Stik maar . . .

Mark Rutte zegt eigenlijk: “Stik maar. Ik ga lekker al die geluk zoekende parasiterende immigranten verwelkomen met een gouden pinpaspoort en verblijden met een nieuwbouw woning.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Abt Mordicus“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Stik maar . . .

 1. Skarsgärd zegt:

  Dat dat schertsfiguur nog gewoon los kan rondlopen verbaast me iedere week meer.
  Het is áltijd een griezel geweest en volgens mij ook nog eens een kindervriend, misschien dat ie daarom niet weg wil, bang voor wat ze als ie geen functie meer heeft zullen vinden.

  Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   Skarsgard.Die rutte wordt beschermd door de nazi bilderberg groep en het WEF waar hij lid van is.Hij heeft een opdracht,nederland en de nederlanders slopen voor de installatie van een NWO (great reset)

   Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Rutte gaat Mussert achterna.

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry Willemse zegt:

  Één voordeel voor die gek hij gaat de geschiedenis in als de slechtste premier ooit.
  En ik denk dat er in de toekomst ook geen slechtere zal zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Harry Willemse Het kan nog veel erger en slechter wat te denken van zijn rechterhand D66 Kaag. De D66 moordenaar van onze democratie staat al in de startblokken om de functie van Rutte over te nemen. Dat wijf is vaste bezoeker in de klas van de grootste misdadiger tegen de menselijkheid Klaus Schwab. https://www.wyniasweek.nl/sigrid-kaag-veelgevraagd-bij-de-club-van-schwab/ Zij is er niet voor Nederland evenals Rutte zij staan in dienst van Klaus Schwab (WEF) dat regeert over ons land vandaar dat Rutte nu daadkracht dient te tonen door niet meer terug te komen of te onderhandelen over zaken zoals o.a. stikstof. De WEF marionet Rutte dient zijn orders uit te voeren onder streng toezicht van D66 Kaag zoals in de agenda 2030 door het WEF is opgenomen. Wij moeten ons allemaal realiseren dat deze WEF marionetten momenteel onze grootste vijanden zijn en gewetenloos het land verder zullen slopen en vooral door zullen gaan met een enorme invasie van asielzoekers ten behoeve van de omvolking zoals omschreven in het https://www.zoeklicht.nl/artikelen/een+sterk+europa+het+coudenhovekalergi+plan_6823 het Europa en de Nieuwe Wereldorde. De Paneuropese Unie en haar gedachtegoed is nog steeds actueel. In bijna alle landen van Europa zijn afdelingen van de PEU te vinden. Elk jaar wordt de Coudenhove-Kalergi prijs uitgereikt, een prijs voor de inzet ten behoeve van de Europese eenwording. Onder de winnaars komen we vele bekende namen tegen: Luns, Adenauer, Churchill, Kissinger, Kohl, Mitterand, Beatrix, Paus Johannes Paulus II, Juncker, Blair, Clinton, Merkel, Van Rompuy, Paus Franciscus, Macron.
   Het Europese eenheidsstreven is een tussenstation op weg naar een wereldwijde eenheid.Europese kopstukken spreken meer dan ooit in termen van een Nieuwe Wereldorde die koste wat het kost moet doorgaan en over genetische vermenging die onze problemen zal oplossen. Eén van de machtigste mannen van Europa, de voorzitter van de Duitse Bondsdag, Wolfgang Schäuble, zegt over immigratie:“Het zijn de (tussen)schotten die ons kapot maken, en ons door inteelt zullen degenereren. Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en diversiteit.”
   In dit licht is het begrijpelijk dat vooral de anti-globalisten (zoals Trump, voorstanders van de Brexit, rechtspopulisten) in de media voortdurend bespottelijk worden gemaakt. Zij zijn spookrijders op de snelweg naar de Nieuwe Wereldorde. Zij passen niet in het plaatje, vormen zelfs “een bedreiging voor de Nieuwe Wereldorde, waar we toch al 70 jaar hard aan gewerkt hebben”, zoals wijlen de Republikeinse senator Mc Cain in 2017 voor de camera’s verklaarde. Kortom stik maar het elitaire tuig zal tot het bittere einde doorgaan het plan te realiseren mits miljoenen mensen nu opstaan en een einde maken aan de tirannie en dictatuur van het WEF en haar marionetten.

