Schokkende cijfers uit Australië: Meer dan 70% van de corona-doden “geboosterd”

(Vertaling: E.J. Bron)

De “nevenschades” van het experiment worden steeds zichtbaarder

Overal in de wereld is hetzelfde tragische beeld te zien: de experimentele corona-spuiten vol bijwerkingen bieden geen serieuze bescherming tegen een zwaar ziekteverloop of de dood. Integendeel: steeds vaker bevinden personen met minstens drie “vaccinatie”-doses zich in de overwegende meerderheid van de “corona-doden”. Dit bleek uit een analyse van de moedige Oostenrijkse politicus Gerald Häuser (FDÖ), die van “vreselijke resultaten” spreekt.

85% van de corona-doden gevaccineerd

De politicus van de FPÖ analyseerde het aantal sterfgevallen in de Australische staat New South Wales. Daar woont een op de drie Australiërs, de hoofdstad is Sydney. Daar werd vorig jaar maandenlang een streng lockdown-regime ingevoerd, burgerprotesten voor de vrijheid werden meedogenloos neergeslagen. Bijna alle burgers die met andere mensen werken, moesten gedwongen ingeënt worden. Het heeft allemaal niets geholpen.

In kalenderweek 31 (1 tot 7 augustus 2022) stierven er in heel New South Wales in totaal 200 personen “aan of met” corona, van 195 was de vaccinatiestatus onbekend. Daaronder bevonden zich maar 30 vaccinatieweigeraars (15,38%), echter 165 deelnemers aan het vaccinatie-experiment (84,62%). 139 van de 196 sterfgevallen (71,28%) in New South Wales betroffen personen die drie of meer doses kregen.

Cijfers weerleggen het sprookje van “effectieve boosters”

Ook het vaak gebruikte argument van de voorstanders van de experimentele gen-behandeling dat Australië een hoog vaccinatiepercentage zou hebben, baatte niet. Want in de genoemde periode bedroeg deze 84,6%; het aandeel “geboosterde” personen op de totale bevolking bedroeg op dat moment 71,4%. Zodoende is het “vaccinatiepercentage” praktisch identiek aan het aantal sterfgevallen. Eind juni werd nog beweerd dat de “booster” “tot 65% effectief tegen een zwaar ziekteverloop en de dood zou zijn”. De cijfers uit New South Wales weerleggen dit op indrukwekkende wijze.

Nauwelijks doden in Afrika, velen bij “vaccinatiewereldkampioenen”

De bescherming tegen een zwaar verloop ligt dus in het gunstigste geval bij nul – daarbij zijn de talrijke bijwerkingen niet niet meegerekend. Terwijl kritische onderzoekers en artsen al maandenlang waarschuwen voor een door de vaccinatie veroorzaakte immuun-zwakte, waarvan de symptomen zoveel lijken po[ het HIV-ziekteverloop, dat ze spreken van “vaccinatie-AIDS”. Bijzonder schokkend: met elke extra dosis neemt het gevaar toe zo´n immuunziekte te krijgen!

“Wochenblick” berichtte al meermaals over de explosie van het aantal gevallen en sterftecijfers in bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland, in Zuid-Korea of in Portugal. Alle landen hebben een hoog vaccinatiepercentage gemeen. Ook in Australië vonden ongeveer twee derde deel van de “corona”-sterfgevallen sinds het begin van het jaar plaats.

Gevaccineerden met een verzwakt immuunsysteem wakkeren golven aan

Dat dit geen gevolg is van een bijzonder kwaadaardige variant, toonde Hauser al in een vergelijking met Afrikaans elanden aan. Ondanks een vaak slecht gezondheidssysteem blijven de “corona-doden” in arme landen zoals Burundi, Ethiopië, Kenia of Tanzania, sterk binnen de perken. Begin juni was het geldende zevendaagse gemiddelde in Portugal (37,43 doden per dag) zegge en schrijve 267 keer zo hoog als dat in Ethiopië (0,14 doden per dag). En dit, hoewel er in Ethiopië tienmaal zoveel mensen wonen.

Het vaccinatiepercentage in Portugal bedroeg 87%, dat in het Afrikaanse land 18%. Steeds meer lijkt de verdenking waar te worden: niet alleen werken de experimentele vaccinatiestoffen niet – hun ontvangers zijn zelfs als gevolg van een verzwakt immuunsysteem de aandrijvers van nieuwe infectiegolven.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Schokkende cijfers uit Australië: Meer dan 70% van de corona-doden “geboosterd”

 1. bobzelf zegt:

  en ONS WANDELENDE LIJK .
  HEEFT HET OVER …

  EEN HERFST BOOSTER … WHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

  OOM STEEK HEM MAAR IN JE REET

  Geliked door 7 people

 2. karton zegt:

  Ik geloof de Australische cijfers écht wel, maar wanneer lees ik iets betreffende de NL-cijfers ?

  Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Juist karton, altijd komt dit soort berichten uit het buitenland en nooit uit Nederland. Het kan toch niet zo zijn dat overal ter wereld vaccinatie doden vallen en hier helemaal niet. De MSM media zwijgt natuurlijk, maar de vrije internetsites doen dat ook. Telkens als ik die vele buitenlandse berichten lees over die vele vaccinatiedoden voel ik het aan mijn water dat er iets niet klopt.

   Geliked door 3 people

 3. 538 zegt:

  Waarom plaatst EJBron niet twee keer per week de link naar het programma noagendashow.net ? Ok de info is juist, maar zo oud. Wil je meer actuele feiten om te winnen? Luister naar noagendashow.net Er is geen ander programma te vinden op het hele www die zo accuraat is in informatie a la moment. Luister nu gewoon eens.

  Like

 4. Hans zegt:

  Bla bla bla, gewoon “vaccin” doden, dus klaar bericht!

  Geliked door 1 persoon

 5. Hans zegt:

  Bla bla, gewoon “vaccin-doden” so done it for you! Corona bestaat niet, gifspuiten wel.

  Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  “”Afrikaanse elanden””?? Bedoelen we een Gnoe?

  Like

 7. saddy zegt:

  “”De bescherming tegen een zwaar verloop ligt dus in het gunstigste geval bij nul “”

  Protest: Als je immuunsysteem wordt aangetast door de proefprik is de kans op een ernstiger ziekteverloop zelfs aannemelijk. Vergelijk het met die turbo-kanker: zonder prik nog eigen afweer, dus geen turbo-kanker. Met prik: eigen schuld, terminale bult.

  “”(37,43 doden per dag) zegge en schrijve 267 keer zo hoog als dat in Ethiopië (0,14 doden per dag). En dit, hoewel er in Ethiopië tienmaal zoveel mensen wonen.””

  Dus eigenlijk 374,3 tegen 0,14? Oftewel op 1 ethiopier sterven 2673 portugezen?
  Ik denk dat het islamitische onderwijs in oostenrijk hier zijn gevolgen laat zien. Of alle ethiopers zijn op weg naar europa, dat kan natuurlijk ook.

  Geliked door 1 persoon

 8. Léon van Duren zegt:

  De zeer vele wereldwijd geïnstitutionaliseerde COLLABORERENDE COVID-19 stappenplan veelplegers moeten strafrechtelijk vervolgd worden d.m.v: volkstribunalen uitmondend in één Neurenberg 2.0 tribunaal !! De pathologische beroepsleugenaar Mark R.,Hugo de J. ,oud minister Ferdinand G. ,de huidige pharma maffia psychopaat Ernst K. ,en hun zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren zouden eigenlijk preventief (gearresteerd )gedetineerd moeten worden vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!!De herinvoering van de doodstraf zou een optie kunnen zijn vanwege ernstig recidivegevaar bij de geïnstitutionaliseerde wetsovertreders!!Waarschijnlijk (hopelijk)zijn de meeste inentingen een placebo geweest in Nederland!!Leugens werden gevolgd door leugens!!

  https://davidicke.com/2022/08/17/cult-owned-mass-murdering-cdc-quietly-removes-claim-that-spike-protein-doesnt-last-long-in-body-after-covid-fake-vaccine/

  https://childrenshealthdefense.org/defender/bb-nyc-drops-random-testing-students-vaccination-mandatory-teachers/?itm_term=home

  Deze zeer criminele wereldwijd georganiseerde COVID-19 pharma maffia moordenaarsbende moet absoluut gestopt worden!! Het moet onze oorlog zijn om deze zeer vele geïnstitutionaliseerde globalistische (WEF) pharma maffia moordenaarsboeven voor hun leven achter slot en grendel te krijgen !! Deze oorlog kan nu nog geweldloos gestreden worden!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  En Voldemort wil dat we ons zoveelste prikje nemen.
  🙄

  Like

 10. Blaffertje zegt:

  Wij moeten geruimd worden.

  Van de zorg blijft niets over omdat zieke mensen en last zijn en niets opleveren en daardoor een kostenpost zijn die ze liever kwijt dan rijk zijn dus daarom jassen ze zo’n ‘onschuldig’ prikje in je lijf en kan je niemand aanwijzen als schuldige.
  Lareb heeft nog voordat er één pruik was gezet alles juridisch zo dicht getimmerd dat pharmaceuten niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor schade.

