Nog meer immigratie: Van de 8000 “vluchtelingen” neemt Duitsland er 3500 op

(Vertaling: E.J. Bron)

De belangrijkste invalspoort voor “vluchtelingen” is nog steeds Italië – zogenaamde “hulporganisaties” halen met hun schepen elke week honderden illegalen meestal rechtstreeks in Libische wateren af, vaak in directe samenwerking met smokkelbendes, en brengen ze dan in Italië aan land.

De EU heeft zich al lang met deze toestand gearrangeerd en is het eens geworden over een EU-intern herverdelingsmechanisme (waaraan echter een serie landen zoals Hongarije niet deelneemt). Tot nu toe zouden zich 13 landen bereid verklaard hebben om meer dan 8000 mensen op te nemen, deelde de Europese Commissie een dezer dagen mee. Bij de migranten gaat het overwegend om zwarte Afrikanen.

Het leeuwendeel van de nieuwe Europeanen is – weinig verrassend – voor Duitsland: de Bondsrepubliek neemt van de 8000 actuele herverdelingskandidaten 3500 op. “Duitsland is van plan om nog in deze maand met de herverdelingen uit Italië te beginnen”, zei een woordvoerster van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken. “De daartoe noodzakelijke gesprekken ter plaatse zijn al begonnen.”

Op 10 juni waren 21 EU-landen het eens geworden over het mechanisme, dat zuidelijke landen zoals Italië moet ontlasten. In feite werd zodoende nog een invalspoort voor migranten naar Duitsland geïnstalleerd. De Duitse regering maakt er geen geheim van dat ze de poorten van de immigratie naar Duitsland verder wil openzetten en breidt haar maatregelencatalogus daarvoor continu uit. Onlangs bijvoorbeeld kondigden de ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie verdere versoepelingen bij het verblijfsrecht aan.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nog meer immigratie: Van de 8000 “vluchtelingen” neemt Duitsland er 3500 op

 1. Frits zegt:

  Gaat lekker zo. NL grenst tegenwoordig aan Afrika. Zeg uw honden maar vaarwel want het nieuwe huisdier zal wel tijger of olifant worden. Voor de waterbak fans krokodil of nijlpaard. Weltrusten en vergeet uw pijl en boog niet bij de hand te houden.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Frits Miljoenen Nederlanders hebben toch een complete betonnen balk voor hun onnadenkend hoofd en laten zich blijkbaar graag in de maling nemen en oplichten. Nu weer een plan tegen drinkwaterverspilling let op het voorstel is om iedereen een basistarief te laten betalen berekend op het verbruik van een gemiddeld gezin alles daarboven zal dubbel worden berekend. De doorzichtige smerige politiek alleen al alleenstaanden verbruiken minder dan welk gemiddeld gezin ook maar betalen dan toch hetzelfde basistarief kortom legale diefstal van geld. Wat te denken om al die grootverbruikers eerst eens flink een rekening te laten betalen. Zorgpremie moet weer 35 euro per maand omhoog, diabetici moeten 250 euro extra bijdragen aan insuline meer medicatie zal uit het basispakket verdwijnen en zullen zelf moeten worden betaald. Hoe zit het dan met die duizenden gebruikers de profiteurs dus die hier feestelijk worden binnen gehaald die mede ons drinkwater verspillen????? Gratis, gratis en nog eens gratis. Dat is juist waar wij voor betalen maar zelf de kolere kunnen krijgen. Vooral nog meer binnen halen onderwijs is al deels onder de maat, zorg kan het niet meer aan, woningen zijn er niet meer voor eigen burgers en dan zullen we het over de overige chaos maar niet hebben binnen deze corrupte bananenrepubliek c.q. multi culti vergaarbak.

   Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Frits.

   Kan niet.

