100% EENS!

Nee Rutte, ik wil al die profiterende gelukszoekers hier niet. En ik wil hun bijstand, zorg, huis, scholing niet betalen. Kan mijn eigen energierekening amper betalen… Nee Rutte, het boeit me niets als ik daarom racist word genoemd.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Johan)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op 100% EENS!

 1. BosscheBol zegt:

  De blanke Nederlander kan het wel niet willen, dat zijn land wordt leegezogen, dat gezondheidszorg, woningbestand en sociaal vangnet naar de Filistijnen gaan, maar daar heeft de overheid schijt aan. Sterker nog: de Nederlandse overheid probeert de blanken kwijt te raken.

  Like

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Het moet volgens de Groningse provincie commissaris geen probleem zijn voor NL 10.000den opgevangen, en is blij dat het kabinet maatregelen neemt.
  Neem ze zelf thuis op en zorg er voor ipv alles bij Burger en Maatschappij teparkeren.
  Ton

  Like

 3. vangie1206j zegt:

  Ik ben een RACIST nou en??
  Ik kom op voor mijn ras de blanken.
  Ik heb een pesthekel aan moslims ja en hoe zou dat komen.
  En ja ik heb een pesthekel aan de meeste zwarten omdat zij dat hebben aan oa. mij.
  Zie maar eens wat er Nederland binnen komt wandelen en hoe worden ontvangen waar wij ik stik jaloers op zou zijn.
  En zie hoe zij zich gedragen alhier ze verachten ons verkrachten onze vrouwen als ze de kans krijgen.
  Lopen te roven en te stelen zijn te beroerd dat ze om te werken en meer.
  Rutte dat ik een RACIST ben is alleen jou en dat gajes in Den Haag jullie schuld.
  Jullie hebben het land naar de kloten geholpen om al dat schorem binnen te laten en wel op onze kosten.
  Nu worden er zelfs hotels gevorderd tegen de wil van de gemeenten om ze op onze kosten lekker te laten parasiteren.
  Heel veel Nederlanders kunnen hun rekeningen niet meer betalen en dat Teri g volk krijgt alles GRATIS en de Nederlanders kunnen voor jou doodvallen Rutte jij smerige dictator.
  Sinds 17 augustus 2022 heb jij Nederland veranderd van een democratie naar een dictatuur.
  Jij ja jij smerig stuk ongedierte samen met die heks Kaag en die andere VVD gluipert schut.

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  FOUTJE Schut moet zijn Erik vd Burg.

  Like

 5. memaxq zegt:

  100% mee eens !!! Zo is het en niet anders en dat is mijn beslissing. (Naar de “rijdende rechter”

  Geliked door 1 persoon

 6. Oliedom zegt:

  Die bastaarden van zowel dat Haagse als die provincies en burgemeesters spelen onder één hoedje (zelfs die vakbonden) en de Nederlanders worden bedrogen en belazerd en uitgekleed.
  Het wordt de hoogste tijd om met de boeren mee te doen en dat tuig wegjagen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  De Nederlanders willen het niet maar zij laten het onderdanig als ze zijn toe. Dus de invasie zal dagelijks meer en meer onze samenleving vergiftigen en onleefbaar maken. Als het merendeel het niet meer wil, als het merendeel Rutte, Kaag en de rest van de rotte appels uit kotst waarom blijven miljoenen Nederlanders dan nog op hun pan zitten en vinden een autorace of voetbalwedstrijd belangrijker dat het welzijn van eigen land vooral voor de toekomst van hun eigen kinderen???? Omdat klagen Jan de Hollander eigen is maar alle daadkracht ontbreekt dus ze gaan liever ten onder dan dat zij aktie ondernemen uitzonderingen daargelaten die wel de straat op gaan maar dan vervolgens nog door vele Nederlanders een trap na krijgen zoals o.a. onze boeren de belangrijkste bron voor onze voedselvoorziening want dan moeten Henkie en Ingrid even in een file staan. We hebben het moraal en de mentaliteit van de gemiddelde Nederlander de laatste twee jaar meegemaakt een stel egoïsten die keurig in de rij stonden om een experimentele gif prik te laten toedienen om van een terrasje, bioscoopje en vakantie wilde genieten maar het wel goed vonden dat medeburgers werden uitgesloten van het maatschappelijk en sociaal leven. Dit gaat het komende najaar zich weer volop herhalen alleen gevaccineerden blijken de gezonde mensen, alleen de gevaccineerden kunnen niet dood gaan, alleen de gevaccineerden blijven uit ziekenhuizen weg resultaat het heeft allemaal niets geholpen het sterftecijfer is nooit zo hoog geweest en de mensen die wachten op operaties staan nog steeds op de wachtlijsten omdat de gevaccineerden elkaar blijkbaar flink kunnen besmetten. Dus vooral straks weer allemaal mondluier op en mond houden. Sorry mooier kan ik het helaas niet meer maken maar dit is the real life van een ondergaand land wat ooit een welvarend mooi land was genaamd Nederland.

  Like

 8. Julia zegt:

  Hoe werd Hans Janmaat destijds verguisd de man had toen al volkomen gelijk. Nog hebben miljoenen domme Nederlanders die niet verder kijken of lezen dan de neus lang is en nu met de meute mee hobbelen hun eigen land mede naar de ondergang helpen. https://www.youtube.com/watch?v=cM9QCls5ajQ Massa idioten hobbelen alleen achter de doorgeslagen woke cultuur aan en hebben blijkbaar geen andere zorgen dan een torenhoge inflatie en een invasie van asielzoekers die de kosten alleen maar meer zullen opjagen omdat we al die profiteurs levenslang moeten onderhouden en onze eigen kinderen geen woningen meer kunnen krijgen. Hoogste tijd om de wijken in grote steden weer vrij te geven voor eigen bevolking en alles wat al jaren van uitkeringen, toeslagen, etc. profiteren, zich blijven vasthouden aan eigen cultuur door het dragen van onderdanige hoofddoeken, etc. en te besodemieterd zijn te werken het land uit te flikkeren zodat er heel veel betaalbare woningen voor eigen volk beschikbaar komen. Uiteindelijk blijkt het geld op te zijn waarvoor onze zorg kapot moet worden bezuinigd en nu de daadkracht bij toch gelukkig veel Nederlanders tot onder het vriespunt is gedaald.

  Geliked door 1 persoon

 9. Sinyo zegt:

  De term Racist kan je nog van je schouder af laten glijden.
  Maar er is een “veel sterkere kwalificatie” ingetreden.
  Die luidt: EXTREEM RECHTS.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Vanmiddag sprak ik de eigenares van een hondentrimsalon. Ik kaartte de toestand in Nederland aan aangaande die gelukszoekers en Corona, en zij zei tot mij; Och, dat kan allemaal wel maar het interesseert mij niet want ik heb genoeg aan mijn eigen. Ik had het er maar niet langer over. Tijdens de Corona hoax had zij het over haar moeder die bang was om naar buiten te komen omdat – het virus – daar rondwaarde. Haar moeder deed de voordeur van haar huis niet meer open, bang als zij was dat – het virus – naar binnen zou glippen. Het is niet te hopen dat er veel van dit soort mensen hier in Nederland rondlopen.

  Like

 11. pete zegt:

  Iedereen opschuiven… Behalve Arabieren in Palestina, die hebben recht op een eigen land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s