IK ZIT MIJ TOCH WEER OP TE WINDEN…

Hongerwinter 1944-1945

(Door: “Driek”)

In één onzer volksverlakkende Couranten, waarmee het Nederlandse volk dagelijks om de tuin wordt geleid en om de oren geslagen, lees ik dat die zogenaamde oorlogsvluchtelingen, die hier in Nederland hun eeltloze handen komen ophouden voor bed, bad en brood en huis, waar de Nederlandse burger zich de pestpokken voor moet werken, bijzonder ontevreden zijn over het voedsel.

Dat islamitische gajes uit armoelanden is ontevreden over het gratis verstrekte voedsel, want – het is werkelijk niet te geloven – ze vinden het te eenzijdig, ze willen nu wel eens wat anders op hun bord. Iedere dag hetzelfde gaat vervelen. Die handophouders komen dus, na een heleboel veilige landen te zijn gepasseerd, in het veilige Nederland, waar ze onderdak krijgen in een hotel en drie maaltijden per dag. Dat zooitje ongeregeld kent ook geen enkel schaamtegevoel. Ik begrijp niet dat onze regering daar niet resoluut een einde aan maakt.

Het is bijna onbestaanbaar, doch met wapenstokken moest de politie de afgelopen week in actie komen bij de asielopvang in het ‘Star Lodge Hotel’ te Utrecht. De emoties over het aanbod van de maaltijden liepen hoog op, het was weer eens een ongedisciplineerde bende. Die opgefokte lieden waren niet tevreden over het eten, de maaltijden waren te eenzijdig, ze waren beter gewend, alsof ze gasten waren in een chic restaurant. Doch inmiddels is de rust weder gekeerd nu de gesprekken over de catering mogelijk tot aanpassing gaan leiden. Kijk eens aan, ze krijgen toch weer hun zin.

Ik schaam mij diep Nederlander te zijn. Wij zijn een slap volk, omdat wij aan de eisen van die klaplopers tegemoet komen. Van enige dankbaarheid voor onze gulle gaven is bij die islamieten geen sprake.

Gedurende de Hongerwinter van 1944-1945 waren de Nederlandse burgers koud en hongerig en knaagden gekookte suikerbieten en tulpenbollen, kortom alles waarvan we dachten dat het misschien eetbaar was. En die armtierige rotzooi werd dan gekookt op een zogenaamd potkacheltje, dat je kon opstoken met heel weinig brandstof. Wij kwamen niet in opstand, wij hadden er de moed en de kracht niet voor.

Ik ben diep verontwaardigd, geachte lezer, dat die lieden de brutaliteit hebben om het hen gratis aangeboden voedsel te weigeren. Je moet dat schorem bij kop en kont pakken en het land uit donderen. Maar omdat onze regering, in opdracht van het WEF, snode plannen heeft om de Nederlandse bevolking te mengen met minderwaardige volken, moeten wij dit gelaten over ons heen laten gaan. Daar zijn we dan mooi klaar mee. Dat die Nederlanders dat zomaar pikken, is mij een raadsel.

Ik wens U allen nog een fijne dag.

(PS: © 2022. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op IK ZIT MIJ TOCH WEER OP TE WINDEN…

 1. Yvonne zegt:

  Schorem, en maar alles slikken lamstralen ik ga later in de middag afgeprijsde boodschappen kopen met 35 % minder de vlammen slaan mijn oren uit
  Nederland is stapelgek ondankbare stukken stront de Nederlandse regering dus,wij hebben hier niet om gevraagd

  Geliked door 4 people

 2. Olie bol zegt:

  Mooi stukje waarheid maar dit zou verder in de media moeten komen

  Geliked door 1 persoon

 3. Oliedom zegt:

  Nou ik verbaas mij niet, de Nederlanders moeten schijnbaar eerst allemaal zelf op straat gezet worden, voordat zij eindelijk eens beseffen dat zij veel eerder in actie hadden moeten komen, om dit TUIG (zowel dat in Den Haag als die gelukszoekers/statushouders) het Land uit te drijven.

  Geliked door 6 people

  • karton zegt:

   @ Oliedom op 18-8-2022om 21.00 u.
   U zegt: “…..eerst allemaal zelf op straat gezet worden enz…..”
   Wat ik binnenkort wél verwacht is, dat er ’s vonds zal worden aangebeld bij enkele woningen in Ter Apel en dat er een 10 tot 20-tal “vluchtelingen” naar binnen dringt, de bewoners eruit smijt en zelf de woning betrekt ! Dat dit nog niet gebeurd is, verbaast mij lichtelijk. Ik zou de Ter Apelers aanraden : koop een grote hond, die niet alleen hard blaft maar óók hard én graag bijt, vooral in islamitische parasieten; mocht u dat niet afdoende lijken………. ff over de grens met Duitsland zijn diverse winkels waar, geheel legaal, iets kan worden aangeschaft dat ná een kleine ingreep, geschikt is om mee te vuren.
   Want reken niet op hulp van de politie, u kent ze vast nog wel : mensjes in blauw-geel gestreepte clowns-pakjes, die óóit werden aangesteld om o.a. de bevolking te beschermen tegen mensen als die parasieten. Om hun salaris te betalen betalen wij belasting, maar ze zijn druk doende om Boeren op te sporen, die iets op de snelweg hebben gegooid, dus ff géén tijd om u te beschermen.
   Ter Apelers : u woont in Nederland, kunt u zich dat nog herinneren ?