   We krijgen van Robje en luxe tax op drinkwater, dus badje vullen voor krokodil of nijlpaard zit er niet met in. U mag straks nog maar 1 kopje water gebruiken om u te wassen en niet meer dan 1,5l water drinken anders plast u teveel en dat kost weer teveel water met het doorspoelen 😁😉

   Geliked door 1 persoon

 2. de barbaar zegt:

  Na duitsland komen ze gewoon fris en vrolijk, gevuld en met beloften naar ollanda….het mekka aan de zee.
  Alles gratieszzzz, zelfs frouw verkrag mag….ies koelteur….ik zie het hier dagelijks in ter apel…..worden aan de rand van ter apel uit busjes,auto,s gezet en de richting van de pot met goud gewezen.
  Het is een blamage van de overheid, het om, de politie om dit soort tuig, de boeven die ze brengen, de gelukszoekers zelf, die via ANDERE eu-landen hier de pot met goud beter gevuld vinden dan elders….NIKS FLUCHTLING….maar gewoon gelukszoekers en opvreters….

  Geliked door 5 people

 3. Steven zegt:

  Het is allemaal georganiseerd door de EU anders waren ze wel tegen gehouden of terug gestuurd. Men wil er helemaal niks aan doen en koestert de instroom alleen maar…doel; ontwrichting van heel Europa, choas, burgeroorlogen en een volksvervanging. Deze zogenaamde asieleisers gaan straks helemaal LOS op de europese vrouwen en bevolking en de overheden gaan HELEMAAL NIKS DOEN! (doen ze nu al bijna niet meer als er iets gebeurt)

  Geliked door 4 people

 4. Htskday zegt:

  Afgelopen week voer het fonkelnieuwe vlaggenschip Open Arms UNO van de ngo ‘Open Arms’ uit. Een gigantisch schip met 2 keukens, hospitaal en helihaven…

  Doel: illegale migranten oppikken voor de Afrikaanse kust en ferry’en naar de EU.

  Capaciteit: 1000 per overtocht.

  Intussen besliste EU Hof van Justitie dat het controleren van dergelijke overzetboten enkel nog kan bij zeer concrete aanleiding. De Italiaanse overheid houdt deze boten streng id gaten omdat ze vaak onder Duitse vlag varen en ingeschreven staan onder een andere noemer.

  Finito.

  https://t.co/cqDhcQSN8Q
  (https://twitter.com/FranckenTheo/status/1559210741605040128?t=muPRgHsfC_p6T4nlaN6YzQ&s=03)

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Htskday.De extreem linkse multimiljardair en bilderberger george soros en zijn extreem linkse NGO,s landverraders hebben het druk met illegalen mensensmokkel.Gecondoleerd europa en europeanen,sterven de europeanen niet door de dodelijke corona vaccinazi,s dan worden ze wel afgeslacht door die barbaren.

   Like

 5. koosv8 zegt:

  Eigenlijk moeten ze via Italië maar zoveel mogelijk terug ook dan. En dat kan ook, er is van overheidswege en van de bevolking genoeg begrip en mankracht voor aanwezig, zeker weten.

  Like

 6. Julia zegt:

  Vandaar dat onze zorgpremie weer eens met 35 euro per maand wordt verhoogd maar als ruil de zwaar belaste premiebetaler geen zorg meer krijgt https://www.telegraaf.nl/financieel/481680780/concept-akkoord-kabinet-en-zorg-lekt-uit-wijkverpleging-moet-600-miljoen-goedkoper De schoften gaan gewetenloos door om mensen zoveel mogelijk zorg te ontzeggen. In het concept-Zorgakkoord gaat ook een streep door de afspraak dat bijna iedereen in Nederland binnen drie kwartier met een ambulance op de spoedeisende hulp van een ziekenhuis moet kunnen komen. Kortom zoveel mogelijk mensen moeten vroegtijdig sterven om plaats te maken voor de massale invasie van profiteurs en gelukzoekers. Beter is geen cent zorgpremie meer te betalen verplicht of niet en het geld opzij te zetten om medische hulp elders te zoeken. Onze zorg is failliet en staat alleen nog ter beschikking voor de elitaire politieke klootzakken, het koningshuis en hun families zelf en gratis zorg voor gelukzoekende profiteurs. Daarbij als men een bepaalde leeftijd heeft bereikt dan is het met een opname oppassen of dat u qua leeftijd überhaupt nog wordt geholpen. Wanneer staan de Nederlanders eens op.

