Na krankzinnig antisemitisme-schandaal: Olaf Scholz geeft € 340 miljoen belastinggeld weg aan “Palestina”

(Door: Willi Huber – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl in Duitsland de mensen verarmen, wordt door de Duitse regering ook het laatste geld in de hele wereld verdeeld. Eerst luisterde de Duitse bondskanselier aandachtig naar het schandalige verhaal dat Israël “50 Holocausten” op de Palestijnen gepleegd zou hebben – daarna zegt hij een geldzegen van € 340 miljoen toe.

De afgelopen dagen was er massieve kritiek op de SPD-politicus en Duitse bondskanselier Olaf Scholz (foto). Passief en zonder woorden luisterde hij ernaar hoe Mahmoud Abbas, president van de verzonnen natie “Palestina”, Israël beschuldigde van “50 Holocausten”. In duidelijke taal is dat de beschuldiging 300 miljoen mensen door willekeurige, industriële massavernietiging vermoord te hebben. Het motto van de Duitse regering luidt echter nog steeds “ogen dicht en door”.

Het kan er natuurlijk aan liggen dat de SPD in dezelfde illustere wereldgemeenschap zit als de “Palestijnse” politieke organisatie Fatah. De mohammedaanse staat Palestina werd in het jaar 1988 door de Egyptenaar Yasser Arafat verzonnen. Hij heeft daarvoor op geen enkel tijdstip in de geschiedenis van de mensheid bestaan. Fatah is sinds 1993 officieel geen terreurorganisatie meer. Ze werd opgericht voor de “volledige bevrijding van Palestina” met dodelijk geweld – haar vijanden, de Joden, zouden vernietigd en in zee gedreven moeten worden.

De betaling van € 340 miljoen betreft niet de nabije toekomst. Het geld moet voor de jaren 2021 en 2022 uitbetaald worden. Dit komt op een moment dat miljoenen Duitse burgers de kosten voor levensonderhoud, in het bijzonder energie en brandstof, niet meer kunnen betalen. Duitsland behoort tot de grootste financiers van de “Palestijnen”. Er zijn geen garanties voor dat dit geld niet voor de bouw van terreurtunnels, vuurballonnen of raketten wordt gebruikt, waarmee regelmatig moordaanslagen op Israëlische burgers gepleegd worden.

Bron:
report24.news
Door: Willi Huber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Na krankzinnig antisemitisme-schandaal: Olaf Scholz geeft € 340 miljoen belastinggeld weg aan “Palestina”

 1. Scholtz, socialist.
  Dat maakt een en ander wel bergrijpelijk want die blijven uitdelen tot de laatste cent uit de burger geperst is.
  Socialist in optima forma dus.
  Dit is eenvoudig het politieke circus want waarschijnlijk is dat maanden geleden al uitgemaakt maar om het een “officieel” Tintje te geven gebeurd dat voor de Buhne als die massamoordenaar op “bezoek” komt naar Duitsland.
  Pleur toch op met dit soort fratsen.

  Geliked door 6 people

 2. oliedom zegt:

  Die Duitse politici zijn al net zo gestoord, als dat rampenkabinet bij ons.😤😤😤

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Wij hebben Kaag die al heel wat belastingcentjes cadeau heeft gedaan aan de terroristische organisaties in haar geliefde Palestina de roots van haar echtgenoot vandaar dat compensatie voor de koopkracht er dit jaar niet meer in zit ttps://www.ad.nl/politiek/kaag-tempert-hoop-op-compensatie-voor-hoge-energierekening~a0fb440f/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.startpage.com%2F Kaag onze Palestina temeier ongelooflijk dat dit stuk D66 ellende nu minister van Financiën is. Nederlanders het nafluiten en terroristische organisaties beloond. Als ons belastinggeld wordt verbrast aan terroristische organisatie, de enorme invasie van parasieten en overige bodemloze putten terwijl nu de grootste betaler aan dit terreur zwaar de dupe is en de kolere kunnen krijgen. Alles wat die moffen verkeerd doen wordt hier door Rutte en Co. klakkeloos overgenomen. Maar ja de resultaten hiervan hebben wij al in de geschiedenis gezien. Tsaar Rutte is er klaar voor om zijn gave land verder naar de ondergang te helpen met ondersteuning van het grootste gif voor de Nederlandse samenleving namelijk D66.

   Like

 3. Ali ben Zaklamp zegt:

  UIT….geperst ?
  https://schippers-it.nl/producten/cellebrite/
  Ik zeg niks !

  Like

 4. Ravian zegt:

  “Er zijn geen garanties voor dat dit geld niet voor de bouw van terreurtunnels, vuurballonnen of raketten wordt gebruikt,”

  Dit geld gaat uitsluitend voor terrorisme tegen Israël gebruikt worden, omdat dit al decennialang het enige is waar de “Palestijnse staat” geld aan besteed.

  Geliked door 3 people

 5. ronjaspers zegt:

  palestina en de palestijnen zijn een verzonnen volk en land sinds 1967.Israel en de joden bestaan al 3000 jaar of langer.

  Geliked door 3 people

 6. Boike zegt:

  Er zijn kennelijk nog heel wat Moffen op hoge posities, die de geschiedenislessen niet goed begrepen hebben.

  De Moffen dragen nog een zware last uit de Tweede Wereldoorlog met zich mee. En dat zit bij heel veel mensen in Europa en daarbuiten nog steeds niet zo lekker.

  In plaats van het boetekleed aan te trekken en zich terughoudend op te stellen, gooien ze telkens weer olie op het vuur. En dat kweekt heel veel kwaad bloed.

  De haat jegens de Moffen wordt er alleen maar erger van.

  Geliked door 1 persoon

 7. koosv8 zegt:

  Het laat alleen maar zien dat de Westerse cultuur/beschaving, naar de verdoemenis geholpen moet worden. En dat daar de socialistische linkse idioterie het beste voor gebruikt kan worden is mij allang al duidelijk. Maar zelf zullen ze het nooit zien, om de waanzin te stoppen kan een goed schot de verwarde hersentjes nog enigzins rechtzetten, maar in iedergeval stoppen.
  Anders zal het NIET STOPPEN!!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  Hetzelfde verhaal als van de Oekraine. De Oekraine krijgt van het westen een overvloed aan wapens, en de – Palestijnen – krijgen van het westen fortuinen aan geld. Onder andere heks Kaag stuurt er ook fortuinen naar toe, van ons belastinggeld notabene ! En zo blijven er oorlogen in de wereld bestaan waarvan vele onschuldigen het slachtoffer worden. Door al die bemoeienissen van het westen is de wereld veranderd in een kruidvat, een kruidvat wat ieder moment kan ontploffen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Wim Vreeswijk zegt:

  Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland leven imbecielen !
  Wim Vreeswijk

  Like

  • koosv8 zegt:

   Allen die het WEF en de globalistische agenda aanhangen, wereldwijd!!!
   Wat de meerderheid ook helemaal NIET wil, dus een beetje dwang en hulp van de media, dat zal ook eerst doorbroken moeten worden, DE MEDIA!!!!

   Like

 10. J.v.d.Heijden zegt:

  Veel eerder legt een hond een worstvoorraad aan
  dan dat een socialist leert met geld om te gaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s