  Lees deze column eens als deze tenminste zonder problemen voor Bert geplaatst mag worden.
  👇🏻
  https://www.telegraaf.nl/w/566168975/

  ” De dokter doktert niet meer, de dokter coacht

  Als één ding duidelijk is geworden na het lezen van het uitgelekte concept-Integraal Zorgakkoord, is het dat dit kabinet de natuurlijke selectie heeft herontdekt. Het is je reinste darwinisme.

  Geld is niet meer het wondermiddel dat ons verpauperde zorgsysteem gaat redden. De twee pijlers die het dichtst bij de patiënt staan, de wijkzorg en de huisarts, leveren respectievelijk 600 miljoen en 80 miljoen in. Kan niet anders, zegt het ministerie van Volksgezondheid. De kosten lopen zo hoog op dat de zorg niet meer voor iedereen toegankelijk dreigt te blijven.

  Zelfredzaamheid en preventie zijn de paardenmiddelen waarop vol wordt ingezet. Wie regelmatig een vorkje in een frikandel speciaal prikt en niet naar de sportschool gaat, is de sjaak. Wie zich als rechtgeaarde Nederlander laaft aan nationaal immaterieel erfgoed als De Vaderlandse Afhaalfrituur en deze zonde niet afkoopt met een flinke wandeling, doet niet meer mee.

  Het is survival of the fittest, letterlijk.

  De contouren van dit concept-zorgakkoord waren al zichtbaar in het Nationaal Preventieakkoord, dat eind 2018 door toenmalig staatssecretaris van Volksgezondheid Paul Blokhuis werd gepresenteerd als de Zeven Geboden. De tabaksplant was Blokhuis’ brandende braamstruik die tot hem sprak dat hij zijn volk moest bevrijden van de verslavende plagen.

  Gij zult niet roken. Gij zult niet drinken. Gij zult geen suiker nuttigen. Gij zult geen snacks tot u nemen. Gij zult minder vlees consumeren.

  Gij zult bewegen tot gij erbij neervalt. Gij zult de Schijf van Vijf eren. Gij zult niet meer wegen dan tien vissen, twee koolhydraatarme broden en één kruik water en gij zult uw gewicht niet wonderbaarlijk vermenigvuldigen.

  Wat zegt u? U telt acht geboden? Tja, als de overheid eenmaal gaat drammen, mag het wél een onsje meer zijn.

  Het meest opvallend is de oekaze dat huisartsen voor 2025 worden verplicht een ’leefstijlgesprek’ met hun reguliere patiënten te voeren. Toen ik ging googelen wat zo’n gesprek inhoudt, raakte ik verstrikt in het web van een welbekende parasiet die kennelijk ook onder huid van onze zorg is gekropen: de leefstijlcoach. Huisartsen kunnen ’trajecten’ (zucht) volgen hoe leefstijl effectief bespreekbaar te maken.

  ’Bekijk aan de hand van het Leefstijlroer’ (diepe zucht) ’hoe je als arts kunt bijdragen aan zelfmanagement. Zie je rol als kwartiermaker’ (hele diepe zucht) ’als het gaat om leefstijl in de praktijk.’

  Weet je waar dit in de nabije toekomst op uit gaat draaien? Op een dokter die niet meer doktert, maar coacht. Een huisarts die geen recept uitschrijft om uw aandoening te genezen, maar ’handvatten aanreikt’ om de aandoening te voorkomen.

  Vanaf het jaar 2026 wordt er jaarlijks 1,3 miljard euro op de zorg in Nederland bezuinigd, zo is het plan. Ook de afspraak dat bijna iedereen in Nederland binnen drie kwartier met een ambulance op de spoedeisende hulp moet kunnen komen, gaat van tafel.

  Kortom: u kunt doodvallen.

  Charles Darwin leeft!

  Hij wel.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Blaffertje op 18-8-2022 om 07.51 u. ‘t Was wel een “hels karwij” om álles met aandacht te lezen, maar zéker de moeite waard. Ik ben intussen die hele “politieke” schertsvertoning in NL spuug- en spuugzat ! Las ik daarnet weer dat een aantal “vluchtelingen” ontevreden is met ‘t ontbijt dat zij krijgen voorgeschoteld máár ook hun lunch staat hen niet aan ! ‘t Is toch gvd te gek voor woorden !! Dan vreet dat zootje maar niks ! Er zijn goddomme NL gezinnen waar helemaal géén ontbijt op tafel komt wegens geldgebrek , veroorzaakt door Quasimodo Rutte. Zijn wij, échte NL’ers, écht zo gek om dit alles te accepteren ? Schop dat islamitische parasieten schorem ons land uit, stelletje Haagse klootzakken. (sorry dat ik “iets” van uw reactie afdwaalde, lieve mevr. Blaf; ik moest dit ff kwijt)

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s