  Geliked door 4 people

  • Marijke zegt:

   Zorgpremies omhoog, gas en energie onbetaalbaar. En dan lees je dat iemand z’n huis uit ging en hoorde dat daar statushouders in komen met meteen 200 Euro minder huur per maand. Hoe is het mogelijk?! Wij financieren nieuwkomers en komen zelf zwaar in de problemen. Het hoort bij het plan; kan niet anders! Wij moeten vervangen worden, zodat we niet meer nationalistisch zijn en ons niet verzetten tegen de EU plannen. Zo zie ik het. Wee onze kinderen. Intussen ben ik op facebook weer eens monddood gemaakt, omdat ik “teveel berichten plaats”…..

   Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Hoe die z.g.n. “zorg” in NL is, weet ik niet.
   Maar gisteren had ik weer ‘ns contact met een andere NL’er, een mevr die hier ook al heel lang woont.
   Ze vertelde dat haar man sinds tijdje in een rolstoel moet, ook in huis.
   Kwam ter sprake hoe-of-wat.
   Hij heeft dat ding zondermeer gekregen niets voor hoeven betalen.
   Ik heb zelf atrose in de rug en als ik ’n tijdje moet lopen, bijv in winkels, heb ik altijd een wandelstok bij me om te gebruiken.
   Je kunt ’t eigenlijk toch geen Wandelstok”noemen, wandelen ermee doe ik niet, lopen als ’n kievit kan ik niet meer.
   Maar wat ik zeggen wilde: toen de docteur me ’n recept meegaf, jaren geleden voor de apotheek ( vond al vreemd, wandelstok bij apotheek ! ) maar ik kon zo uitkiezen en hoefde ook niets te betalen.
   Ook niet voor dat soort “gordels” ik soms om doe als ’t heel erg is, kan zo daar halen.
   Ook alle medicijnen heb ik nog nooit iets voor betaald.
   Maar ’t is hier zomers een toeristengebied en zo kom ik dan NL’ers tegen in gesprek en vragen soms:”Is de zorg hier ook zo goed …. ( als in NL ? ? ? )= bedoelen ze.
   mensen laten zich alles wijsmaken.

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @Delamontagne.

    Nou hier is het kassa hoor.

    Als je naast het ziekenhuis moet gaat dat uit je eigen bijdrage.
    Als je medicijnen moet gaat dat uit je eigen bijdrage tenzij je de goedkope varianten wil met veel bijwerkingen.
    Bloedonderzoek, hup betalen.
    Hulpmiddelen?
    Extra bijverzekeren en dan mag je nog bijbetalen.
    Rolstoel, rolator of scootmobiel?
    Is een hele strijd om deze te krijgen.
    En dan wel tussen de 130 en 200 euro p.p. voor zorgpremie betalen, voor een pakket waar bijna niets in zit en ieder jaar minder dekking geeft.

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Ik lees elke ochtend eerst ged. de EW en de reacties.
    Vanmorgen ging over de zorg in NL.
    Reacties kwamen overeen met wat U schreef.
    Ik heb er geen ervaring mee, woon al 20 jaar hier.
    Voor bloedonderzoek ?………elke 3 mnden komt er een verpleegkundige hier aan huis om bloed van mij af te nemen [ wegens chronische ziekte ], hoef ik niks voor te betalen.
    Eigen risico bestaat hier niet en welke medicijnen ik moet innemen bepaalt de dokter.
    Van duurdere of goedkopere ?, weet ik niet.
    De dokter bepaald.
    Ik ben in de 20 jaar ik hier woon nog niet één NL’er tegengekomen met klachten over de Zorg…
    grts

    Geliked door 1 persoon

 7. J.v.d.Heijden zegt:

  Ook daar gaat het op termijn helemaal FOUT.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ravian zegt:

