Fleur Agema (PVV): “45-minutennorm ambulances vervalt om meer te besparen. Crimineel!”

(Door: Michael van der Galien)

Fleur Agema heeft ronduit schokkend nieuws vandaag. De 45-minutennorm voor de aankomst van ambulances – dit houdt in dat een ambulance binnen 45 minuten de patiënt bij een ziekenhuis moet krijgen, wat natuurlijk al lachwekkend lang is – wordt namelijk afgeschaft volgens een conceptplan. “Dit is misdadig,” schrijft Agema.

PVV Tweede Kamerlid Fleur Agema staat erom bekend dat ze gepassioneerd is wat betreft de volksgezondheid. Sterker nog, ze is één van de bekendste, gepassioneerde, én goed geïnformeerde Kamerleden van ons land op dat onderwerp.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Fleur Agema (PVV): “45-minutennorm ambulances vervalt om meer te besparen. Crimineel!”

 1. Frits zegt:

  Te zot voor woorden. Bij een AZC gaat dat niet gebeuren. Dan breekt de pleuris uit.

  Like

 2. BosscheBol zegt:

  Er gaat dus ook 600 miljoen af van het budget voor wijkverpleegkundigen. Daar zullen vooral de ouderen en de chronisch zieken de dupe van worden. Maar die stonden toch al op de lijst om keihard gepakt te worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Boike zegt:

  Het “communistisch ideaal” van het duivelse 4e kabinet Rutte kent geen grenzen.

  Gij zùlt niets meer hebben en daar moet gij gelukkig mee zijn. De grote schurk van het WEF, KlauSS SSchwab, zegt het immers zelf.

  Het wordt nog veel erger, dan alleen die 45 minuten norm voor ambulances, die ze willen laten vervallen.

  Ze willen ook de vrije artsenkeuze afschaffen. Ze willen alleen nog artsen, die een contract hebben met de verzekeraar.

  Dat komt er dus op neer, dat je alleen naar een voorgeschreven arts kunt. De rekening van de arts van je keuze wordt dus niet vergeod.

  En die arts is natuurlijk het moorddadige beleid van het WEF, de WHO, de farmaceutische industrie en de Khazarse Maffia welgevallig en volgt klakkeloos de voorgeschreven protocollen.

  Als het protocol voorschrijft, dat de patiënt geïnjecteerd moet worden met een of andere rotzooi, dan doen ze dat zonder overleg met de patieënt.

  Het is touwens al lang praktijd in ziekenhuizen, dat artsen van alles voorschrijven, zonder de patiënt te informweren.

  Het kabinet Rutte is gewoon een criminele organisatie van door de duivel bezeten psychopaten.

  Rutte de WEFfer van de duivelse chaos. Hij creëert het ene probleem na het andere en lost niets op.

  Wanneer trappen we die Rutte en al zijn kornuiten eruit ???

  https://www.welingelichtekringen.nl/politiek/3569113/kabinet-wil-vrije-artsenkeuze-inperken.html

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk zegt:

  Grootste gedeelte van de bevolking gaat dit allemaal pikken let maar op. Hoewel de mensen machteloos staan merk ik dat hoe erger de Overheid bezig is hoe meer ze zichzelf in gaan praten dat je de Overheid MOET vertrouwen. Dit is pure angst van mensen en daarom reageren ze op deze manier. Ze houden zichzelf liever voor de gek dan de realiteit te erkennen. Ik kan er niks mee en vind het afgrijselijk om te constateren. Straks in het najaar gaat deze Overheid weer vol op het orgel van de angst spelen. Langzamerhand krijgen we een volk van zombies met ondoordringbare oog en oorkleppen op. De boeren zien het wel heel duidelijk en staan nog met beide benen stevig in de klei, maar hoe dit af gaat lopen? Ben er zeker niet gerust op.

  Geliked door 1 persoon

 5. 538 zegt:

  Hoe meer mensen sterven, hoe beter. Heeft niets met geld te maken. De gevaxten krijgen oa hartaanvallen en sterven. The Pure Bloods zijn de lachende overlevers.

  Like

 6. karton zegt:

  Ik hoor de laatste dagen steeds weer berichten dat de “politiek” de werkgevers vraagt om de lonen te verhogen i.v.m. de inflatie, prijsverhogingen enz.
  Maar………de overheid is de grootste werkgever in dit landje van ambtenaren, dus…….gaat dit ook voor ambtenaren gelden ?
  Nog één opmerking/vraagje ; voor ouderen gelden de inflatie en de vele onterechte prijsverhogingen óók, toch ?
  Daarover houdt dat Haagse schoelje de bek dicht !
  Échte Nederlanders die nog steeds achter de clubjes van Rutte, Quag/Jetten, Segers enz. aan glibberen…….wanneer ziet u ’t licht ????

