Hoe “Great” is de “Great Reset” van het World Economic Forum?

(Door: Bob de Wit)

De COVID-19-crisis biedt volgens directeur Klaus Schwab van het World Economic Forum kansen voor een hervorming van de wereldeconomie. Hoogleraar Bob de Wit aan Nyenrode Business Universiteit waarschuwt dat deze ‘Great Reset’ vooral de belangen van digitech-, financiële en farmaceutische bedrijven dient in een wereldorde waarin nationale staten en democratische controle ondergeschikt zijn.

Vooruitlopend op de publicatie van zijn boek COVID-19: The Great Reset op 9 juli 2020, presenteerde World Economic Forum (WEF) voorman Klaus Schwab in juni 2020 zijn voorstel om de COVID-19-pandemie aan te grijpen voor een hervorming van de wereldeconomie. Dit zou volgens Schwab hoogstnoodzakelijk zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hoe “Great” is de “Great Reset” van het World Economic Forum?

 1. Andre zegt:

  Ja de MSM zet liever de sperma emmer van D66 op een trappetje voor het regeringstoestel of teflonboy de D66 klimaat prins Rob Yetten voor een paar waterdampers. Maar dat die zooi van Bill Gates en mevrouw vd Wal de fik in gaan is geen nieuws. Ja in de MSM krijgt Picnic weer een prijs in hun corrupte Bill gates hol geschoven van de beste werkgever de meest klimaat neutrale tent en al het personool mag in een electrisch mongolen karretje rijden van de zaak. Hup nog een oscar er bij en de nobel prijs voor de vrede erachter aan. Het gaat wat worden de komende maanden en niet alleen bij Picnic.

  Geliked door 1 persoon

 2. Niek zegt:

  Dus die hele corona hoax is alleen gebruikt om geld te verdienen voor de steakholders en ngo’s? Dus het was dus toch een georkestreerde leugen. Kun je nagaan hoe wij door de media zijn bespeelt? Wat het mag kosten om de democratie leugen in stand te houden en het bedrijfsleven er bakken met geld aan te laten verdienen. De volgende die ons land mogen leegzuigen zijn de energie bedrijven, Google en Appel die de propaganda verspreiden. 24/7 reclame dat we naar de kloten gaan elk halfuur in de reclame waarmee wij mensen tot producten zijn gemaakt en 90% het niet door heeft en het zelfs gelooft en aan mee doet. En natuurlijk ook de stikstof leugen waarmee de boeren onteigend/beroofd zullen worden van hun land. Blijkt dat mijn onderbuik gevoel uitstekend werkt en beter te vertrouwen is dan welk nieuws orgaan dus ook, bedankt.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Lang verhaal van die hoogleraar bob de wit,ik ben maar een simpele boerenlul,niet intelligent of slim.Ik weet al 14 jaar van de NWO agenda en dat hiervoor 90% van de wereldbevolking uitgemoord dient te worden.De overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.Hoogleraar mijn kloten,die intelligentsia zien het gevaar nog niet al zit het op hun kop te schijten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s