Duitsland vraagt inwoners om hun huizen beschikbaar te stellen voor “asielzoekers”

(Door: “DissidentNL”)

Asielaanvragen in Duitsland in de eerste helft van dit jaar met 44% gestegen

Lokale autoriteiten in Duitsland dringen er bij burgers die over vrije ruimte beschikken op aan asielzoekers te huisvesten nu er een tekort is aan sociale woningen, meldt Remix.

Het districtskantoor van Kulmbach in Beieren heeft naar verluidt iedereen die woonruimte ter beschikking kan stellen, idealiter een vrij appartement of huis, verzocht contact op te nemen met de verantwoordelijke autoriteiten en te regelen dat vluchtelingen in de panden kunnen intrekken, aldus een verslag van de lokale omroep Radio Plassenburg.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Duitsland vraagt inwoners om hun huizen beschikbaar te stellen voor “asielzoekers”

 1. Olie bol zegt:

  Ben der gek, ze komen bij mij er niet in.

  Like

 2. BosscheBol zegt:

  Vertaald naar Nederland: ouderen worden ivm de wet verplaatsing bevolking uit hun huizen gehaald en op “voorheen landelijke percelen” (van de boeren gestolen) in containers gedouwd met een DOOD66 pilletje onder hun hoofdkussen.

  De omvolking draait op volle kracht.

  Geliked door 2 people

  • hannah zegt:

   1000 ouderen, vanaf 80, kregen van de woningbouwverenigingen in Eindhoven een brief dat ze met voorrang een appartement kunnen krijgen als ze hun eengezinswoning zouden opgeven …. dan kom je op kilometers afstand van de winkel, ziekenhuis, huisarts etc. met een huurverhoging van ??? betalen doen ze niets. vraag: waar halen ze die appartementen vandaan ??? mag je ook nog raden wie er in die eengezinswoningen komen wonen ..

   Geliked door 2 people

 3. boorzalf zegt:

  Gebeurt in Nederland ook al heb ik vernomen.

  Geliked door 1 persoon

 4. boorzalf zegt:

  Kijk, nu geen wapen stokken zoals bij de boeren opstanden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Nu wordt het gevraagd… daarna wordt het gedwongen opgelegd en kan de minister net zoals hier gewoon een huis aanwijzen waar ingetrokken mag worden.
  Laat ze die uitvreters lekker terug sturen. Maar de agenda van graaf Kalergi moet natuurlijk ook uitegevoerd worden.

  Geliked door 2 people

 6. R Thomasson zegt:

  Als men zo’n artikel leest, komt men tot de conclusie dat de Duitsers zijn een folk van geestelijk gestoorden. 89 jaar geleden zwoeren zij trouw aan de Fuhrer en de NSDAP. Zij schreeuwden “Der Fuhrer hat bevohlen, wir folgen!”. Nu kruipen ze voor nieuwe monsterachtige heersers; de globalistische geldvampiers. Een junta van ultieme rijke misdadigers die zich een valse gedaante van “linksen en Gutmenschen” aanmeten. Met valse goedheid proberen ze mensen te strikken om welkom te heten aan de grootste en gevaarlijkste drek uit de Derde Wereld; zelfs te huisvesten! Drek dat door hen voor een doel wordt geïmporteerd: west- en noord Europa te ONTVOLKEN. De zgn. vluchtelingen van vandaag zijn de TOEKOMSTIGE JIHAD-LEGER van morgen, die een selectieve genocide op autochtone Europeanen zal plegen. De “nep linksen” van tegenwoordig geloven, net als de fascisten en nazi’s, in eugenetica. Echter hun doel is tegenovergesteld aan die van de nazi’s: Zij willen in Europa geen Arische Übermenschen met een gemid. IQ van 101, maar een raciale mix met een Derde Wereld Y chromosoom, en een IQ van 83 en lager. Europeanen van zo’n laag verstandelijk niveau vormen geen concurrentie: geen Tesla’s, Leonardo da Vinci, Einstein of Niels Bohr.

  Geliked door 4 people

 7. BigLJohn zegt:

  En zo zal het bij ons ook er aan toe gaan. Eerst zal er gevraagd worden of u ze in huis wil nemen. De volgende stap is dat u door de overheid uit uw eigen huis gezet gaat worden ten voordele van die indringers uit Afrika, Arabie of Oost Europa. En dit is ook de gedachtengang van de Europese Unie; We doen eerst een stapje achteruit, en als niemand protesteert gaan we weer een stapje achteruit. Net zo lang totdat de totale dictatuur een feit is.

