WEF-heerschappij brokkelt af: Nieuw-Zeelandse Ardern dreigt te worden weggestemd

(Door: “DissidentNL”)

Jacinda Ardern (foto) is al lang de popster van de links-liberale ZeroCovid media. Maar de stemming onder de bevolking is omgeslagen. Haar opiniepeilingen liggen in de kelder, schrijft Thomas Oysmüller.

Voor velen wordt de minister-president van Nieuw-Zeeland beschouwd als een politiek “rolmodel” van autoritair links-liberalisme. De “Young Global Leader” van het WEF onderscheidde zich als een vooraanstaand radicaal in de “strijd tegen Covid”. Maar haar ster lijkt te dalen: ze wordt geconfronteerd met enorm slechte opiniepeilingen. De mensen verwachten dat ze weggestemd wordt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op WEF-heerschappij brokkelt af: Nieuw-Zeelandse Ardern dreigt te worden weggestemd

 1. karton zegt:

  Komt nu allen tesaam, zeg !!!!
  Ik heb dat vrouwmens al veel vaker gezien, o.a. op tv. maar ik dacht steeds dat het
  Adelheid Roosen was, maar de zaak lijkt enigszins anders te liggen.
  Betr. deze mevrouw uit Nw.Zeeland hoorde ik eigenlijk alleen maar positieve berichten, is zij plots veranderd of heb ik naar de verkeerde berichten geluisterd ?

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  Die jacinda adern is een omgebouwde man.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”…(people of NZ should have realised that in 2020 ).

  Abraham Lincoln,……

  Geliked door 1 persoon

 4. wim23387 zegt:

  Wordt hoog tijd. Maar niet te vroeg gejuicht. Als haar beleid zo afgekeurd wordt, waarom zeggen de opiniepeilers dan – zoals ze bij haast elke verkiezing doen – dat het spannend wordt wie er zal winnen en voorspellen vervolgens de media nek aan nek races? Lijkt voorsorteren op verkiezingsfraude?

  Geliked door 1 persoon

 5. de barbaar zegt:

  Dit mislukt experiment van genderzooi is tanende, ze zal wel inwendig aan het wegrotten zijn, een wef cloon die honderdduizende nieuw zeelanders heeft omgebracht met haar tirannieke,wef opgelegde dwangmaatregels om de gifspuit te verplichten…..rot in hell…

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   In Duitsland en Nederland gaat de volgende vaccinatiecampagne van start met het nieuwe en absoluut fantastische vaccin van Pfizer. Gisteravond zag ik de reclameverkoopshow op Nieuwsuur. De doelgroep is oud, angstig en goedgelovig. Twee verkooptalenten verkleed als deskundigen werden geïnterviewd. Eén zei dat we nu een nieuw vaccin hebben omdat het oude niet meer werkt. De ander zei dat er misschien niet genoeg van is, dan moet je de oude nemen, want die is ook goed. De mooi geklede oudjes zeiden tegen alles: “Alles is in orde, we kijken uit naar de vierde vaccinatie.”
   Mijn God, we worden compleet genaaid.

   Geliked door 3 people

   • Boike zegt:

    @ droevige mof 16 augustus 2022 om 08:19

    Er is teveel gelogen en bedrogen.
    De waarheid is geweld aangedaan.
    Mijn vertrouwen is geschonden.
    Ik geloof nu niets en niemand niet meer.
    Ik ben nu argwanend en achterdochtig.
    De hel met het duivelsgespuis !!!

    Like

 6. koosv8 zegt:

  LINKS ZIT OVERAL TUSSEN, HOE DAT KAN???? WE WETEN HET! MAAR ZE WILLEN DAN WEL ZO GRAAG, MAAR ZE KUNNEN EIGENLIJK NIKS! ZE MAKEN ECHT OVERAL EEN ROTZOOITJE VAN.
  IK ZOU ECHT NIET MEER WETEN WAT ZE GOED KUNNEN, JA ROTZOOI TRAPPEN DUS.

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  De 2 potentiele opvolgers van Boris Johnson, zijn allebei ook WEF figuranten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Knalkopje1 zegt:

  Het NPO wil met behulp van de overheid een nieuwe angstcampagne over corona starten en noemt dat ‘communiceren met de burger’. Krijgen we dan vanaf het najaar ook weer lockdowns,.anderhalve meter afstand houden, mondkapjes. avondklok, verbod op grote festivals etc.? Het NPO haalt er ook een ‘expert’ bij, hoogleraar gedragswetenschappen Bas van de Putte. Zeg, Bas van de Putte, waarom emigreer je niet naar China? Daar doen ze het toch zo goed met hun ronduit fascistische nul-covid beleid? En neem Marion Koopmans maar gelijk mee.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/npo-mensen-zijn-niet-meer-bezig-met-corona-dus-moeten-we-flink-bang-gemaakt-worden

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s