Kaags “vangnet” . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kaags “vangnet” . . .

 1. karton zegt:

  Loopt er momenteel niemand meer in “Den Haag” met enig gezond verstand ?
  Als ik nu dit weer lees betr. het “vangnet van Quag” dan rijzen mij de haren ten berge.
  Niet alléén dit enge vrouwmens is aan totale krankzinnigheid ten prooi gevallen, óók de zooi rondóm haar doet daar kennelijk dapper aan mee.
  En zo rommelt “Den Haag” ons eens zo rijke en mooie landje, van de ene crisis in de andere en wat doen ze aan de oplossing ? Niks…..hélémáál niks ! Nou ja, met veel bombarie kondigt het zootje aan dat ze wéér eens in overleg gaan betr. de diverse crises, maar dan in ’t Koetshuis én nadat ze zich met z’n allen kosteloos hebben volgevreten en gezopen. En dan moet ik geloven in serieuze gesprekken ?
  Ik lach om dat kleutergebeuren, zoals ik bijkans een hartverzekking oploop van plezier als ik op tv de gevechten tussen gajes en schorem in Ter Apel zie, waarna er 200 van die criminele islamitische parasieten in de buitenlucht moeten slapen; dat heb ik tijdens m’n militaire dienst ook vaak moeten doen, en ik dácht Nederland een dienst te bewijzen ! Nou ammehoela , wat o.a. IK toen heb tegen gehouden laat de Haagse Maffia nu zónder papieren binnenstromen !
  Nog ff off-topic.
  Ik keek gisteravond, zoals ik wel vaker doe, naar de uitzending met Johan Derksen, deze man begint mij steeds meer te ergeren en wel zodanig dat wij hebben besloten niet meer naar dat programma te kijken. Deze man pleit voor steeds meer “vluchtelingen” in NL, maar NIET bij hem in z’n grote tuin; ook vindt hij ’t vreselijk dat in Al- en Tubbergen een aantal kinderen liep met borden waarop stond te lezen dat ze tégen een AZC zijn, uiteraard gestuurd door hun ouders; zoals óók doorlopend gebeurt bij zg. Klimaat-demonstraties, daar hoor je die vent niet meer over. J.Derksen heeft voor mij afgedaan ! Hij begint trouwens ook steeds harder te schreeuwen en das geen teken van intelligentie.

  Geliked door 1 persoon

 2. Alphons Mantel zegt:

  CO2 en stikstof zijn groeimiddelen voor planten ; dus is reductie daarvan niet nodig

  Geliked door 3 people

 3. Hovawart zegt:

  De digitale identiteit is puur een methode om mensen hun vrijheid zo te beperken zonder dat zij in de gaten hebben dat zij gevangen worden gehouden, gemuilkorfd en monddood gemaakt, koppel al hun gegevens in een Appje en bestuur ze met een rood en groen vinkje…….Computer says no…….wat lopen er toch een hoop domme klootviolen rond met hun smartphones.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Het sociale vangnet van VVD’er Kaag heeft meer gaten dan mazen…..en meer weg van een strop.

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  Toen Israël de Gaza strook had verlaten in de winter van 1957, heeft de Egyptische president de boel overgenomen. De eerste wat hij deed, was Gaza voor zijn regime veiliger maken. Hij pakte iedereen op, van wie men dacht dat hij problemen zou leveren. Deze potentiële trouble makers werden opgehangen langs de Via Maris (zee weg) beginnend bij de grens met Israël tot de laatste huis in Raffah. Ook na de oorlog werd met collaborateurs vaak haard afgerekend. Kaag en consorten moeten maar hopen dat onze samenleving zou beschaafd blijven en hen deze lot zou worden bespaard.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   De iraanse methode is om lieden op te hangen aan de arm van een hijskraan, hoog in de lucht, goed zichtbaar voor een ieder, als waarschuwing. Dat kan hier ook gebeuren. Wie zullen we eens noemen?

   Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ scherpschutter1943 op 19-8-2022 om 15.39 u.
    Ik kan er vast ééntje noemen , uit veiligheidsoverwegingen doe ik ’t in twee keer : zijn/haar naam begint met een “R” en eindigt op “utte”.

    Like

 6. J.v.d.Heijden zegt:

  Heb nog steeds een stille hoop dat op een dag alle Nederlanders met
  terechte kritiek op de Haagse Bende tegelijk zouden volhouden:
  NOU MOET JULLIE GELAZER AFGELOPEN ZIJN.!!

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Opgerut met het hele kartel !

  Like

 8. Ravian zegt:

  “daar is niets sociaals aan”

  Aan het hele “socialisme” is niets sociaals aan…
  Net zoals er niets duurzaam is aan “duurzaam”.
  Net zoals er niets “divers” is aan cultuurvermenging (lees: eenheidsworst).
  Net zoals er niets “groen” is aan Groen Links.
  Net zoals er niets “democratisch” is aan D(emocraten)66
  En zo kan ik nog wel een hele pagina volschrijven.
  De essentie is dat “links” één grote leugen is.

  Geliked door 5 people

  • R Thomasson zegt:

   Men kan absoluut niet het socialisme van de beginperiode, zoals de mensen rondom Willem Drees, vergelijken met de bende rovende leugenaars van nu. De grenslijn ligt in begin jaren ’70 toen Nieuw Links was opkomst. Deze junta van verveelde rijke jongeren gingen spelen als tijdverdrijf met revolutionaire ideeen. Hun held was de Duitser Rudi Dutschke die sprak over de lange marche door de instituten van de macht. Toen ze ouder werden, zijn ze veranderd van “revolutionairen” in dezelfde hebberige roofdieren als hun ouders. Sommige van hen kwamen niet van rijke huizen – bijv. Wim Kok – die schone kans zagen zichzelf in deze club naar boven te klimmen. Deze Jakhalzen waren het alle ergste. Toen zij de top hadden bereikt, begon de metamorfose van “socialisten” naar Grand Socialistische Signors. De macht gaf ze een kick, het gewone volk uit te knijpen. Zij werden kapitalistische terroristen. Wij zitten al 50 jaar met deze soort “linksen”. Ondertussen hebben ze pact gesloten met de globalistische geldvampiers en SAMEN ZIJN ZE STERK. Althans voorlopig.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s