   Geliked door 3 people

 4. BosscheBol zegt:

  Ja, de klootzak met zijn eeuwige grijns steekt steeds grotere en dikkere middelvinger op naar zijn volk.

  Geliked door 1 persoon

 5. BosscheBol zegt:

  Vroeger staken de fascisten hun rechter arm gestrekt schuin omhoog.
  Tegenwoordig steken de fascisten hun middelvinger omhoog.

  Geliked door 2 people

 6. Boike zegt:

  Rutte heeft zich nog nooit druk gemaakt om de koopkracht van Henk en Ingrid. Maar de koopkracht van hoge ambtenaren en de koning had altijd ruimschoots zijn aandacht. Die zijn nog nooit iets tekort gekomen.

  Hij voert gewoon de satanische opdracht van zijn grote baas uit Davos uit. Gij zult niets meer hebben en daar zult gij gelukkig mee moeten zijn.

  Geliked door 2 people

 7. Boike zegt:

  Ik had zojuist iemand uit mijn kennissenkring aan de telefoon.
  Hij had het bericht vernomen en was nu helemaal in paniek.
  Normaliter is hij nogal woke, maar hij is nu kennelijk wakker geschrokken.
  Nog een paar van dit soort berichten en prinsjesdag wordt hooivorkendag.

  Geliked door 2 people

  • Dewaere zegt:

   Woke in de letterlijke betekenis is: wakker gewéést, in de zin van ‘he woke up’, hij ontwaakté. Ik ken ook zulke mensen die nu opeens steeds minder woke zijn, in de verleden tijd, maar AWAKE, ze ontwaken in de huidige tegenwoordige tijd, Wie weet wat dat nog allemaal gaat worden, Saulus werd ook van een fanatieke vervolger tot de meest actieve apostel, ná zijn omkering.

   Geliked door 1 persoon

 8. jungleelephant zegt:

  Ik snap mijn eigen volk niet meer!Waarom niet massaal het Binnenhof leeg vegen?Als we daar met een miljoen,of meer,heen gaan wil ik nog wel eens zien wat politie uit kan richten!Het is genoeg geweest en wordt dagelijks erger!Voor instromend uitschot kan alles;voor ons zullen ze het volgend jaar nog wel eens gaan bekijken,hopend dat u voor die tijd het loodje legt!

  Geliked door 3 people

 9. BigLJohn zegt:

  Rutte fungeert niet als onze premier, maar als de afgezant van Klaus Swab. Het interesseert hem geen lor als wij op een gegeven moment honger moeten lijden en als zwervers ons bestaan moeten leiden. Dat Rutte een eikel is kan niet ontkend worden. Jammer genoeg kan ik niet mijn voet erop zetten om hem kapot te trappen. Rutte; je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn. Maar wat zou ik hem graag in een boom zien hangen !

  Geliked door 4 people

 10. joojootje zegt:

  Rutte kan niets doen, maar vreemd is dat de staatskas wel profiteert via de btw van extra belasting opbrengsten die de stijging van de prijzen met zich mee brengt, kijk daar zou je uit solidariteit wat mee kunnen doen en het terug kunnen geven aan de burgers, ook zou je de belasting op belasting eens kunnen afschaffen scheelt ook weer wat, het loskoppelen van de prijs van gas van de handelsprijs van olie scheelt ook veel, energie heffingen stopzetten scheelt ook een berg.

  Geliked door 1 persoon

 11. saddy zegt:

  De recordinflatie komt niet uit de lucht vallen
  De omvolking heeft maar 1 oorzaak
  De staatsschuld verdubbelt niet uit zichzelf.
  De onteigening komt van 5 kanten
  De oerbossen kappen zich niet vanzelf
  De gas- en benzineprijzen zijn niet uit zichzelf hoger dan waar dan ook.
  De oorlog in oekriene blijft niet uit zichzelf zo lang duren
  De rechtspraak is niet uit zizhzelf verdwenen uit nederland.
  De machtigste boeven in nederland, die in de politiek en bij justitie, hebben vrij spel.