  Geliked door 4 people

 8. oudmarinier zegt:

  Degenen die hieraan gehoor geven , ….EIGEN SCHULD , DIKKE BULT !!!

  Geliked door 1 persoon

 9. johannes zegt:

  och vragen mag altijd natuurlijk………..
  als je eventuele antwoord dan ook maar gehonoreerd wordt !
  vragen is tegenwoordig ook niet meer dan : geef het gewenste antwoord want anders….
  Net als luisteren tegenwoordig niet meer is dan even uit vals fatsoen aanhoren is geworden maar toch vastbesloten zijn je eigen zin door te drukken.
  tenminste ….. door de hufters in de maatschappij dan he

  Like

 10. saddy zegt:

  Waarom niet eens andersom?

  Er zijn miljoenen oekrientjes die een huis hebben in het grootste deel van oekriene waar geen oorlogshandelingen plaatsvinden en toch hebben gekozen voor een luxe hotel-vakantie in west-europa..

  Hun huizen staan nu leeg toch? Laat de nederlanders en duitsers daar dan gratis op vakantie gaan. Oekriene is best een leuk land, veel vrije ruimte, heerlijk om tot rust te komen.

  Geliked door 2 people

 11. Julia zegt:

  Binnenkort zullen ook in Nederland de brieven van gemeenten c.q. rijksoverheid op de mat vallen met het verzoek asieltuig in huis te nemen. We moeten nu al met lede ogen aanzien hoe ons belastinggeld wordt verkwanseld aan dure hotelkamers en opvang op cruiseschepen nu wordt er een beroep gedaan op uw privé domein. Kijken of al die Nederlanders die goed keuren dat talloze asielzoekers onder dwang de hotels al bezetten hun huis als eerste beschikbaar zullen stellen om een aantal parasieten op te nemen in hun heilig huisje. Het is niet meer met een pen te beschrijven hoe een aantal ongekozen Brussels lamzakken en lamzakken binnen de regeringen hun uiterste best doen om eigen volk te onderdrukken en hun land bewust naar de klote laten gaan. Ik wens alle gemeenten veel succes dat wordt extra uitgaven voor camera’s en inzet handhaving en politie. Misschien wel een tip mochten mensen dit soort geïmporteerd gajes in huis nemen lijkt het mij raadzaam om huis en haard met de juiste middelen te kunnen beschermen en te verdedigen voordat de boel is leeg gestolen of vervuild. Knettergek en doorgeslagen maar onbegrijpelijk dat miljoenen mensen die smerige lamzakken nog niet keihard hun zetels hebben uitgedreven en er voor gezorgd dat het huidige politieke tuig voor een tribunaal is gedaagd.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ronald zegt:

  ALLE ‘asielzoekers’ zijn door en langs vele veilige landen buiten Europa gereisd om vervolgens binnen Europa he-le-maal naar Duitsland, België, Nederland te reizen om asiel aan te vragen….dat kan en mag natuurlijk NOOIT!

  Het COA en Vluchtelingenwerk geven aan dat als asielzoekers hier aankomen, zij het recht hebben om naar een AZC overgebracht te worden….ZIj hebben natuurlijk NIET het recht om naar een AZC overgebracht te worden, omdat ze in andere landen in Europa al veilig waren! Het COA en Vluchtelingenwerk zijn dus illegaal bezig!!! Dit natuurlijk uit angst hun banen te verliezen! DUS….IEDERE ZGN. ASIELZOEKER MOET TERUG NAAR EERST VEILIGE LAND DAT IS DOORKRUIST EN DAT IS BUITEN EUROPA!!! Ook deze landen zullen hen natuurlijk niet opnemen, omdat me wel inziet dat het profiteurs zijn….

  Geliked door 2 people

 13. Boike zegt:

  Er is maar één oplossing; de grenzen dicht en wat hier niet thuishoort eruit schoppen, terug naar waar ze vandaan kwamen.

  Geliked door 1 persoon

 14. J.v.d.Heijden zegt:

  Deze knuffelallochtoon heeft een punt… (helaas achter de betaalmuur, zie
  de papieren krant)
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/727005090/we-kunnen-niet-de-hele-wereld-opvangen

  Like

 15. Frits zegt:

  Vandaag wordt het gevraagd, morgen wordt het bij wet verplicht. Zo gaat dat in een democratie🖕🏻🖕🏻

  Geliked door 6 people

 16. karton zegt:

  Mij heeft niemand gevraagd maar…….ik woon dan ook niet in Duitsland. Misschien gaat ‘t hier ooit ook wel gebeuren, we zullen het zien……of niet !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s