  Like

 7. Julia zegt:

  De volgende stappen van een smerige D66 satanist Kuipers die wellicht al worden gesmeed dit tuig gaat geen zee meer te hoog en zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk levens verloren te laten gaan.
  Lees de reactie hieronder van een weldenkende Nederlander die het smerige spel door heeft.
  Ik weet nog wel een gedegen bezuiniging voor uw departement, mijnheer Kuipers. Begin met verplichte abortus van bewezen down embryo’s Vervolgens gaat u verder met het uit-faseren van alle tehuizen voor gehandicapten, zowel geestelijk als lichamelijke. Daarna kunt uw werk vervolgen met uitruimen van de verpleeghuizen. Daarna is het de beurt aan allen die de leeftijd van boven de 75 jaar hebben bereikt
  Vergeet hier vooral niet scherp te kijken naar alle chronisch zieken die hun budget van medicijnkosten overschrijden. Uw partij, de demonen 66, zal dit voorstel ongetwijfeld als muziek in de oren klinken. Beste man ik hoop zo van harte dat als je zelf een ambulance nodig hebt (en ook uiteraard inbegrepen allen die met uw plannen accoord gaan) dat u zelf minstens 3 dagen moet wachten op spoedeisende medische hulp. Dr. Mengele zou hier een voorbeeld aan hebben genomen. Ik vind uw plannen te walgelijk voor woorden.
  Inhakend hierop worden al stappen ondernomen namelijk allereerst diabetici zullen straks boven de torenhoge zorgpremie en eigen bijdrage 250 euro per jaar moeten gaan bij betalen voor insuline wat als mensen die al tot op het bot zijn uitgeknepen en waar het water nu al aan de lippen staat deze extra bijdrage niet kunnen betalen ???? Mogen zij ook sterven????? Zo zullen alle chronisch zieken zwaar moeten gaan bijbetalen de komende jaren en veel medicatie en behandelingen zullen uit het basispakket worden geschrapt. De D66 uitvreter en misdadiger tegen de menselijkheid Kuipers zal zijn smerig beleid blijven doorvoeren. Hoe haalt de idioot het in zijn ziekelijke fascistische hersenen om wederom te bezuinigen op wijkzorg ouderen die thuis zitten en waar geen enkele plek elders voor is die zorg nodig hebben krijgen nu al het nafluiten. Hoelang pikken Nederlanders nog dat ouderen als een soort vuil worden behandeld maar wel de mensen zijn die jaren hebben gewerkt en aan onze maatschappij hebben bijgedragen wat ben je dan voor een lamzak. Deugmensjes janken om binnenlopende profiteurs die gezond zijn en in Ter Apel in de open lucht moeten slapen dat zal mijn worst wezen. Ook Tubbergen moet nu niet huilen in Tubbergen heeft het grootste deel van de mensen op VVD, CDA, D66 en andere door en door rotte partijen gestemd dus geen medelijden mee. Kortom de grootste zorg voor mij is de zwaar afgeschaalde zorg die meer en meer kapot wordt bezuinigd en niet meer de capaciteit hebben om goede zorg zoals dat behoort te leveren. Ik heb diep en diep medelijden met de mensen en vooral de kwetsbaren en ouderen onder ons die hiervan de dupe zijn of nog worden. Als Nederlanders nu nog niet wakker zijn of worden en dit tuig nog langer haar gang laten gaan zijn verdienen ook zij geen ambulance.

  Like

  • karton zegt:

   @ Julia. Ik begin te denken, weet ‘t bijna zeker : dit levende lijk Kuipers heeft de boekjes van Adolf H te D gelezen gaat diens satanische plannen 100% uitvoeren. Das pas D666- politiek !

   Like

   • BigLJohn zegt:

    karton; die Kuipers is een notoire griezel. Hij weet maar niet van ophouden. Hij bestond het om op de voorbije Tilburgse kermis in het spookhuis iedereen de doodsschrik aan te jagen. Volgens mij is hij een verwant van de Adams family.

    Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Julia op 17-8-2022 om 17.08 u.
   Als ik een foto van Kuipers zie, dan kan ik niks anders als denken aan een SS-officier tijdens WO-II. Wreed , meedogenloos én zonder enige empathie.
   Ik hoop oprecht dat deze man op een identieke manier eindigt als z’n evenbeeld in WO-II, aan de galg.

   Geliked door 1 persoon

 8. Anneke zegt:

  Het nieuwe elan vn Rutte-4 is hyperactief aan het worden.
  Het nieuwe elan is, dictatuur…
  Weg vrijheid, dus eveneens geen keus meer mogen hebben !
  De burgers, gegijzeld door de machtslustige Rutte & companen.
  Denk maar eens aan verkiezingsbedrog.
  ***Het maakt niet uit op wie je stemt, maar wie de stemmen telt *** !

  Like

 9. saddy zegt:

  Beetje wrang: Je betaalt flinke sommen via de EU voor deze norm in de balkan-landen, maar zelf kun je de pot op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s