   Geliked door 2 people

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Niet over op winden Driek…, jij krijgt er een dik hart van …, maar rutte en co worden er nog warm nog koud van..
  Het geeft wel aan dat we in een land verblijven waar, gezien alle ontwikkelingen, Gezonde Nuchterheid en Objectiviteit bij overheid en vele onderdanen begrippen zijn die hen volkomen vreemd zijn…., heel erg beheerst uitgedrukt.
  Blijf Cool…, grt.Ton.

  Geliked door 4 people

 5. Oliedom zegt:

  De Nederlanders worden opgezadeld met dat TUIG en moet maar opvangcentra’s accepteren, maar WAAROM staan er GEEN opvangcentra’s in b.v. Bloemendaal, Laren, het Gooi of bij willempie plis zijn huis.
  Maar nogmaals HET ZIJN GELUKSZOEKERS OOK DIE STATUSHOUDERS en het is en blijft TUIG en dat MOET ERUIT GETRAPT WORDEN !!!!!

  Geliked door 2 people

 6. BigLJohn zegt:

  ….Ik begrijp niet dat onze regering daar niet resoluut een einde aan maakt…zegt u Driek. Driek, u begrijpt dat niet daar u zelf een fatsoensmens bent, maar dat kan van dat schorum in den Haag niet gezegd worden. En allemaal slappelingen. Als Rutte weer eens met wat stomme ideeen komt treft hij bijna geen weerstand in de kamer, omdat ze zowat allemaal achter hem gaan staan. ….Dat die Nederlanders dat zomaar pikken, is mij een raadsel zegt u Driek….Ook zij zijn allemaal slappelingen met hun telefoon en voetbalverslaving. Zelfs als ze in het najaar weer goed klem komen te zitten door die drieste maatregelen van het kabinet, zullen ze die zonder protest slaafs gaan opvolgen. Rutte c.s. hebben alzo geen kind aan ze en kunnen aldus altijd maar door blijven drammen en zo ook ons leven kapot gaan maken.

  Geliked door 3 people

 7. Meine zegt:

  Alle geschreven media is in handen van 2 Belgische eigenaren, waarvan 1 met moslimconnecties….

  Goede journalisten (dus zonder socialistische afwijking) zijn al 20 jaar geleden ontslagen….

  Geliked door 4 people

 8. Vilseledd zegt:

  Begin eens met ze de Nederlandse uitdrukking ‘eten wat de pot schaft’ te leren en zet ze niet in een vrije setting maar onder een met militair gezag geleide camping met straffen voor dit soort vergrijpen. En als de generatie voor de mijne iets niet opat: dan ging het de ijskast en dan kreeg de jongen of het meisje het de volgende dag weer.

  Geliked door 1 persoon

 9. antiislamnu zegt:

  Laatste keer hadden er toch best veel mensen op rutte en zijn partij gestemd FvD kreeg verrassend weinig stemmen.
  Velen riepen wie moet het anders doen ha ha wat een domme achterlijke sukels lekker in de val van het demoniseren trappen en nu klagen jammer zelf op gestemd en wedden dat ze nu met ze alle op Omzicht of BBB gaan stemmen dat is dan niet een maar 2 x het paard van troije

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  Het is niet alleen dat probleem van de “EISENDE” sieligerts, maar de NL’ers worden ook steeds meer raciestischer…………..

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   delamontagne.Het is toch niet “racistisch” als je geen mensen in je land wil hebben die je haten en je af willen slachten.

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Nee, uiteraard niet het is scherts.
    Net zoals de cartoon die ik hier plaatste.
    Het is mij vanaf begin, jaren ’70 ? ?, volstrekt ONBEGRIJPENLIJK dat NL dit soort mensen toelaat.
    En asielzoekers…………….? wat ’n gotspé.
    Als ik ’t voor het zeggen had zou er niet één worden toegelaten, ook niet de “echte”………
    NL is een van de kleinste landen ter wereld en meer dan overvol.
    Die z.g.n. bestuurders, ” vol begrip voor de toestand van de gewone NL’er ! ! “zouden er in Brussel voor moeten zorgen dat NL geen enkele vluchteling ( en al helemaal niet dat TUIG [wat ik her en der lees], hoeft op-te-nemen.
    Nederland is te Klein, moet een uitzonderingpositie innemen.
    De mensen [ mensen ? ? ] de “bovengestelden” die dit allemaal toelaten bevorderen zijn LANDVERRADERS.
    Zo’n AZC-idioot, van der Burg !, die in de Media verklaart dat er nog véél meer asieligerts moeten worden toegelaten.
    Zo eentje, die verdient ’t om door zo’n muslim te worden gekeeld, zoals hier in Fr meer dan eens gebeurt………..( wekelijks )

    Geliked door 1 persoon

 11. Jan J zegt:

  Dit alles is het gevolg van het feit dat de meerderheid van de Nederlandse burgers op psychopaten en landverraders stem

  Geliked door 2 people

 12. Kees zegt:

  Diegenen die dit mogelijk maken zijn gewoon landverraders, dat woord hoor ik helaas te weinig. Want het is wel, en wat deden we destijds met landverraders?

  Geliked door 2 people

  • Boze burger zegt:

   Kees,je hebt gelijk! Het probleem is dat de meeste mensen hun kop
   in het zand steken.Zolang ze het zelf nog goed hebben mark het hun geen zak uit!!!

   Like

 13. Iemand zegt:

  https://stopworldcontrol.com/cabal/?inf_contact_key=f5f61f448cfda4d9a7f984df5189c85b09c74070ac2bf3cfa7869e3cfd4ff832

  als je alle video’s hebt gezien, weet en besef je dat die massa immigratie geen toeval is.
  Héél leerrijke website trouwens !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s