Veiligheid van de vaccinatiestoffen: CDC hebben stiekem een belangrijk detail verwijderd

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Als het om de veiligheid van medicijnen en vaccinatiestoffen gaat, is omvangrijke informatie onontbeerlijk. Dit is niet anders met betrekking tot de experimentele Covid-vaccinatiestoffen. Maar waarom hebben de Amerikaanse CDC nu stiekem een bewering verwijderd?

Eigenlijk zou je moeten verwachten dat een gezondheidsautoriteit van de staat, zoals de Amerikaanse CDC, bij belangrijke wijzigingen betreffende beweringen over de veiligheid van een vaccinatiestof (zoals de experimentele mRNA-injecties van Pfizer en Moderna) ook openlijk communiceert. Per slot van rekening gaat het hierbij om mensenlevens en de lichamelijke onaantastbaarheid van de gevaccineerden evenals om de algemene geloofwaardigheid van de betreffende instantie, die er sowieso al enorm onder heeft geleden dat zij blijkbaar meer als propaganda-instrument van de vaccin-producenten handelt dan als gezondheidsautoriteit van de staat.

Maar onlangs was er een ingrijpende wijziging wat betreft de veiligheid van de omstreden mRNA-vaccinatiestoffen en met betrekking tot een lang in stand gehouden bewering over de veiligheid van deze experimentele gent-therapieën, waarover ook openlijk gecommuniceerd moet worden. Kijkt u hier eens naar de actuele beweringen:

Op dit moment beweren de CDC dat de mRNA-Covid-vaccinatiestoffen mensen niet met SARS-CoV-2 besmetten en ook niet van invloed zouden zijn op het menselijk DNA. Maar wanneer je kijkt naar de eerdere beweringen, dan zie je een groot verschil. Want nu werd er een bewering (die nu blijkbaar als fout werd beschouwd) verwijderd. Omdat het internet echter niets vergeet, bestaan daarvoor ook desbetreffende bewijzen:

Valt u op wat er verwijderd werd? De bewering dat de mRNA en de spike-proteïnen niet lang in het menselijk lichaam zouden blijven. Dat is namelijk blijkbaar niet het geval, zodat de CDC deze bewering gewoon stiekem hebben verwijderd. Want eerdere studies hebben al aangetoond dat deze proteïnen minstens (!) 28 dagen in het bloed circuleren.

Dat betekent echter ook dat er met al die “opfrisvaccinaties” steeds meer van deze spike-proteïnen in hoge concentratie in het lichaam komen en zodoende de risico´s op zware ziektes duidelijk verhogen.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Veiligheid van de vaccinatiestoffen: CDC hebben stiekem een belangrijk detail verwijderd

 1. Het is voor mij moeilijk te begrijpen dat een Fauci nog steeds vrij rond loopt, maar anderzijds ben Ik me er natuurlijk goed genoeg dat hij beschermd wordt met geld van de Farmaindustrie.
  Je houdt het niet voor mogelijk maar in de USA is de “plandemie” dus voorbij en wel officieel.

  Geen symptomen? Geen probleem.
  Gevaccineerd of niet gevaccineerd? Zelfde begeleiding.
  Blootgesteld? Zelfs quarantaine is niet nodig.
  Studenten blootgesteld? Ze kunnen in de klas blijven, wat verdomme, toch?
  Als je erin geslaagd bent om je integriteit te behouden in deze vreselijke periode, gefeliciteerd! Jij bent een van de rocksterren van dit verhaal. Je bent een solide persoon die moed heeft en standvastig en standvastig stond wanneer het er het meest toe deed.

  https://peakprosperity.com/wow-cdc-completely-reverses-course-its-over/

  Het enige wat nou nog over blijft zou kunnen zijn dat Reinart Fuelmich hem voor de rechtbank gaat brengen, waarbij uiteraard vanuit het witte huis de nodige tegenwerking zal komen.
  Ondertussen zal in Nederland de coronahype wel weer opgeschaald gaan worden onder het corrupte bewind van Kuipers en Rutte om uiteraard ook de Jonge uit de wind te houden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Boike zegt:

  Het Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control and Prevention) blijkt dus onbetrouwbaar te zijn. En dat verwonderd mij dus helemaal niks. Het hele gedonder met corona/covid 19 is duivelsgespuis. Het gaat niet om de volksgezondheid. Integendeel, het dient een hele andere agenda, een satanische agenda van globalisten (Khazarse Maffia) die de mensheid met 90% wil reduceren, opruimen, vermoorden, uitroeien. Er is een grote genocide, een holocaust, gaande.

  De duivel en zijn kornuiten spreken nooit de waarheid. Bij hen is alles toegestaan, dat het doel dient. Om te weten wat ze bedoelen of van plan zijn, of waar het werkelijk om draait, moet je alles omdraaien, omkeren, linksom, rechtsom, ondersteboven, binnenstebuiten en achterstevoren. De waarheid is verborgen in het volle zich, maar je moet wel goed kijken. De adder verschuilt zich in het gras en spreekt met een gespleten tong. Ze gebruiken ook signalen en symbolen die Henk en Ingrid niet begrijpen. En hun propaganda wordt bij de gehypnotiseerde slapende wokes in hapklare brokken door de strot gedauwd. Ze brengen geen rozegeur en maneschijn. Nee, het is ellende, ziekte, werkeloosheid, armoe, honger, kou, dood en verderf. De Nieuwe WereldOrde is chaos. Alles wat ons lief is, wordt afgebroken en ons afgenomen. KlauSS SSchwab van het criminele WEF zegt het immers zelf “Gij zult niet meer hebben en daar zult gij gelukkig mee moeten zijn”.

