Energienood, maar Duitsland wordt steeds voller

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

De westelijke totale ramp in Afghanistan heeft hele positieve effecten op het bevolkingsaantal in Duitsland: dankzij de Duitse regering, de Antifa-minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (SPD) en de “volkerenrechtsdeskundige” Annalena Baerbock (Groenen) stromen er steeds meer Afghaanse “plaatselijke krachten” het beloofde land tussen de Oder en de Rijn binnen. En na het actuele westelijke bankroet in het Afrikaanse land Mali bereidt de volgende lading “plaatselijke krachten” zich al voor op de overplaatsing ergens tussen Flensburg en Konstanz. In Berlijn is men er blijkbaar trots op om als een soort werkster trouwe diensten te kunnen leveren voor Amerikaans interventionisme en Frans neokolonialisme.

Of dat echter bijzonder bevorderend is voor een staat, die vanwege “Poetin ruïneren” in grote zorgen zit wat betreft zijn energieaankoop, die bang is voor zijn stroomvoorziening, die vanwege aanhoudende droogte niet eens zeker meer kan zijn van natuurlijke waterrijkdom en die bovendien nog onder inflatie en dreigende recessie, genaamd stagflatie, lijdt?

Daaraan kunnen tenminste nog diegenen twijfelen, die niet volledig verdrongen hebben dat elke over de Duitse grens komende “plaatselijke kracht” (ouderwets; collaborateur) hier in het land energie, stroom, water verbruikt en bovendien nog op staatskosten ondergebracht en verzorgd moet worden. Dat is overigens ook van toepassing voor al die andere sociale asielzoekers die dagelijks ons land binnenstromen.

Vanzelfsprekend wordt ook de Duitse CO2-balans door de constante toestroom niet verbeterd. Maar zulke lastige feiten heeft de binnenlandse wereldredderfractie onder Groene leiding nog nooit van de wijs kunnen brengen. Haar motto blijft: alleen een vol land is een goed bont, zo mogelijk maximaal gedegermaniseerd land. Als er niet genoeg energie, stroom ,water en geld is, dan delen we de nood gewoon rechtvaardig op onder de 50%, die 3% van het volksvermogen bezit.

En de wereldredders laten de 49%, die 70% van het volksvermogen zouden hebben en daarom op de een of andere manier inflatie en sanctiegevolgen moeten dragen, daar dagelijks voor werken, opdat de “plaatselijke krachten”, evenals de sociale asielzoekers, verzorgd kunnen worden en de gelukkige 1% van de bevolking in het bezit van bijna 30% volksvermogen maar even verder met rust gelaten wordt.

Duitsland wordt steeds voller, maar wat is het probleem?

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Energienood, maar Duitsland wordt steeds voller

 1. Hovawart zegt:

  Als in Europa het ‘politiek bedrijven’ niets anders meer voorstelt dan het voorlezen van boodschappenlijstjes, het linkse beleid ons dagelijks bij de kassa probeert te verblijden met buitenlandse bonusaanbiedingen, dan kunnen we wel inpakken……..

  Like

 2. Andre zegt:

  Het land tussen de Rijn en de Oder. Ja dat was vroeguh Duitsland maar nu is het in de media een lullig stroompje gemaakt wat ze de Rijn durven te noemen en de Oder och man alleen maar vissterfte door de industrie in Polen.

  Met dat hele cojona gezeik van Bill Gates viel er niets meer te plannen voor bedrijven want ben je ziek dan blijf je thuis. Jonge vaders en moeders ja daar was altijd wel een kleintje met griep ergens in de famiie of een verkoudheid in Duitsland. Ook mag Duitsland niet meer samenwerken of handel drijven met Duitsland en straks ook met China niet meer. Maar de energieprijzen knallen door het dak in het Westen maar niet bij de olie leverende landen en de BRICS. Wil je iets produceren dan heb je energie nodig zo simpel is dat en als dat onbetaalbaar wordt gemaakt dan valt er niets meer te maken. Nou wat maakt het uit dan kopen we toch in het buitenland buiten de EU ofzo. Ook niet want op de 1 of andere vage manier zijn containerprijzen ver 6 tot 7 voudigd. Als voorbeeld een container uit de caribean (geen coke) 6500 USD, Afrika ruim 4000 USD of China tot aan 12000 USD met ready to sell products. Dit is ook niet meer interessant dus ja laat maar toch?