  Het is gewoon ordinaire door de EU gefaciliteerde mensensmokkel, direct tegen de wil van de EU bevolking in, waarbij de linkse propaganda registers helemaal open gaan om die bevolking op het gemoed te werken en hen de waarheid te onthouden.
  Of het nu zo bedoeld is of niet, vroeg of laat gaat deze “immigratie” bom barsten, omdat de binnengesmokkelde “immigranten” meute voor 99% uit werkschuw crimineel tuig bestaat, dat geen enkel respect voor “mijn en dijn” heeft, en vrijelijk over de lichamen van de autochtone vrouwen en kinderen denkt te kunnen beschikken.
  Dit gaat bij ongewijzigd beleid dus gewoon in een burgeroorlog eindigen, waarbij de islamietjes dan, nadat het vernislaagje dat “beschaving” heet van de autochtone blanken is afgesleten, aan het kortste touwtje gaan trekken.

  Geliked door 2 people

 9. Julia zegt:

  Wat is het toch een gaaf land en wat maakt het kabinet zich toch zorgen over de eigen burgers https://niburu.co/gezondheid/17691-kabinet-gaat-onze-gezondheid-regelen Fijn toch zo een zorgzaam stel debielen die door de eigen gecreëerde chaos de bomen het bos niet meer zien en totaal machteloos zijn om de invasie van duizenden profiteurs een halt toe te roepen maar wel de druk op onze zorg opvoeren zodat de Nederlander zich in ieder geval vanaf 1 september mag voorzien van een experimenteel prikje dat de gezondheid meer en mee schaadt. Maar we doen het samen om de zorg niet onnodig te belasten toch. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1631842749/experts-vaccineer-vanaf-1-september-met-aangepaste-omicronvariant Hoppa nog een boostertje er bij. Hoe zit het met die duizenden smetlappen die ons land binnen stormen en andere ziekten of virussen bij zich kunnen dragen????? Maak mij daar meer zorgen over dan om de fake nieuwe omicron variant. De invasie meldt zich o.a. massaal in Ter Apel zonder tests of medische keuring. We zouden massaal moeten eisen dat opvang in Nederland niet meer mogelijk is en alle uitgeprocedeerden zonder slag of stoot het land worden uitgezet. De burgers kunnen deze lasten van het onderhoud hiervan er niet meer bij hebben de koek en het geld is op. Ik hoop dan ook dat de daadkracht voor het blijven importeren van duizenden gelukzoekers tot beneden het vriespunt zakt. Het is niet meer normaal waar dit kabinet nog mee bezig is en haar wanprestaties zonder meer kan doorzetten. Nu moeten we ook nog extra worden belast op drinkwater zodat al die profiteurs hier gratis van mee kunnen profiteren. Het is geen krapte aan drinkwater de oorzaak is dat onze systemen de extra miljoenen mensen die worden binnengehaald niet meer aan kunnen. Nederland is vol en Nederland moet worden ontlast van alle profiteurs die hier niets meer te zoeken hebben.

  Geliked door 1 persoon

 10. Marijke zegt:

  Jullie moeten voor de grap eens op de pagina van Sikkom kijken van Facebook! Linkser dan links! Het Rode Kruis haalt de tenten weg in Ter Apel omdat het onveilig is voor o.a. de medewerkers, een ondernemer geeft de asielzoekerts weer tenten en dan kijk eens naar de reacties. Je mag niks om je eigen nakomelingen geven; iedereen behalve hen gaat voor! En Facebook denkt dat ze censuur mag toepassen, want als je te veel niet welgevallige reacties plaatst, dan kun je niks meer plaatsen vanwege “teveel reacties geplaatst”. In wat voor een wereld zijn we belandt?! Er is een voorstel gedaan om op Prinsjesdag een grote demonstratie te houden tegen de overheid! Ik hoop dat we massaal gaan!

  Geliked door 1 persoon

 11. Blaffertje zegt:

  Och, Sikkom van Groeneveld, die patiënt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s