkaar heen leven………………de celdeuren staan nog steeds wagenwijd open, ons strafrecht is een uitnodiging voor elke criminele neiging of aanleg, ons politieapparaat slechts een wassen neus.
  Maar hoe wenst men dit nobele streven te onderhouden, hoe gaat men dit linkse feestje straks betalen zonder inkomsten…..meer schulden….wie gaat het gelag betalen, wie lacht er straks om het hardst…..Wie dansen er op het graf van de Pays-Bah.? dat vraag ik u wel eens af.

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  Die Viktor Orbán toch ! Man, man, man, godverdegodver. waarom woon je in Hongarije en niet in Nederland !!!!!

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Beste Karton, het volk van Hongarije heeft een leider als Orban voorgebracht. In nederland zal dat nooit lukken. Waarom niet? Omdat de cultuur van nederland alleen maar in staat is om zo’n volksverlakker, landverrader als Rutte cs, voort te brengen. Kijk naar de vvd, nu nog de grootste partij maar met een programma en uitvoering daarvan, de grondleggers van de vvd zouden zich in hun graf om draaien. Idem Dood66, een partij van op drift geslagen opportunisten zonder principes. Allemaal besmet met het links/communistische virus. Dan groenlinks en de pvda, partijen die zich als het nodig is, bedienen van kwaadwillige akties (duivendak, als voorbeeld van een terrorist) en geen andere mening dulden.
   Daarom voopr ons geen Orban, maar..(zie 3 bovenste regels)

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ scherpschutter1943 op 15-8-2022 om 13.45 u. Zit ik zó te ijveren voor een Nederlandse Orbán, slaat u álle hoop de bodem in. De Hongaren hebben natuurlijk een veel langere en moeilijker strijd moeten leveren om hun land te bevrijden van vreemde overheersing, terwijl in Nederland de bevrijding geschiedde door ándere landen als Nederland zélf; dat zal een groot verschil in mentaliteit tussen beide volkeren betekenen. Maar ná onze bevrijding werd wel ff duidelijk dat plm. 80% der NL’ers “dapper verzet” hadden gepleegd tegen de bezetters; zoiets als “do ist der Bahnhof” of “Alloh alloh”.

    Geliked door 3 people

  • Renato zegt:

   Zodra ik de kans krijg, dan verkas ik met mijn aow naar Hongarije. De boodschapjes kosten daar de helft van wat we hier betalen. Er wonen slechts 9 miljoen mensen op een oppervlak dat 2 maal zo groot is als NL. Het klimaat is uitstekend. Euro 95 kost €. 1.12 en de gasprijs is het laagste van Europa. Een eenvoudige maaltijd buiten de deur kost omgerekend 5 pleuro. Er is bijna geen inflatie.

   Geliked door 2 people

  • Boze burger zegt:

   Die man kan hier niks bereiken in dit hersenloze Nederland.

   Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Jou wens komt niet echt uit het geluk zullen wij niet kunnen proeven, alhoewel als het gewone volk eens op gaat staan tegen een stelletje machtswellustige tirannen komt er misschien verandering.

   Geliked door 1 persoon

   • Boze burger zegt:

    Misschien Ben ik te negatief,maar dan moet er wel een grote omslag plaats vinden onder de bevolking.

    Like

 5. Hans M zegt:

  Deze man begrijpt het tenminste wat van dat corrupte WEF-tuig in Den Haag niet gezegd kan worden. Hij zet de Hongaren op de 1ste plaats en hier komen de Nederlanders op de laatste plaats behalve als het op betalen voor alle idioterie aankomt.

  Like

 6. Julia zegt:

  Vraag mij af waar de Gestapo meppers zijn gebleven zijn zij met vakantie of zo. Weet u nog hoe vreedzame demonstranten werden gemept en de boeren die demonstreren wat terecht is worden aangepakt. Maar het binnen gevaren schuim onbestraft rellen kunnen schoppen https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/ruim-honderd-ondankbare-asielzoekers-op-de-vuist-in-azc-ter-apel Niemand opgepakt.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Julia ;Ja Julia maar dat zijn statushouders en wij het volk zijn statuslozen…. hier bij de bron weten we dat… nu de rest van Nederland nog en godsamme, ze moeten verdorie niet aan komen zetten met mensen worden wakker, want iedereen die niet dood is wordt wakker ..we zullen toch echt meer moeten doen

   Geliked door 2 people

   • Corrie Bruin zegt:

    Helemaal gelijk Lucia, maar het grote deel van de bevolking geloof nog in sprookjes die niet bestaan. Als zij echt wakker worden dan zijn zij te laat.

    Geliked door 1 persoon

  • Ronald zegt:

   Hallo Julia, de moslims maken ons land en de rest van Europa helemaal kapot! Men grijpt niet in, omdat men bang is voor een burgeroorlog….In Frankrijk is dit bijna zover…De brandstichting in de prachtige Notre Dame is natuurlijk door moslims gedaan en onder het tapijt geveegd uit angst voor een burgeroorlog…het zou kortsluiting zijn geweest…..

   Geliked door 1 persoon

 7. Ronald zegt:

  Laten we eerlijk zijn….het zijn natuurlijk wel de moslims die Europa kapot maken! Daarom wil Victor Orban dit volk niet in zijn land hebben!!! Volkomen te begrijpen!!! RESPECT voor deze ECHTE premier!!! Een ECHTE kerel!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s