Kaag . . .

Kaag is zo begaan met het milieu dat ze constant alleen vliegt in het regeringsvliegtuig. Logisch toch, hoe meer mensen des te meer brandstof het gebruikt. Daarom vliegt ze altijd alleen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Kaag . . .

 1. karton zegt:

  Dat die Qut Quag alléén vliegt kan ik begrijpen want wie wil er nou met zo’n fossiel gezien worden ? Maar uh….. dat zg. koninklijk gespuis vliegt toch ook met max. 5 personen in een 150-persoons vliegmachine de gehele wereld over ? Maar als je dat soort hoort wauwelen over ‘t milieu , daar zijn ze toch wel reuze mee begaan hoor , écht waar , heel écht waar !!

  Geliked door 6 people

  • Julia zegt:

   karton Helaas wordt dat regeringsvliegtuig te goed onderhouden en zal nimmer eens lange tijd aan de grond komen te staan vanwege pech en gebrek aan onderdelen. Zodat o.a. Kaag maandenlang in een hete zandwoestijn kan doorbrengen. Dat koningshuis heb ik allang afgeschreven en heb geen enkele respect meer voor meedogenloze en schaamteloze uitnemers. Wacht maar weer af wat Willem weer met een uitgestreken gezicht ons Prinsjesdag gaat vertellen en zich met zijn geïmporteerde vrouw de zogenoemde koningin der Nederlanden weer kunnen verheugen op een fikse verhoging van zijn staatsuitkering vanwege de inflatie. Milieu c.q. klimaat maatregelen gelden alleen voor het klootjesvolk dat hiervoor de komende jaren wordt geterroriseerd . U denkt toch niet dat politici en ons staatsuitkeringstrekkers het koningshuis maar 5 minuten onder een koude douche gaan staan en de verwarming laag zetten als het vriest die zullen blijven genieten op alle fronten van wellness, saunaatje, weldadig badderen en overige luxe en comfort. Een voorbeeld. Over de eerste 300kuub water wordt drinkwaterbelasting betaald. Daarboven hoeft deze belasting niet te worden betaald dus een gezin van vier personen betaalt ongeveer 60 euro daarentegen betaalt een bedrijf als o.a. Tata Steel 100 euro (????) Als men het berekent zou Tata Steel 10 miljoen euro moeten betalen aan drinkwaterbelasting dienen te betalen. Nog zo een voorbeeld https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5326566/datacenter-microsoft-hoger-verbruik-drinkwater-84-miljoen-liter. Kortom het klootjesvolk wordt zwaar belast om de elitaire uitnemers te bekostigen. Zo werkt het in dit vergane gave landje c.q. corrupte bananenrepubliek. Kortom de burgers worden van alle kanten genaaid en bestolen.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Julia. Het zg koningshuis kan mij gestolen worden. Maar van uw reactie ben ik wel enigszins verdrietig geworden. Wij, klootjesvolk, zijn doorlopend de pineut, en dan zie ik op bijzondere dagen een deel van datzelfde klootjesvolk met vlaggetjes en vaantjes staan wapperen daar waar het zg koningshuis verschijnt ! Beschamende vertoning.

    Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Het lid worden/blijven van de Mile high club staat hoog op de politieke agenda……bij D66..
  De PH-GOV is het vliegende equivalent van D66’er Pechtolds Love Shack in Scheveningen……
  Tijdens de vluchten worden er vele zaken ter hand genomen en prangende onderwerpen tot een happy end gebracht…..ook al is daar soms een tussenlanding voor nodig.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Hovawart Ik begrijp dan ook niet dat boeren überhaupt nog om tafel gaan met de grootste o.a. klimaat terrorist Robby Jetten D66 en sloopster Van der Wal CDA. Wat heeft dit voor een zin als nu diverse milieu organisatie die ook geen enkel water bij de wijn willen doen om het stikstof beleid uit te stellen. Uiteraard versterken die rotte appels van o.a. D66, VVD en CDA zich hiermee om ons allen straks te vertellen dat de veestapel wel terdege 2030 meer als de helft moet worden gereduceerd en overige boeren duurzaam moeten gaan werken. Het is te krankzinnig voor woorden wie beslist er hier de regering of door de staat gesubsidieerde clubs. Dan verschuilt dat laffe politieke tuig hier toch achter. Uiteraard moet het vliegverkeer niet zwaarder te worden belast vanwege stikstof en aan zeer strenge regels te voldoen stel je voor dan moet dat regeringsvliegtuig ook aan de grond blijven staan en kan Willem zijn gratis vlieguurtjes ook niet meer bij houden. Ik ben zeer zeker voor het indammen van het vliegverkeer maar niet onze burgerluchtvaart wat het hart van onze economie is maar wel het verplicht aan de grond houden van een regeringsvliegtuig en privé jets. Als dat tuig wil vliegen sluiten zij zich maar aan in de rij van Schiphol en boeken ze maar een pakketreisje. Wat mij betreft kan dat zooitje elitair tuig op zijn zuiver Nederlands gezegd de kolere krijgen.

