Als het niet logisch is, klopt het niet!

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Psychopaten en narcisten hebben niet het vermogen om zelf te zien hoe geestesziek zij zijn. Dat kunnen alleen gezond denkende mensen aan hun uitspraken en gedragingen herkennen. Als er dingen gebeuren of gezegd worden waar geen logisch beredeneerbare of wetenschappelijk bewezen grondslag voor is, gaat het om misleiding, framing of ophitsing. Dat zijn inhoudsloze, lege ‘meningen’ met een bewust en opzichzelfstaand/beoogd ziekelijk doel. Deze mensen zijn absoluut NIET dom, maar WÈL (aantoonbaar) knetter-en-knetter-GEK! De gehele Corona ‘pandemie’ is daar bijvoorbeeld op gebaseerd. De p(l)andemie werd door de WHO middels gegoochel met cijfertjes en verdraaide waarden opgeklopt tot een wereldwijde ‘pandemie’, terwijl daar wetenschappelijk geen enkel bewijs, reden of grondslag voor was. Ondanks dat ruim zeventig procent van de mensen om u heen het nog steeds niet zien of WIL (!) zien, mag de ware reden voor deze zogenaamde ‘pandemie’ inmiddels overduidelijk zijn.

Doel: een wereldwijde heerschappij door een bepaalde elitegroep die zichzelf tot goden hebben verheven. In al hun narcisme en egotripperij gelukkig wel hele DOMME goden dan, want er gaat nogal wat fout, maar toch…! En zie deze ‘goden’ nu in blinde paniek en angstig om zich heen slaan nu er steeds meer bewijzen boven water komen van hun politiek-correcte/dodelijke/duivelse spelletjes. Wereldwijd lijken de – al dan niet geïndoctrineerde (herkenbaar aan dezelfde lege/dode ogen als Ernst Kuipers) – gevaarlijkste psychopaten elkaar gevonden en verenigd te hebben binnen de VN, de WHO, de NAVO, en de EU middels de van kind af aan (best zielig) door zijn Nazi-ouders gehersenspoelde en over evident zèlf psychopathisch zijnde spin(doctor) in het nieuwe-Nazi-web Klaus Schwab.

Klaus Schwab voert derhalve gewoon het via zijn ouders in zijn zieke brein geïndoctrineerde Nazi-gedachtegoed van Adolf Hitler uit. Ein Europa und eine Nazi-Weltregierung, die neue (Nazi) Weltordnung. Ein volk, ein Reich! In een wereld waar de ‘leiders’ zulke ÒNlogische, vísieloze en zèlfdestructieve onzin uitkramen (en uitvoeren) als in de westerse wereld van heden ten dage, kan men zich afvragen of deze mensen normaal gezien eigenlijk niet in een voor de wereld afgesloten gesticht zouden moeten zitten. Het ÈRGSTE echter is het MEGA-leger hersenloze meelopers die werkelijk nèrgens over na denken, overal in meegaan, alles en iedereen van tv na-papegaaien en derhalve maar wat doen! Dit zijn allemaal mensen die u werkelijk ALLES kunt wijsmaken en erg beïnvloedbaar zijn. De mensen die ‘modern’ willen zijn er ‘erbij willen horen’ of die zo (WOKE/klimaat-dramatisch)-gehersenspoeld zijn dat ze werkelijk denken dat ze het goed doen, eenvoudig omdat zij zelf niet ná KUNNEN denken! En DÁÁR ligt het GROOTSTE gevaar!

Nu zal ik niet beweren dat u meestal aan het uiterlijk van mensen kunt zien dat er bij de geboorte ergens iets is fout gegaan met/in hun hoofd, maar veelal denk ik dat toch te zien, louter aan hun gedrag. In Duitsland worden nu officieel vragen gesteld bij de geestelijk gezondheid van Karl Lauterbach… Mijns inziens geldt hetzelfde voor ‘Frau’ Merkel, bij Olaf Scholz en de gehele Grünen-partij. In België zou diezelfde vraag gesteld kunnen worden bij Guy Verhofstadt en Herman van Rompuy, maar in eigen land blijvend heb ik exact dezelfde vragen bij allereerst Hugo de Jonge, Mark Rutte, geheel D66, maar met nadruk bij Sigrid Kaag, Sjoerd Sjoerdsma en Jan Paternotte en geheel GroenLinks met met nadruk bij Yasser Klaver en Paul Rosenmöller. De totale gekte schittert ze werkelijk uit de ogen. Al deze mensen ruiken niet alleen met hun tong, maar spreken ook met gespleten tong! Alles wat zij zeggen na te streven, moet u honderdtachtig graden omdraaien om hun ware aard en de waarheid achter hun doelen te vinden.