  De door de duivel bezeten Khazarse Maffia is geobsedeerd door het doel “het verkrijgen van de absolute macht en heerschappij over de aarde voor hun duivel”. Zij zijn zelfs bereid, om voor dat doel de hele planeet te vernietigen.

  Wokes, ga niet langer met de duivel scheep. Kom eindelijk eens uit die hypnose, wordt wakker. Laat u niet langer besodemieteren. Open uw ogen, verbindt de punten en zie wat er werkelijk gaande is. Wees geen prooi van de duivel. Protesteer met het “Blauw-Wit-Rood”. Het is de hoogste tijd, om de barricaden op te gaan. Het gaat om uw eigen leven en dat van uw kinderen en uw kindskinderen. De hel met de duivel en zijn kornuiten.

  Zalig zijn zij, die kijken en zien.
  Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
  Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
  Zielig zijn de onnozelen van geest.
  Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.

  Geliked door 2 people

 3. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie ,de politie en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

  Kom uit uw ivoren torens van angst!! Angst is een slechte raadgever!!

  De wereldwijde van overheidswege georganiseerde (WEF) terroristische COVID -19 pharma maffia stappenplan plegers willen kosten wat het kost hun criminele terroristische COVID-19 pharma maffia plannen uitvoeren!!Geen leugen is deze wereldwijd vertakte geïnstitutionaliseerde satanische gewetenloze pharma maffia klimaatfascistische boevenbende teveel!!

  Wybren van Haga houdt de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. gewoon een spiegel voor!!

  Leugens werden gevolgd door leugens!! Alleen de toekomstige doodstraf voor de zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde pharma maffia misdadigers kan een afschrikwekkend effect hebben op de zeer vele geïnstitutionaliseerde gecriminaliseerde (WEF) pharma maffia regeringsleiders !!Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 of andere gedegen onafhankelijke tribunalen kunnen deze zelfingenomen pathologische beroepsleugenaars berechten!!

  https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-een-opzettelijk-in-elkaar-gezet-scenario-van-quasi-bijbelse-proporties/

  https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccinatie-en-turbokanker-ik-moet-toekijken-hoe-mensen-vermoord-worden-dr-ute-kruger/

  Feiten en nog eens feiten,ook over van overheidswege gesubsidieerd terrorisme gesproken!!
  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2015-08-2022.htm

  Elke zichzelf respecterende justitie medewerker moet deze informatie zorgvuldig analyseren!!

  Het zijn niet zomaar wat verhaaltjes,maar de feiten omtrent de zeer ernstige van overheidswege georganiseerde misdaden !!Deze misdaden moeten worden ontmaskerd!! Uit ervaring weet ik dat zeker 1%( medewerkers ) van de door mij geattendeerde overheidsinstanties moedig genoeg is om de aangegeven feiten te gaan rechercheren !!Mensen als de psychopaten Mark R.,Hugo de J.,Ernst K., terroristenvereerster Sigrid K., en hun zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde trawanten mogen nooit vrijuit gaan,hoewel zij slechts pionnen zijn in dit satanische gewetenloze mensonterende meedogenloze wereldwijd omvattende criminele(WEF) pharma maffia klimaatfascistische oorlogsplan!!!

  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!) JEZUS = DE WAARHEID

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  De ‘stille’ genocide blijkt volledig geaccepteerd te zijn, een spoedwet of noodmaatregel waar enkel de zwakkeren en ouderen de dupe van zijn,……..en het blijft gewoon stil,……..onvoorstelbaar.

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  Stop de moorddadige van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia mandaten!!

  Stop de criminele organisatie van het louche geldverslindende ministerie van VWS onder leiding van demoraliserende machtsmisbruikende demonische gewetenloze D’66 minister Ernst K., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte pharma maffia ambtenaren !!

  https://www.theepochtimes.com/vaccines-are-destroying-peoples-immunity-through-immune-imprinting-dr-robert-malone_4610641.html

  https://lists.youmaker.com/links/T2rwLn3PS/wD7fxSc7XA/Z4l79ETfV/WCuc74Akx2

  Zie hier het voorbeeld van een collaborerende politieke (WEF) misleidster te Nieuw-Zeeland!! De moderne nazistische (WEF) politici zijn springlevend!!
  https://commonsensetv.nl/sint-jacinda/

  Ontbinding van de huidige gecorrumpeerde corrupte Nederlandse rechtsstaat is waarschijnlijk nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s te kunnen gaan berechten!!!Stop de van overheidswege georganiseerde georganiseerde pharma maffia klimaatfascistische psychopaten!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  Ook de argeloze onwetende misleide Australische bevolking wordt door geïnstitutionaliseerde gecorrumpeerde immorele gecriminaliseerde (WEF) politieke pharma maffia misdadigers geregeerd !!

  https://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=132

  Like

 7. Léon van Duren zegt:

  Wereldwijd moeten al deze zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia klimaatfascistische vaccinazi’s afgezonderd (in Quarantaine op een zwaar bewaakt eiland)worden in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal !!

  De zeer vele geïnstitutionaliseerde (WEF) pharma maffia misdadigers moeten ook in hun persoonlijke levenssfeer getroffen worden!! Het zich onrechtmatig verschuilen achter b.v. ministeriële verantwoordelijkheid moet onmiddellijk stopgezet worden!!

  https://www.theepochtimes.com/california-becomes-battleground-for-covid-lawsuits-and-legislation_4661434.html?utm_source=healthnoe&utm_campaign=health-2022-08-15&utm_medium=email&est=cRlf%2Fc11SGhvu1ifCgERfJjpRj0XDk50Au44xOngx6V%2BtiOczOKVKfhNweTFTcYPI2msIQ%3D%3D

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 8. Peter. zegt:

  Als je dit neemt omdat de politiek je daartoe dwingt ben je niet goed snik .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s