   Geliked door 2 people

 3. Léon van Duren zegt:

  Dankzij deze geïnstitutionaliseerde gewetenloze satanische D’66 pharma maffia terroristenvereerster wordt Nederland totaal geruïneerd met haar goddeloze transhumanistische LGBTi agenda!! Deze mevrouw lijkt op de Izebel uit het oude testament deze mevrouw had veel macht ,maar het is uiteindelijk slecht met haar afgelopen !! Het lijk van de zo machtige Izebel is uiteindelijk door de honden opgevreten,waarschijnlijk staat deze collaborerende terroristenvereerster Sigrid K.een ernstiger lot te wachten!! De GOD van Israël (de SCHEPPER van hemel en aarde )sluimert nog slaapt!! Met deze machtige SCHEPPER houdt de satanische mevrouw Sigrid K.en haar fascistische demonische pharma maffia club D’66 volgelingen geen rekening!!

  Nederland wordt momenteel door totaal gewetenloze satanische geldverslindende psychopaten geregeerd!! Erger kan het niet!!Een homofile klimaatminister,een lesbische minister op defensie en een (WEF) pharma maffia terroristenvereerster op financiën,de vloek kan niet groter zijn voor het goddeloze Nederland!!!Nog steeds is er op de valreep de mogelijkheid om ons te bekeren van deze van overheidswege georganiseerde gelegaliseerde zondige gewoonten van leven!!
  https://deanderekrant.nl/nieuws/genderlobby-drijft-op-miljoenensubsidies-overheid-2022-08-13

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 3 people

 4. Gerrit zegt:

  Laten we Koning Roodbaard ook niet vergeten. Vol met gezin naar Griekenland en leeg terug naar Nederland en later weer in de omgekeerde volgorde.
  Milieu is totaal niet belangrijk bij de mensen met macht.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   Schaamte hebben zij niet. Als ZIJ het maar comfortabel hebben, dan kunnen de Nederlanders de rambam krijgen.

   Geliked door 3 people

   • Julia zegt:

    Cathja Het verwondert mij steeds weer hoeveel onderdanige Nederlandse schaapjes tot op heden nog steeds met vlaggetjes staan te zwaaien en volop enthousiast de feestjes bezoeken waar Willem zijn verjaardag viert met zijn zogenoemde koninklijke aanhang. Hoe dom ben je als je nu nog niet beseft dat het gewetenloze en schaamteloze oranje uitnemers zijn die zelfs onterecht verkregen subsidiegelden op eigen bankrekening storten en niet terug betalen en geen cent belasting überhaupt betalen. De samenleving is jaarlijks veel meer geld kwijt aan het koningshuis dan door de overheid wordt gemeld in de officiële begroting, blijkt uit onderzoek van het Republikeins Genootschap. Volgens hen kost het koningshuis jaarlijks 345,5 miljoen euro, acht keer zo veel als de officiële begroting. Dan nog te bedenken hoeveel smeergeld en onterecht geld op de bankrekeningen van de Oranjes is terecht gekomen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2070675027/troostmeisjes-leverden-koninklijk-huis-miljoenen-opDit circus zou morgen nog opgedoekt moeten worden.

    Geliked door 3 people

   • EL zegt:

    En zo gaan zij ook de boeken in….