Een voorbeeld. Als geestesgestoorde mensen als Merrick Garland of Yuval Noah Harari op basis van hun ziekelijke gedachtegoed en uitspraken bekritiseerd worden, heet dat tegenwoordig ‘antisemitisme’. Echter men spreekt met geen WOORD van antisemitisme als het moslims betreft die met een opgestoken duim voor of zelfs OP het Holocaustmonument in Berlijn staan! Waarom niet? Omdat Europa binnen een jaar of tien geheel islamitisch zal zijn, want er is geen gemakkelijker te beïnvloeden volk dan moslims. U zegt gewoon dat het in de Koran staat of dat Allah dit zo wil en zij  voeren eveneens hersenloos uit wat er ‘gedaan moet worden’. Niet normaal maken… wat niet normaal is!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Als het niet logisch is, klopt het niet!

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Wat moet je hier nog aan toevoegen. Niets, want democratische verzet helpt totaal niet omdat de democratie in nederland is afgeschaft en we totalitair geregeerd worden door lieden die het heel slecht met ons voor hebben. We worden bedonderd waar we bij staan.

  Geliked door 5 people

 2. Boze burger zegt:

  De meeste mensen zijn kuddedieren en denken zelf niet na.
  Je kan ze vanalles wijsmaken en menen dan dat ze ook nog gelijk hebben.

  Geliked door 4 people

 3. R Thomasson zegt:

  Als men goed kijkt naar de gezichten van de gestoorde “WEF-Goden” ziet men bij de meeste van hen dat ze niet echt normaal zijn. Er is een holle nietszeggende blik in hun ogen. De ogen van Duivels aanbidders. Een bende van griezels zoals Mark Zuckerberg, Elon Musk, Klaus Schwab, Jeff Bezos, Bill Gates (die ietsje normaler eruitziet), de hagedis kop van George Soros enz. Dezelfde blik in de ogen is kenmerkend bij Sigrid Kaag, Ernst Gluiper(d)s en de gehele D66. Ook Mark Rutte zelf met zijn legen glimlachende tronie boezemt geen vertrouwen. Je haalt ze stuk per stuk uit. Het lijkt wel alsof al deze mensen zijn geboren onder de teken van de duivel. Het laat sterk herinneren de Openbaring van Johannes in het Nieuwe Testament https://www.openbaring.nu/openbaring-13/16-18/het-getal-666-verklaard/ Deze tweet in het Duits geeft ons een griezelig realiteitsbeeld. Het brengt de Openbaring van Johannes dichtbij. Helaas zitten ook bij de Joden zwaar gestoorde mensen die waarschijnlijk onder de teken van de Duivel zijn geboren. Bijvoorbeeld Yuval Noah Harari, Merrick Garland, maar ook Jacques Attali, de adviseur van President Mitterand (1981 – 1991) en zijn Moccro vrouw, de UNESCO directrice Audrey Azulai. Zij probeerde in haar toespraak over conspiracy theories, de bezigheden van haar vent en zijn “contacten” te trivialiseren. Deze mensen zijn voor de Joodse gemeenschap wereldwijd LEVENS GEVAARLIJK. Hun aantal binnen de Joodse gemeenschapen is geen 0,000% maar de impact van hun daden kan angstjagend zijn.

  Like

 4. Qvic zegt:

  Het nadeel van narcisten is, dat zij werkelijk denken dat zij beter zijn in alles dan andere en zo ook de baas wil spelen over anderen. Zij gaan ook alleen met hun eigen soort om en sluiten andere uit zonder pardon, waarvan zij alleen maar denken dat die minder zijn dan hun zelf. Ook al is het eigen familie. Als zij geen gebruik of misbruik meer kunnen maken van die andere, bestaat die andere niet meer voor hen. Maar geen van die narcisten zijn technisch aangelegd en hebben ook geen enkel gevoel van de materie. Alles gaat gewoon stuk door ondeskundig gebruik, totaal geen onderhoud plegen aan onderhoudsgevoelig materiaal of gewoon moedwillig sloopgedrag vooral als het van een ander is.

