“Vrijheid van meningsuiting”?. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Vrijheid van meningsuiting”?. . .

 1. Harry zegt:

  Hoog tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid op het hoogste niveau !
  Laat je niks aanleunen , laat je niks! verbieden door enige overheidsfunctionaris !
  Doe wat je zelf goed vindt en doe dat gewoon .
  Stel je teweer tegen die imbecielen van de “ handhaving “ en de politie , stel ze onmogelijke vragen waardoor ze het spoor bijster raken .
  Die gaan dan hun meerderen bellen voor een antwoord .
  Bestook ze meteen met veel meer vragen !
  Worden ze gek van .
  Hak ze kort en laat ze merken dat ze er geen donder van begrijpen , wat er aan de hand is .
  Je moet toch ergens beginnen ?

  Like

  • Gaat niet werken Harry.
   Het zal best zijn dat er een aantal mensen zijn die de kont tegen de krib gooien maar feitelijk worden die geofferd door de lamstralendiezitten te wachten tot anderen het probleem oplossen.
   Klinkt niet erg optimistisch dat weet Ik maar de Nederlander is nou eenmaal een lafaard die anderen de kastanjes uit het vuur laat halen.

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Henk der Niederlaänder Helemaal mee eens. Het grootste deel van de lafaards blijken zo te zijn geïndoctrineerd door staats gifspuiters NPO en linkse msm https://www.ninefornews.nl/columnist-van-npo-radio-1-hitst-op-tegen-de-boeren-walgelijk-dedain/ Uitsluitend zijn bij de staatszenders en radio dat NPO heet uitsluitend nog D66 hoeren en pooiers aan tafel die graag gebruik maken van hun vrijheid van meningsuiting. Kortom bij de massa is tot gezond verstand niet meer door te dringen. Daar bovenop blijken de experimentele vaccins bij de meerderheid meer schade te hebben toegebracht dan alleen een verhoogd sterftecijfer men ziet de intelligentie en het denkvermogen bij de massa dagelijks meer en meer aftakelen. Het blijkt dat alleen nog ongevaccineerden het verstand bij elkaar hebben en het smerige politieke WEF spel en de tirannie door te hebben helaas is deze categorie zwaar in de minderheid anders was er allang flink afgerekend met het Haagse WEF tuig en had het nooit zover kunnen komen dat de grootste WEF smeerlappen Rutte en Kaag tot op heden nog in het zadel zitten.

    Like

  • joojootje zegt:

   Die raken niet in de war, ze gaan er gewoon niet op in en gaan geweld gebruiken, sta je dan met je grote bek, blaffende honden bijten niet en dat weet die ambtenaar ook.

   Like

   • joojootje zegt:

    De stille die zijn plan heeft en niet de grote jongen wil uithangen in de comments op internet, daar zijn ze bang voor, want realiseer je goed, de aivd en de politie lezen mee op internet.

    Like

 2. BosscheBol zegt:

  In Nederland mag iedereen zijn mening geven. Zolang het maar de mening is van de links-liberalen ofwel de mening van de fascistische dictatuur.
  Heil onze leider.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   En zij die een verkeerde mening verkondigen moeten gecorrigeerd worden. Dit gebeurt ofwel door geluidsgolven of door fysieke actie. Hier is een veelzeggend filmpje over het juridisch volkomen correcte gedrag van de Nederlandse politie. De moeite waard om te zien.
   https://www.bitchute.com/video/n4tNJ79bllG0/

   Geliked door 1 persoon

   • BosscheBol zegt:

    droevige. Zo is de Nederlandse politie altijd geweest.
    In de 60er jaren toen het toenmalige links te hoop liep tegen de liberalen en confessionelen (het toenmalige kartel) + Vietnam, werden de linksen het ziekenhuis ingeslagen. Nu zit links ook in het kasteel van de macht en timmeren ze vrolijk mee op de “populisten”.
    De joden werden tijdens WOII helemaal niet door Duitse soldaten uit hun huizen gehaald zoals Nederlandse films ons willen wijsmaken, maar door Nederlandse politie. Nederlandse machinisten vervoerden ze vervolgens stipt naar de kampen.
    Het is allemaal al lang bekend maar het wordt nog steeds ontkend.

    Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Terwijl de Linksche Kerk ongeduldig wacht op een oorlogsverklaring van onze regering aan Rusland, heeft Rutte al jaren geleden de oorlog verklaard aan de burgers en ondernemers van de Pays-Bah…..de volgende binnenlandse aanval word de komende dagen voorbereid op het Haagse Catshuys aan de Adriaan Goedkooplaan nummer 10.

  Geliked door 3 people

 4. J.v.d.Heijden zegt:

  Ik trek me er niks van aan.
  Ze kunnen m’n rug op m’n buik af als ze schone
  voeten hebben.

  Like

  • Julia zegt:

   J.v.d. Heijden Gedeeltelijk met u eens als u bedoelt ik leef mijn leven en toon burger ongehoorzaamheid maar het nergens niks van aan trekken is nu wel zeer negatief uitgepakt dat u wordt kaal geplukt vindt u dus prima dat u dagelijks wordt besodemieterd vindt u dus prima, talloze Nederlanders afhankelijk zijn van voedselbanken raakt u niet, energie straks onder rantsoen wordt gesteld en drinkwater torenhoog zal worden belast, uw zorgpremie wordt verhoogd maar zelf daar geen profijt meer van heeft raakt u niet, als u door een ongeval of om welke reden dan ook geen thuishulp kan krijgen en het zelf mag uitzoeken raakt u niet, dat er geen woningen meer zijn voor Nederlanders vanwege discriminatie van de overheid raakt u niet. Dat is nu het grootste probleem doordat massa Nederlanders als u er zo over denken zijn we in een totale ondergang beland en leven al heel veel mensen zelfs werkenden in de armoede. Waarom omdat u denkt als de massa als u en het allemaal wel best vinden. Dat is het grootste probleem en blijk van lafheid, egoïsme en ONDERDANIGHEID dit is de vrijbrief dat de smerige WEF machtswellustelingen en haar Haagse marionetten alle macht naar zich toegetrokken hebben en niet meer schromen om genocide onder bevolking te plegen door experimentele vaccinatie, zonder meer ons van vrijheden kunnen beroven en ons volledig onder de opgelegde WEF tirannie kunnen laten creperen. Geen zee gaat dat WEF tuig meer te hoog. Met dank aan???

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Voorbeeld journalist Sonja v.d.Ende, verbannen uit eigen land.

  Geliked door 1 persoon

 6. J.v.d.Heijden zegt:

  Beste Julia, 19-8, 17:42
  Hartelijk dank voor je bijval!
  Echter, er verandert alleen wat in dit land als iedereen die van een bepaald
  beleid baalt, politici herhaaldelijk onder de neus wrijft: hou op
  leugens te verkopen,nou moet jullie gezeur afgelopen zijn.!!!
  Al met al nog een goed weekend. JvdH

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s