Meten met twee maten . . .

“Naar welk hotel word ik gebracht? Na 5 jaar onder een brug slapen ben ik daar wel aan toe”… Of kan Henk de pestpleuris krijgen?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “ManBearPig“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Meten met twee maten . . .

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Inderdaad Henk, jij kan zoals uitgedrukt, de pestpleuris krijgen. Onze regering (onze ondemocratische junta die de macht heeft gestolen via manipulatie en vriendjespolitiek), heeft het zeer slecht met jou voor. Niet alleen voor jou maar voor alle nederlanders niet in de pas willen lopen van het dood66 regeeraccoord dat pas NA de verkiezingsuitslag bekend werd. Daarom is de staat, in de persoon van rutte,/kaag jou ergste vijand

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  Ik gok op het laatste!

  Like

 3. Julia zegt:

  Helaas dat blijft toch in de openlucht gevangenis voorheen Nederland er is geen plek voor eigen mede burgers of misschien een optie even in een bootje te stappen om vervolgens met de stroom gelukzoekers binnen te hobbelen papieren niet vereist die hebben de meeste niet en net doen of men de Nederlandse taal niet beheerst. Gegarandeerd opvang deugmensjes genoeg die dan graag helpen of een hotelkamer toegewezen door onze asiel terrorist c.q. doorgeslagen mafklapper Van der Burg of melden bij onze succesvolle ex schoolmeester zogenoemd minister Wonen De Jonge misschien dan kans op een woning. ..

  Like

 4. Boike zegt:

  Dat moet je goed begrijpen.

  Henk is een dakloze. Hij bivakkeert al 5 jaar bij tij en ontij onder een brug. Hij is een Nederlander. Lang geleden is hij tussen wal en schip gevallen. Hij kon de vaart der volkeren niet bijbenen. Geen enkele instantie biedt hem hulp. Iedereen kijkt op hem neer en loopt met een grote boog om hem heen. Hij moet leven van aalmoezen. Hij wordt overal weggejaagd.

  Asielzoekers komen en masse uit verweglanden hier hun geluk, sorry hun veligheid zoeken. Het zijn hoogopgeleide nietsnutten en een vijfde kolonne. Omdat er niet genoeg slaapplaatsen in het azielzoekerscentrum in Ter Apel zijn, slapen enkelen, gezonde mannen in de kracht van hun leven, bij temperaturen van 27’C in de open lucht. Dat is toch schandelijk, nietwaar ??? Toen ze arriveeren werd er “welkom” geroepen. Ze krijgen gratis geld. Ze eisen nog meer. Ze vallen vrouwen lastig, maar dat wordt onder de mat geveegd. De nietsnutten zijn immers kansparels en aanwinsten voor onze cultuur en economie. Ze worden door de regering met ons belastinggeld in de watten gelegd. Toch zo erg, wat die vluchtelingen en asielzoekers allemaal moeten meemaken.

  Is het nu duidelijk ???

  Geliked door 2 people

 5. Ravian zegt:

  De “Nederlandse” eurofiele elite kotst op het Nederlandse volk…
  Met “Nederlandse” tussen aanhalingstekens omdat het Nederlandse staatsburgerschap voor deze elite niet meer dan een obligatoire kentekenplaat is, waar zij zich als “wereldburgers” voor generen.
  Het zijn gewetenloze parasieten, die hun gastheer zonder enige schaamte leegzuigen.
  Daarom moeten zij vernietigd worden.

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Henk en ingrid hebben de verkeerde huidskleur,wat nu gaande is met die islamitische/illegalen invasie is het coudenhoven/kalergiplan.Oftewel de omvolking,weg met ons blanken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Frits zegt:

  De vermoedelijke reactie van dit anti eigen volk kabinet: Probeer eens een andere brug😠

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s