  Daar alle narcisten namelijk erg last hebben van jaloezie op die ander als ze denken dat die meer heeft dan hen. Want zij pronken maar wat graag wat zij wel niet allemaal hebben. Want zij moeten altijd het nieuwste van het nieuwste hebben en liefst de duurste uitgave of met de meeste opties. Hun hebberigheid kent geen grenzen. In relatie met een narcist is al een ramp op zich. Ze geven bakken met geld uit voor alleen hen zelf, hun wederhelft wordt niet echt naar omgekeken. Afspraken maken met hen is eigenlijk niet mogelijk, alleen als het voor hen gunstig is houden zij eraan, anders niet.

  Ik ben opgegroeid met 2 broers en 2 zussen en allemaal narcisten inclusief mijn moeder. Heb meerdere relaties gehad met narcisten. Ken nu wel wat voorn ellende en de onlogica en het hypocritische gedrag en grootheidswaanzin is van de narcisten en met een enorme jaloezie en achterdochtigheid naar de andere toe. Bang dat zij iets missen.

  Daar narcisten ook niet tegen kunnen als zij verliezen of gekleineerd worden. Geweld is de enige taal die zij verstaan en je kunt een narcist alleen hanteren, als je ze klein houdt en hen constant controleert en of ze wel hun afspraken nakomen of zorgen dat ze geen mis(ge)bruik van jouw kunnen maken. Doe je dat niet en beschouw je hen als je gelijke, dan verraden ze je met alle gemak om er zelf beter van kunnen worden. Want liegen en bedriegen is hun tweede natuur. Daar narcisten ook nooit met harde bewijzen zwart op wit komen of met harde waarheidsgetrouwen feiten, het is bij hen altijd een soort van ideologie.

  Velen kunnen praten als Brugman en doen zij zich altijd beter voor dan ze kunnen waarmaken. Of spelen alsof zij de slachtoffer zijn in het spel en zo jouw te kunnen misleiden in hun voordeel. Daar zijn ze heel geraffineerd in, zij kunnen jarenlang toneel voor je spelen. Hun misleiding hebben zij vaak tot een ware kunst verheven. Je komt er alleen achter als jij zelf heel consequent bent en hen ermee confronteert. En dan worden zij super kwaad op jouw, dat zij door de mand zijn gevallen. Als oog blikken kunnen doden, dan was ik allang dood geweest. Dan zijn de narcisten niet meer bij hun zinnen, als zij betrapt worden en er niet meer onderuit kunnen komen.

  In mijn leven kom ik zeer veel narcisten tegen: op het werk, in mijn vriendenkring, in de buurt. Ze lijken wel over vertegenwoordigd in de samenleving. Met het Covid hoax vielen de meeste door de mand, want narcisten zijn vaak de autoriteiten trouw, vooral als het hun zelf uitkomt of om de andere in de goot te kunnen trappen genieten zij ervan. De haat naar de andere toe staat hoog in hun vaandel, want zij beschouwen zich zelf verheven boven de rest en dat laten zij aan iedereen zien dat zij het zijn en de andere hun als leider moeten accepteren.

  Zij zijn alleen geestelijk niet verder gegroeid dat tot hun kleuter jaren (8 tot 9 jarige) en toen bestond er nog geen verantwoording voor je eigen gedrag. Vandaar dat narcisten dol op spelletjes zijn, maar die moeten zij wel altijd winnen, zo niet dan maar valsspelen om toch te kunnen winnen. En het kinderachtige gedrag, wat ze zelf niet eens zien, dat zij dat doen.En hoe verwender zij opgegroeid zijn, hoe gevaarlijker zij zijn voor de rest van de wereld. Het zijn monsters en gaan letterlijk over lijken om hun zin te krijgen en hun hebberigheid kent geen grenzen. Gunnen andere werkelijk niets, zij parasiteren altijd op de gemeenschap en als zij macht hebben schuwen zij ook niet om de andere om te leggen, als die andere waarheden weet over hen die verzwegen moeten worden voor het publiek. Alles wordt met list en bedrog tot stand gebracht en hoe langer zij macht hebben, hoe corrupter zij worden.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s