    Like

 5. Ton Ruygrok zegt:

  Van Sig kan je alles vinden.., behalve dat ze dom is…echt een “Toppertje” dat bewijzen haar vlieguren wel.., met een vliegmachien of op een bezemsteel.. maar hoog gaat ze
  Maar ja bedenk wel.., wie hoog staat of zit kan laag vallen en dat zie ik nog wel gebeuren met Sig.
  Ton

  Geliked door 1 persoon

 6. Léon van Duren zegt:

  Het is voor mij onbegrijpelijk dat naamchristenen van de (naam) ChristenUnie geen rekening houden met de levende GOD!! Het oordeel over deze naamchristenen zal meedogenloos zijn volgens het laatste bijbelboek openbaringen !!
  De eer van GOD is door deze (WEF?!) nep-christenen volkomen verkwanseld!!

  Gelukkig komt de Here God tot ZIJN doel ondanks onze gelegaliseerde tegenwerking!! Bij de Schepper van hemel en aarde zijn verboden: Het homohuwelijk, transgender geleuter,LGBTi waanzin, de islam , abortus,kweekembryo’s,het satanische Vaticaan enz………..

  Het huidige pharma maffia kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende politieke psychopaat Mark R . is aantoonbaar een uiting van totale verdorvenheid!!En toch kan het nog verkeren,er is nog steeds bekering mogelijk!!
  De pharma maffia psychopaat Mark R. is slechts een marionet van satan en z’n gewetenloze trawanten!!

  Open uw ogen en zie ;zegt de moedige held Neil Oliver uit Schotland !!
  Bekijk aandachtig de twee leerzame doch korte video’s
  https://commonsensetv.nl/you-tube-videos/

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 4 people

 7. Léon van Duren zegt:

  Het zou goed zijn per direct de goddeloze (D’66) rechtsstaat Nederland te ontbinden en neutrale onafhankelijke volkstribunalen op te zetten om het huidige gecriminaliseerde pharma maffia klimaatfascistische tirannieke regime van de recidiverende schaamteloze nietsontziende psychopaat Mark R. ,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren te gaan berechten!!Niemand van de geïnstitutionaliseerde pharma maffia klimaatfascistische boevenbende mag vrijuit gaan!!Ook collaborerende pharma maffia rechters moeten op hun tellen letten!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 4 people

 8. Léon van Duren zegt:

  Geen” democratische “ dictatuur zonder crisis!!

  https://niburu.co/blijvend-actueel/17684-geen-democratische-dictatuur-zonder-crisis

  Wakker worden mensen!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Léon van Duren zegt:

  WIE is DE LEEUW van Juda??

  Like

  • Ravian zegt:

   Wie is de religieuze gek die dit op E.J. Bron pleurt?

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Ravian op 15-8-2022 om 19.10 u. Léést u die onzin écht ? Die dwaas zit al máánden te roepen in één of andere woestijn. Hilarisch toch ?

    Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Nee, ik heb die onzin niet gelezen, het plaatje zei mij al genoeg…
    Ik stop overigens ook altijd met lezen zodra ik termen als “de heer” en “satan” of iets dergelijks tegen kom.
    De schrijver toont daar dan namelijk mee aan “gelovig” te zijn, en laat “geloven” in plaats van “weten” nu net de wortel van alle kwaad wezen…

    Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Leon; tijdens de 1e WO geen Jezus, tijdens de 2e ook niet en zo zijn er nog vele genocides geweest in vele landen… nooit, niet eens een bataljon engelen gezien… ondertussen worden alleen maar de kerken rijker want Hopium verkoopt goed .
   Ik hoop dat er idd een redder komt maar ik moet het wel eerst zien en tot die tijd wil ik best in een schepper geloven, doe ik ook en een zoon zou ook nog kunnen maar tot nu toe heeft de andere duistere kant, meer aan pr gedaan en zich meer laten zien ….dan uw kant, hoe vervelend deze constatering ook mag zijn .

   Geliked door 2 people

 10. Charles zegt:

  Zij heeft op Schiphol haar eigen start/landingsbaan, dat is baan 06-24….ook wel de Kaagbaan genoemd

  Geliked door 1 persoon

 11. Frits zegt:

  Die heeft meer vakantie dan u en ik. Maar wel van onze centjes. Typhus wijf.

