Wie niet Deugt mag niet meer meedoen

(Door: Wouter Roorda)

Hoe Links het publieke debat manipuleert

Door de linkse dominantie in het kabinetsbeleid en de media is er steeds minder ruimte voor discussie. Overheidsmaatregelen worden extremer en beperken de individuele vrijheid in toenemende mate. En als je dat in het openbaar constateert, word je juist als een ‘extremist’ beschouwd. ‘Verkeerde’ meningen dienen blijkbaar te worden bestreden. Intussen groeit de onvrede door het wanbestuur van een betweterige politieke klasse, die zich afsluit voor signalen van buiten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Wie niet Deugt mag niet meer meedoen

 1. johannes zegt:

  kijk ook naar jordan peterson die een goede uiteenzetting geeft van de arrogantie van linkse globalisten die menen zo veel meer waard te zijn dan de rest van de bevolking en menen vrijuit te kunnen en mogen beslissen over het (nood)lot van miljarden mensen die niet volgens hun waanzinnige utopische standaard willen leven

  Geliked door 1 persoon

 2. De vraag is of het werkelijk allemaal wel zo is zoals genoemd in het artikel.
  Wat wel op valt is dat er steeds meer gesubsidieerde clubs zijn die mee mogen praten en toevallig allemaal hetzelfde nastreven als hetgeen de regring wil.
  Het is dan ook geen toeval dat op het moment zichweer eens een nieuwe club aan meldt en Milieu in zijnprogramme heeft staan op welke manier danook er direct de subsidieknip geopend gaat worden.
  Voor mij is het al heel lang duidelijk dat die clubs er eenvoudig zijn om de leugens van regeringen goed te praten.
  Om het kort te houden, al deze zogenaamde milieuclubs waarvan het overgrote deel van hun CEO’s zwaar hun zakken vullen zijn niet meer als lobbyclubs voor regeringsnarratieven.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Dan heb ik nieuws voor de “deugers” oftewel de extreem linkse landverraders.Sterf en brand in de hel,ratten van het smerigste rioolwater.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s