We moeten af van het probleem dat islam heet

(Door: “Balkanske priče”)

Door een misdadig opengrenzenbeleid werd samen met miljoenen niet-Europese immigranten ook een ”religie” in West-Europa geïmporteerd- de islam, waarvan vele basisprincipes haaks staan op de essentie van onze Europese beschaving. De islam is een als godsdienst vermomde totalitaire, onverdraagzame en gewelddadige politieke veroveringsideologie. Ze streeft de vernietiging na van onze democratie en de vervanging van ons rechtssysteem door de islamitische wet, de sharia. Een deel van de  wereld is reeds islamitisch bezit, de rest moet nog veroverd worden. Het doel van de islam is de vestiging van een islamitisch wereldrijk. Volgens de islam behoort de hele Aarde aan Allah en aan zijn gelovigen, de moslims. ‘Strijd tegen hen tot de afgodendienst niet meer bestaat en de religie geheel aan Allah behoort.’( Koran- soera 2 vers 193 en soera 8 vers 39). Alles en iedereen moet worden geïslamiseerd en onderworpen aan de wetten van Allah. De islam wil alle naties vervangen door de zogenaamde Ummah („De heerschappij is alleen voor Allah”-Koran:12:40), de gemeenschappelijke identiteit van de Nation of Islam waar allen dienstbaar aan moeten zijn en waarin alle nationale identiteiten moeten verdwijnen. De islam heeft de nationale identiteit van de veroverde volkeren uitgeroeid. De Koptische identiteit van Egypte, de Indiase identiteit van Pakistan, de Assyrische identiteit van Irak, de Perzische identiteit van Iran, allemaal werden ze uitgewist, neergeslagen of gediscrimineerd tot op de dag van vandaag…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op We moeten af van het probleem dat islam heet

 1. delamontagne zegt:

  Uiteraard zijn er wel oplossingen…………………!

  maar men moet wel willen.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ze moeten eerst vogelvrij verklaard worden .
   Met degenen die hier dan nog blijven wordt het voor ons straffeloos prijs schieten .

   Eigenlijk ongelofelijk dat dat idiote boek van hitler verboden is in Nederland , maar dat die moordzuchtige koran hier gewoon als normaal wordt beschouwd inclusief haar lezers , de massamoordenaars .

   Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    Het boek Mein Kampf is gewoon te koop in de boekhandel (“Mijn strijd”).

    Uitgave Prometheus Amsterdam. Vertaald door Mario Molegraaf.

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Boike zegt:

    @ E.J. Bron 19 augustus 2022 om 15:55

    Een jaar of 3 geleden was ik op station Denhaag-Centraal in de kiosk van BRUNA. Daar trof ik tussen de kindeboeken een hele stapel van “Mein Kampf door Adolf H.” aan.

    Een vraag van mij aan het winkelpersoneel om uitleg, leverde als antwoord, dat het verkocht mocht worden voor “wetenschappelijk onderzoek”. Wat een kut-smoes !!!

    Reden voor mij om nooit meer naar BRUNA te gaan. (Ik koester ook een zekere argwaan bij zijn kinderboekjes “Nijntje”.)

    Een jaar of 10 geleden heb ik nog meegemaakt, dat een oud exemplaar van Mein Kampf op een boekenmarkt door de politie in beslag werd genomen, omdat het verboden literatuur was.

    Like

 2. memaxq zegt:

  De islam is GEEN religie, het is een criminele organisatie !!! De echte volgers van de islam zijn degenen die leven en handelen volgens de letter van de koran. Ongelovigen (Waar de gematigde moslim ook toe wordt gerekend) moeten b.v. afgemaakt worden. De zooi in Den Haag wil dat bewust/onbewust niet zien dus laat maar binnen die moordenaars……….

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Wie gelooft dat er nog een toekomst zonder islamistisch gezeik mogelijk is, heeft zich nooit verdiept in de islam………islam is gezeik.

  Like

 4. Boike zegt:

  Islam is hele een starre ideologie voor absolute macht in een dictatoriaal bestel en overgoten met een quasi religieus sausje.

  Met de Islam valt niet te onderhandelen, over matiging, aanpassingen, modernisering, of wat dan ook.

  Like

 5. J.v.d.Heijden zegt:

  Er valt wat voor te zeggen dat islam een probleem is waar we
  zeker van af moeten.
  Maar wat al meer dan 14 eeuwen in inmiddels 2,1 miljard(…!!)
  moslimkoppen zit, valt niet zomaar te verwijderen.
  Nou heb ik wel een oplossing, maar die is nogal aan de
  radicale kant…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s