  Geliked door 2 people

 12. Hovawart zegt:

  Het neerkijken op het gepeupel door je te laten rondvliegen in een door het gepeupel betaalde kist is welhaast een ultieme en het hoogst-haalbare in het warme wereldje van narcisme, een moderne vorm van ‘Iemand op het schild heffen’, vooral als de verhevene zichzelf al graag bovenop tafels posteert om haar ego te strelen…….
  Maar helaas is het ook onder haar partijgenoten geen zeldzaamheid meer om nog te ontkomen aan politieke zelfpijperij of borstklopperij.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Hovawart op 15-8-2022 om 15.40 u. Ik las uw teactie (natuurlijk) en wat mij opviel : “zij beklom een tafeltje teneinde haar ego te strelen”. Zou dát wel kloppen ? Zou zij niet op het tafeltje zijn geklommen teneinde “ergens”. gestreeld te wórden ? Een vrouwmens dat op een tafeltje klimt om aldaar “vreemde” bewegingen met haar onderlijf te maken doet mij áltijd denken aan een marktkoopman in z’n fruitkraampje met maar één pruim in de “etalage”.

   Geliked door 2 people

 13. memaxq zegt:

  Wie is dan de piloot/copiloot ? Hebben ze beide wel de gifspuit gehad ? Graag gelijktijdig in elkaar storten dan dondert het vliegtuig met kaag wel in zee…… Geen overlevenden moet dan worden gemeld…….

  Geliked door 3 people

 14. Bob Fleumer zegt:

  Quack/Kaag is een massief blok aan het been van Nederland.
  Ze moet met de Rutteklan “oprutte”

  Geliked door 1 persoon

 15. Andre zegt:

  Sigrid Kaag vliegt wat af zeg. Hier stapt ze in het vliegtuig naar een bealngrijke vergadering van de ministers van financien van de G20 ter voorbereiding op de G20 in November 2022 te gastland Indosensia. huh????

  Hier de 20 landen van de G20

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Groep_van_Twintig waar is Nederland????? huh?????

  Wat the fuck doet Kaag daar?

  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/agenda/2022/07/13/g20

  Nog iets raars want de lieg en bedrieg media roepen ook al dat Zelenskii er zal zijn. Rusland die wel onderdeel is van de G20 heeft nog geen bericht gegeven of Putin er wel of niet zal zijn. Jokowi heeft Rusland WEL uitgenodigd en NIET Sigrid Kaag met D66 als terroristische organiSSatie.

  Het is even een foto tje maken en ze kan weer de trap af naar beneden op de fiets naar huis. What a fucking clownsshow.

  Geliked door 2 people

 16. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Als W-A naar Griekenland wil kan hij toch met zijn speedbootje gaan.

  Geliked door 1 persoon

 17. Boike zegt:

  Ach wie maakt zich nu druk over de kosten van zo’n vliegreisje. Het zijn toch maar belasting centen van gewone burgers. Dat wijf van Anis al-Qaq is geen gewoon mens. Zij is een elite en opgeleid door het WEF.Zij kan toch niet tussen gewone mensen in een lijnvlucht gaan zitten. Nee, nee, nee, dat doet een minister niet. Verschil moet er wezen. Ze is minister en geen pleps. Alle varkens zijn gelijk, maar sommige varkens zijn gelijker. Ja toch ???

  En zich druk maken over milieu, natuur en CO-2 voor haar ambtelijke vluchten, daar heeft ze echt geen tijd voor. Daar staat hare hooghartigheid ver boven. Ze moet geld wegbrengen en overhandigen aan corrupte staatshoofden in verweg landen. En dat is belangrijk. Ja toch ???

  Die akelige Nederlanders hebben ook altijd wat te zeuren en te zaniken. Dat moet Rutte echt eens gaan verbieden. Ik zit in de regering en de regering doet, wat ze zelf willen. Ja toch ???

  Foei, E.J.Bron, hoe durf je dit te plaatsen. Daar worden we in de regering niet blij van. Foei, foei, foei !!!

  Geliked door 2 people

 18. de barbaar zegt:

  Die gore heks kan toch gewoon met een straatbezem….deze gootslet heeft daar een vliegbrevet voor….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s