CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON

 1. Hovawart zegt:

  CDA-leider Woppie Hoekstra zegt ”stikstofdoelen halen in 2030 niet heilig”, maar wat de katholieke kwezel vergeet te melden is dat we in 2030 dan torenhoge klimaatboetes mogen gaan betalen, het zogenaamde EU-sanctiebeleid, want volgens de Parijse klimaatakkoorden zullen lidstaten die zich niet houden aan het akkoord dan maar stevig de portemonnee mogen trekken……..telkens weer, leegroof.
  Is er nu niemand die ziet dat we vanwege al deze politieke afpersingspraktijken enkel maar bergafwaarts hollen naar een totale armoede……….en een burgeroorlog in worden gerommeld…deze regering is ziende blind, dom en horende doof.

  Like

 2. Julia zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/opinie/michel-mulder-tsaar-rutte-heeft-gisteren-een-comedy-show-opgevoerd. Er is volgens WEF lamzak Rutte geen crisis ze doen helemaal geen flikker aan de koopkracht dat is ook niet afgesproken binnen de EU en het WEF. https://www.ad.nl/politiek/koopkracht-historisch-hard-onderuit-armoede-neemt-toe~aa57610d/ er is volgens de klootzak Rutte geen sprake van een crisis, Ons land zal en moet naar de klote en wordt inmiddels overspoeld door een invasie van duizenden profiteurs er is geen asielcrisis onzin, https://www.ad.nl/groningen/opnieuw-slapen-mensen-buiten-bij-ter-apel-geen-plek-voor-300-asielzoekers~acf1e8eb/ De zorg in de brede zin van het woord ligt op zijn gat vanwege bezuinigingen en zogenoemd personeelstekort er is geen crisis onzin. Kortom Nederland is overgeleverd aan een stel gewetenloze psychopaten die alles zullen doen om de Nederlandse bevolking de nek om te draaien maar ondertussen wel goed voor zichzelf zorgen en niets tekort komen laat het volk de pleuris maar krijgen. Maar ja waar we ons echt zorgen om moeten maken en dat wordt verzwegen door de msm en de staats propagandazenders die met name uitsluitend propaganda uitzenden over de Oekraïne https://www.frontnieuws.com/is-het-westen-zijn-eigen-dood-aan-het-faciliteren/ Kortom we staan aan de voordeur van een Derde Wereldoorlog veroorzaakt door de VS, NAVO en de EU en de WEF marionetten..

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Oekraïense “activisten” hebben geprobeerd de voorstelling van de film “Ukraine on Fire” te verhinderen op het Leipzig Film Festival, een traditioneel links evenement. Ze sloegen enkele van de organisatoren in elkaar. De film bekritiseert de VS voor hun leidende betrokkenheid bij de Maidan-opstanden.
  Links moet nu nog eens nadenken.
  https://www.spiegel.de/kultur/kino/leipzig-aktivisten-stoeren-bei-der-globale-ukraine-on-fire-von-oliver-stone-a-6e9f0b27-b86b-4164-9314-77b32307f371

  Geliked door 1 persoon

 4. joojootje zegt:

  Als de wereld geregeerd wordt door bankiers dan kom niemand ooit uit de schulden, als in een democratie de regels en wetten bepaald worden door een klein deel van de bevolking dan is er geen rechtvaardigheid en als de media in handen is van een stel ideologen dan zal je nooit de waarheid horen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s