En door . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op En door . . .

 1. Harry zegt:

  Het is toch een wonder dat dergelijke hotels haast nooit in brand vliegen ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Nog even dan zijn de alle hotels overboekt door parasieten blijvend te huisvesten. Maar ja vanwege de torenhoge inflatie zal het boeken van een nachtje hotel wel tot het verleden gaan behoren dus hotels zich al ingedekt om flink winst te boeken via de ruggen van de belastingbetalers door al dat binnengehaalde gajes op te vangen. Fijn volkje dit soort hotel eigenaren verraden zelfs eigen volk.

  Like

 3. Yvonne zegt:

  Door een gebrek aan woningen kunnen Nederlandse jongeren geen huis krijgen, zoek je een andere woning omdat je ouder wordt en niet in een rijtjeshuis meer kan wonen en een appartement wil kan je jaren wachten is toch logisch dat wij kwaad worden dat huurwoningen eerst naar Oekraïners gaan en dan erna wij eens aan de beurt zijn ik heb een inschrijfduur van 14 jaar en 3 maanden ik gisteren weer alles afgebeld voor een appartement en dan krijg je als antwoord blijven reageren zelfs als ik geen trap meer kan lopen althans slecht,ik Ben januari van de trap gevallen en kon niet meer lopen

  Like

 4. Andre zegt:

  Statushouders uit Syria en de UA hebben voorrang op een huurhuis en dan vinden onze ambtenaren het raar dat ze bezoek aan huis krijgen. De IND (illegale nazi dienst) plakt stickers in de paspoorten van de UA als ze even op vakantie willen terug naar huis want de BV Nederland is anders bang dat ze hun vluchtelingetjes verliezen aan Rusland. In de UA heeft iedereen recht om zn nationaliteit te wisselen naar de Russische. Even niet vergeten dat wij een produkt zijn in de BV NL van Rutte en sperma emmer Kaag van D666.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Ze flikken van alles achter de rug van gemeenten en burgers. Verzet om plaatsing te voorkomen en flink tegen te houden is blijkbaar nog de enige optie bezetten al die hotels die hier zo graag aan meewerken en gluiperig deals slaan met het COA. Purmerendse middenstand kan in ieder geval haar hart gaan ophalen en EBS mag wel een speciaal busje gaan laten rijden om het vaak niet betalende gajes gratis te vervoeren want ga er maar vanuit dat het een zelfde bak ellende wordt zoals die al jaren duren in Ter Apel. In ieder geval ligt de Van der Valk waar de parasieten worden opgevangen om de hoek van het winkelhart in Purmerend en is maar een paar minuutjes wandelen. Dat de gemeente niet boos is verwonderd mij want ze willen uiteraard niet dwarsliggen hoe ingezetenen daar over denken wordt niet onderzocht. https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/kabinet-overvalt-purmerend-statushouders-opgevangen-in-hotel-van-der-valk Een torenhoge nieuwe Van der Valk wordt gerealiseerd Het college van Purmerend heeft besloten dat Van Der Valk zich mag gaan vestigen in het Beusebos. Zal het een toekomstige woontoren worden voor de tijdelijk geplaatste parasieten??? In ieder geval zullen de gemeentelijke lasten wel weer flink stijgen want de mondjes moeten toch gratis worden gevoed. Het gaat goed in dat Purmerend Purmerend wil veertig tijdelijke woningen gebruiken om vluchtelingen onder te brengen. De Oekraïners kunnen er vier tot acht maanden verblijven. Dat is opmerkelijk, omdat Wethouder Kroese drie weken geleden nog aangaf dat er naar verwachting geen Oekraïners in de woningen zouden komen.
  De woningen aan de Verzetslaan zijn gebouwd voor Purmerenders die direct een huis nodig hebben. De gemeente laat weten dat er na deze periode weer spoedzoekers. Burggolf Purmerend stelt 80 voormalig hotelkamers beschikbaar voor vluchtelingen uit de Oekraïne. De locatie sloot op 18 oktober 2021 haar deuren als hotel en heeft om die reden tientallen hotelkamers vrij als tijdelijke opvang.
  Het oude politiebureau wordt gesloopt om plaats te maken voor tijdelijke woningen bedoeld voor kleine gezinnen van spoedzoekers en statushouders. Dus lees statushouders wederom kunnen mensen die in Purmerend die al jaren op de wachtlijst staan voor een woning de kolere krijgen die komen niet meer aan bot.
  Er zullen er ongetwijfeld nog veel meer komen want Purmerend krijgt per 1 september een nieuwe burgemeester u raadt al een D66- er.

  Like

 6. vangie1206j zegt:

  Doorstromen ik denk beter misschien geen goed woord maar wat te denken aan <>.
  Hoe meer ruimte in die azc’s Hoe meer van die gelukzoekers ze kunnen binnen laten.
  Rutte vertel eens aan de bevolking wat dat hele wangedrocht IND COA AZC de Nederlandse bevolking jaarlijks kost.
  Ik denk dat de bevolking zich een hart verzakking schrikt.

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Er gaat bij plaatsen bij mij iets niet goed missing woord stopstromen.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Onze politieke partijen laten enkel proefballonnetjes op om te zien hoever de morrende Hollanders zich nog in de zeik laten nemen……..steeds een stapje verder gaan om te zien of wij de rekening blijven betalen.
  (ondertussen kijken de burgers niet achterom om te zien dat zij in de rug worden aangevallen door de Linksche Lunatics uit Brussel).