  Dat hele cojona en klimaat gezeik ja Rusland gaat er iedere keer voorstaan en zegt njet. Het is een proces waar we doorheen moeten kennelijk, ik geef het nog een jaartje dan is Klaus Schwab stuk kapot en opgeruimd met zn dreamteam Rutte Kaag Hoekstra Zegers en voor Duitsland nou nog 1 x tje dan paardelul en Rusland hater Scholtz met zn mongolen clubje nietskunners.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oliedom zegt:

  Ook die Duitsers hebben al jaren last van die (twee paspoorten) clan bendes, maar daar wordt weinig over gezegd/geschreven en ook weinig aan gedaan, stel voor he, dat dit gebeurd, die gasten incl. De zieligheidsknuffelaars schreeuwen dan moord en brand van, ik wordt gediscrimineerd enz. BAH!!!!
  Het moet gewoon zo zijn dat twee Paspoorten criminelen het land uit worden gezet en uiteraard de duitse/Nederlandse afpakken.

  Like

  • Andre zegt:

   Nou Oliedom ik ben NL en mijn wederhelf Russin. Als je kinderen in Duitsland zijn geboren zijn het nog geen Duitsers. Bij geboorte zijn ze gewoon statenloos. Eerst volgens de punt en komma regeltjes stapels gelegaliseerde vertalingen aanleveren en na 4 maanden ben je dan eindelijk in het gekkenhuis opgenomen. Dan moet je nog je paspoorten regelen zowel NL als Russisch want in het gekkenhuis de EU zijn het Ruslandhaters en moet je uit armoe dubbele nationaliteiten handhaven anders is het altijd gezeik in het 4e Rijk van Klaus Schwab. Pas na acht jaar heb je recht op de Duitse nationaliteit als je je voorbeeldig hebt gedragen en bent bekeerd tot de islam. Daar gaan we als echte blanken en werkende mensen niet op wachten natuurlijk.

   Like

 4. de barbaar zegt:

  Kom al 40 jaar in duitsland, heb er gewoond gewerkt en geneukt….
  De laatste jaren heb ik gemerkt dat de duitser niet meer bestaat…het eens zo timide, hartelijk en vaak ook vrolijk volk is verworden tot een trietse massa van gedween schaapjes, slaafs en vooral bang….bang voor alles en iedereen.
  Weekend met 3 —3dubbel gevaxxten duitsers, al 30 jaar in de kennissenkring…..wat een drama, apatisch, wereldvreemd, niet voor enige inbreng van alternatieve(eerlijke) berichtgeving bereikbaar…kortom….4de spuit erin en de entlosung ist wieder da….

  Like

  • droevige mof zegt:

   Toch blijf ik optimistisch. Om een samenleving te veranderen, heb je 5% van de bevolking nodig die vastbesloten is. We kunnen ze bij elkaar krijgen, en we kunnen ze onder de jongeren krijgen. Onder hen zijn er verbazingwekkende mensen die heel duidelijk zijn. Zij bestaan ook in Nederland, bijvoorbeeld Gideon van Meijeren en Eva Vlaardingerbroek.
   De oude mensen zijn meestal decadent, op een paar uitzonderingen na. Ik reken mezelf onbescheiden tot hen.

   Like

 5. LUCIA zegt:

  Het probleem is dat dat precies de bedoeling is, zoveel mensen binnen halen,Kunnen ze je nog meer van alles wat je hebt beroven geld en goederen en maximale chaos creëren door schaarste op energie, voedsel, diensten en woninggebied.

  Bovendien vindt er langzaam maar zeker een omvolking plaats, goed om de statistieken te verduisteren, niemand weet immers precies hoeveel immigranten er binnen komen dus excessieve doden door de Jab kunnen verdonkeremaand worden want bevolkingsaantal blijft gelijk door nieuwe “zwarte instroom”, overigens bedoel ik met zwart de duistere truc, als in b.v. zwart geld geen kleur van de instromenden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s