  Overal zit rutte achter.

  “”historisch slechte koopkrachtcijfers”” is maar een flinterdun gedeelte van wat er verder allemaal nog kapot gemaakt is.

  Bewust beleid.en het gaat nog veel erger worden.

  En dan zijn er nog figuren die durven te schrijven

  “”rutte kan huishoudens dit jaar niet EXTRA HELPEN”” ??????

  Werkelijk? Komt dit van zo’n MSM-reetkever? Iemand die 2 euro krijgt als influenzer om het idee te plaatsen dat rutte zo ontzettend zijn best voor jou doet maar helaas, helaas? en vervolgens weer voor 1000 euro genaaid wordt maar te dom is om dat te zien?

  De onteigening gaat nu steeds sneller. De enige keer dat dombo’s gaan denken dat den haag er voor hunnie is is 4 weken voor de volgende verkiezingen. Dan is er opeens ruimte op papier om iets extra’s te doen.
  Tot de stemburo’s dicht gaan, dan is die ruimte helaas, helaas opeens weg.

  Geliked door 2 people

 12. Wim Vreeswijk zegt:

  Het oude Rutte liedje !

  Geliked door 1 persoon

 13. Julia zegt:

  Dit stuk ellende verdient het leven niet meer flink bloed aan zijn handen door het blijven leveren van moordwapens aan een corrupt land de Oekraïne en hier miljoenen aan verspillen, goedkeuring voor het schenken van geld aan Palestijnse organisaties door zijn mede politiek stuk ellende Kaag, meer en meer profiteurs onderbrengen in hotelkamers en op cruiseschepen op kosten van de belastingbetalers, een stel Brusselse lamzakken flink geld schenkt om de overmatige hoge salarissen van de WEF lamzakken te betalen maar voor Henk en Ingrid geen cent sterker de smeerlappen plukken Henk en Ingrid geheel kaal totdat er geen eten meer op het bord komt. Rutte en de rest van zijn aanhangend tuig hebben niet alleen flink bloed aan hun handen nu jagen zij bewust miljoenen huishoudens de armoede de kou in. Gewetenloze schoften die wat mij betreft de zwaarste straf kunnen krijgen zodat ze niet meer langer in de gelegenheid is miljoenen mensen te terroriseren en te bestelen. Ik wacht met smart op de dag van rechtvaardiging die dag kan dan voor mij niet meer stuk.

  Geliked door 3 people

 14. Boike zegt:

  @ Skarsgärd 19 augustus 2022 om 20:29

  Rutte kent geen “bang”.
  Hij is een vrijmetselaar en een door de de duivel bezeten psychopaat.
  Toen de idioot lid werd van de duisternis en zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht, werd hij gehersenspoeld.
  Gevoelens en emoties werden geblokkeerd, zijn gezonde naprakkedenkiezeerverstand werd beperkt en satanische obsessies werden ingebracht.
  De duivel beloofde hem een hemel op aarde met rijkdom, eer en aanzien.
  Rutte heeft de duivel onderdanigheid, touw, gehoorzaamheid en adoratie gezworen.
  Rutte heeft dus geen bang, geen liefde, geen empathie, geen sympathie, geen geweten, geen verantwoordelijkheid, kortom geen enkel menselijk gevoel.
  Als kornuit van de duivel voert hij de opdrachten van de duivel klakkeloos uit.
  Hij meent echt, dat zijn satanische obsessies heilig zijn.
  Dat noemt hij “hogere belangen”.
  Hij beseft niet eens wat hij doet.
  Rutte is een schurk en zijn regering is een criminele organisatie, die zich schuldig maakt aan misdaden tegen de menselijkheid.
  Hij is door het het duivelse WEF opgeleid en in zijn funktie aangesteld als dictator.

  Geliked door 3 people

 15. Andre zegt:

  Hier staat Rutte bij het verkeerde huis, het is ook een walgelijk produkt die Rutte want het maakt niet meer uit waar Rutte aanbeld er zit altijd een gedupeerde aan de andere kant van de deur.

  https://www.dumpert.nl/item/7859561_48150f7a

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s