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  De rondtrekkende roversbendes worden door Den Haag al wegwijs gemaakt, grote groepen met criminele outlaws, die geen gemeente wil onderbrengen, teisteren binnenkort de bevolking van de Lage Landen, het wachten is op harde represailles van verontruste burgermilities……je verwacht het niet.
  (Politiek Den Haag en Wimpy zullen geschokt reageren en de racismekaart trekken)

  Geliked door 1 persoon

 10. Hans M zegt:

  Wel handig want is vlakbij de Efteling. Nu nog vrijkaartjes.

  Geliked door 1 persoon

 11. oliedom zegt:

  Geen enkele draagvlak is er geweest voor asiel (99,9% economische)zoekers!!!

  In elk noordelijk EU land, waar dit Tuig (gelukszoekers/statushouders) wordt opgevangen, is er trammelant en bende vorming, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Groot Brittannië, Duitsland, Nederland .!!!
  DUS!! Per direct RETOUR sturen!!!!

  Like

 12. Ravian zegt:

  “zal het hotel maximaal een jaar gebruikt worden als opvanglocatie”

  Waarna het dan afgebroken wordt, omdat nieuwbouw goedkoper blijkt dan renovatie?

  En dan dat “voor kortere tijd crisis noodopvang”; gezien NL en de EU de “asiel” tsunami enkel maar blijven aanwakkeren, zoals met exact deze maatregel bijvoorbeeld, gaat er niets “voor kortere tijd” wezen, dat is enkel een zoethoudertje.

  “duizenden erkende asielzoekers”
  Leg eens uit hoe die “asielzoekers” erkend kunnen wezen als er in aangrenzende landen al een halve eeuw lang geen oorlog meer gevoerd is, er ook al vijftig jaar geen verwoestende natuurrampen hebben plaatsgevonden, en dit dus allemaal “veilige landen” zijn.

  Als je een emmer water over een blije hond gooit dan gaat die daarna heel zielig zitten bibberen, en met de beelden die je daar dan van maakt blijk je hele horden onnozelaars geld uit hun zakken te kunnen kloppen.
  Met deze zogenaamde “asielzoekers” werkt dat net hetzelfde; je produceert wat emo propaganda, giet dat gedurende “prime time” in de onnozelaars hoofdjes, en daarna gaan die debielen dan “welkom welkom in mijn land” staan te zingen voor de “zielige” import criminelen die enkel op hun have en goed uit zijn (en hun dochters).

  Nu preekt de VVD dan weer de passie, en ondertussen zwelt de import golf steeds verder aan.
  Straks is het dan “we hebben ons best gedaan om ze tegen te houden” (het tegenovergestelde dus) en “nu ze eenmaal hier zijn kunnen we ze niet meer terugsturen” (kan gemakkelijk, maar dat willen we niet, en dus gooien we er nog wat meer emo propaganda tegen aan).

  De onnozelaars vragen zich dan vervolgens af waar dat plakkerige en pijnlijke gevoel tussen hun billen toch vandaan komt, terwijl hun dochters datzelfde gevoel tussen hun benen hebben, maar wel exact weten waar dat vandaan komt…

  Geliked door 2 people

 13. Julia zegt:

  Oproep aan alle fiets fabrikanten en gemeenten de knip verder open te trekken. Hoogste tijd om een elektrische fiets bij de luxe opvang in hotels, etc. te verstrekken aan al de parasieten die er worden opgevangen. Dus plaatsing van extra laadpunten is een must. https://www.telegraaf.nl/nieuws/759156057/amerikaanse-deskundige-amsterdamse-fietscultuur-sluit-migrant-uit Dit kan toch niet in het paradijs van parasieten en migranten liefhebbend Nederland. Allereerst kan die doorgeslagen Amerikaan niet gelijk het land worden uitgezet en status Persona non grata krijgen. De asiel idioterie en hysterie wordt met de dag erger ik hoop dan ook dat het draagvlak voor opvang tot diep onder het vriespunt daalt. Het woord statushouders en asielzoekers komt meer dan mijn keel uit en mijn weerstand groeit met de dag meer. Kijk wat er tussen loopt 90% jonge kerels oftewel testosteronbommen. Het woord testosteronbom is een begrip geworden. In de media wordt het vooral in verband gebracht met asielzoekers en van oorsprong jongeren van allochtone afkomst. Door de aanrandingen en verkrachtingen in Keulen op oudejaarsavond 2015 is het een hot item geworden. Maar volgens WEF lamzak Rutte is er geen asielcrisis.

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  Er komt een dag dat de autochtone nederlanders een allochtone illegaal,profiteur,of crimineel in huis moet nemen.

  Geliked door 1 persoon

 15. BigLJohn zegt:

  Het leven is goed op het Brabantse land (lied). Dat is dus ook niet meer het geval. Dat gespuis wat over de grens komt komt voortaan de dienst uitmaken in ons Brabant (alsmede in de rest van het land) en wij hebben het nakijken. Dat andere gespuis uit den Haag die dit allemaal veroorzaakt hebben zou ik allemaal wel op de elektrische stoel willen zetten.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Blij, heel blij dat ik vijf jaar geleden terug ben kunnen gaan naar Midden-Zeeland.
   Midden-Brabant heb ik ten onder zien gaan, in een periode van 36-jaar.
   Als weduwe voelde ik mij in Tilburg niet meer veilig.
   Eenmaal overvallen door een zogenaamde nieuwe getinte mede-Tilburger…

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s