GEVLUCHTE JODEN – ISLAMITISCHE PROFITEURS…

Goederenwagon voor het transporteren van Joden.

(Door: “Driek”)

Toen in de jaren dertig de Joodse burgers Duitsland ontvluchtten en bescherming zochten in het neutrale Nederland, werden zij niet bepaald gastvrij ontvangen. Maar de nood was in Duitsland voor de Joden hoog gestegen, zij werden als ongedierte behandeld. De nationaalsocialisten kenden geen enkel mededogen met hun Joodse medeburgers. Zij die over geld beschikten, betrokken een leegstaande woning, waaronder de familie Frank in de Rivierenbuurt in Amsterdam.

De minder welgestelde Joden werden opgevangen in het kamp Westerbork, gelegen op een afgelegen plek ergens op de Drentse heide. Het was geen aangenaam oord, doch ze dachten er veilig te zijn voor hun Duitse vervolgers. Het kamp werd geheel door Joodse organisaties gefinancierd, want onze regering had geen stuiver voor die mensen over, ze waren ze liever kwijt dan rijk. Ook Koningin Wilhelmina was niet gecharmeerd van Joden in haar nabijheid.

In augustus 1939 begonnen arbeiders in de werkverschaffing met de bouw van de barakken, wat later het beruchte kamp Westerbork zou worden. Aanvankelijk was de Joodse gemeenschap niet bijster enthousiast over dat plan, doch door het gebrek aan opvang in Nederland kwamen op 9 oktober 1939 de eerste Joodse vluchtelingen aan in het Centraal Vluchtelingenkamp Westerbork.

Door de beloften over een synagoge, school en recreatieve voorzieningen, waren de Joodse organisaties minder terughoudend. Kamp Westerbork leek, vergeleken met de misdadige politiek in Duitsland, de hemel op aarde. Bovendien zou het ministerie van Binnenlandse Zaken het beheer gaan voeren. Dit zou het leven voor de gevluchte Joden een stuk aangenamer maken.

De vreselijke afloop van dat modelkamp Westerbork is de lezer bekend, het werd gedurende Duitse bezetting de verzamelplaats voor alle Nederlandse Joden die in aanmerking kwamen voor deportatie naar de vernietigingskampen.

Maar, geachte lezer, waar ik mij nu zo verschrikkelijk aan erger, mij bijwijlen van woede doet opvliegen uit mijn bureaustoel, is de onnozelheid van onze regering en de werkelijk grenzeloze domheid van die regerende praalhanzen om die volgelingen van Mohammed te voorzien van huisvesting, zakgeld,medische verzorging, halal-voedsel en nog velerlei andere voorzieningen.

Velen hebben een gezin waarmee ze zich willen herenigen, doch dat kan pas gerealiseerd worden als ze een verblijfsvergunning hebben gekregen.

Maar dan zijn al die jonge sterke mannen die hier arriveren toch geen oorlogsvluchtelingen? Want als je vrouw en kind achterlaat, in een land waar oorlog woedt, waar het gevaar op de loer ligt, de kogels je soms om de oren fluiten, dan stel je ze toch bloot aan oorlogsgevaar? Dan neem je toch vrouw en kind aan de arm en vlucht naar veiliger oorden? Dat hele vluchtverhaal klopt voor geen kant. Het is gewoon een sprookjesverhaal om een paradijselijk leven te gaan leiden in het land van melk en honing. Maar hebben die medelijdende hulpverleners dan poep in hun ogen en in hun oren? Dat die sociaal-voelende figuren daar intrappen, is mij een volkomen raadsel.

Asielopvang op cruiseschip in Zwolle – 2022.

Maar wat een verschil met die gevluchte Joden in kamp Westerbork. Klagen over de behandeling was er niet bij, huisvesting kwam niet aan de orde, ze waren dankbaar dat ze het vege lijf konden redden. Dit in tegenstelling tot die mohammedaanse asieleisers, die bij het minste en geringste in hongerstaking gaan, stampij maken over het voedsel, behuizing, gezinshereniging en wat niet al.

Er was in de begin jaren veertig geen uitzicht op verbetering van het lot der Joodse bevolking van kamp Westerbork. In 1942 werden de geruchten die de ronde deden kille werkelijkheid. Wekelijks werden ze gedwongen in een goederentrein te stappen op weg naar de vernietigingskampen.

De staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Eric van der Burg, zou zich eens wat meer in de geschiedenis moeten verdiepen. Die man is werkelijk volkomen onwetend, of hij is de slechtheid zelve.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2022. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op GEVLUCHTE JODEN – ISLAMITISCHE PROFITEURS…

 1. Renato zegt:

  Ga er maar van uit dat de islamitische kwartiermakers hun werk uitstekend gedaan hebben door de ruggengraatloze nomenklatoera te infiltreren en te bespelen. Er vindt een machtsverschuiving plaats via de moskee. Wen er maar aan. .

  Geliked door 3 people

 2. saddy zegt:

  “”Dat hele vluchtverhaal klopt voor geen kant.””

  Driek wordt na 35 jaar wakker?

  “”Want als je vrouw en kind achterlaat, in een land waar oorlog woedt, waar het gevaar op de loer ligt, de kogels je soms om de oren fluiten, dan stel je ze toch bloot aan oorlogsgevaar?””

  Nee, toch niet. Hij gelooft nog steeds in sprookjes.

  Shocktherapie voor alle schone slaapsters: Zelfs de EU geeft aan dat nog geen 2% van alle vakantiegangers een echte vluchteling is. En dat percentage is de laatste 2 maanden nog veel lager geworden.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   “Dat hele vluchtverhaal klopt van geen kant” schrijft u. Welnu, ik ben al 35 jaar klaar wakker. Ik ben weliswaar oud, doch niet seniel. Ik raad u aan mijn vorige artikelen op deze site nog eens goed te lezen. Aan gezien ik tot de vooroorlogse generatie behoor, kunt u van mij gerust aannemen dat uw zienswijze over mijn artikel volkomen misplaatst is. U maakt de fout – zoals veel mensen – dat u mijn artikel niet goed leest en het u ontbreekt aan leesvaardigheid. Maar misschien is deze site van E.J. Bron voor u te hoog gegrepen?”

   (Comment geplaatst door de webmaster namens de schrijver van het artikel “Driek”)

   Geliked door 2 people

   • Olie bol zegt:

    😂😂😂👍👍👍👍👍

    Like

   • Blaffertje zegt:

    👍🏻👍🏻👍🏻

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik vroeg me weleens af hoe meneer Driek zich moet voelen zoals hij nu ziet hoe die z..g.n vluchtelingen worden ontvangen/ behandeld etc.
    ( 6e alinea: ………”Maar, geachte lezer, waar………etc” )
    Als je hoort hoe de bovengestelden zich nu verdringen om te verkondigen dat “WE” ons moeten schamen over de ontvangst van vluchtelingen etc.
    Ik bedoel dus het héél grote verschil, toen ECHTE vluchtelingen die terug [ de dood in ] werden gestuurd, nu allerlei tuig dat zelfs [ sommigen ] NL’ers beroven/ bedreigen en malsteren.
    Ik ben ook oud, wel minder dan meneer Driek, heb ’t niet meegemaakt als jong persoon, maar wel mensen naderhand die er mee te maken hebben gehad.
    Ook Joodse mensen, met zo’n nummer in arm getatoeerd uit de kampen.
    En Joodse mensen die terug keerden in hun [ door Amsterdammers leeggestolen ] huizen, nog werden aangeslagen voor allelei niet betaalde belastingen, etc, etc
    Laten zij zich daar maar plaatsvervangend voor gaan zitten schamen.Ik moet maar niet te veel meer naar die foto’s van de tegenwoordige z.g.n. vluchtelingen kijken, die jongemannen, sommige lachende en al, dan erger ik me ook.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik vroeg me weleens af hoe meneer Driek zich moet voelen zoals hij nu ziet hoe die z..g.n vluchtelingen worden ontvangen/ behandeld etc.
    ( 6e alinea: ………”Maar, geachte lezer, waar………etc” )
    Als je hoort hoe de bovengestelden zich nu verdringen om te verkondigen dat “WE” ons moeten schamen over de ontvangst van vluchtelingen etc.
    Ik bedoel dus het héél grote verschil, toen ECHTE vluchtelingen die terug [ de dood in ] werden gestuurd, nu allerlei tuig dat zelfs [ sommigen ] NL’ers beroven/ bedreigen en malsteren.
    Ik ben ook oud, wel minder dan meneer Driek, heb ’t niet meegemaakt als jong persoon, maar wel mensen naderhand die er mee te maken hebben gehad.
    Ook Joodse mensen, met zo’n nummer in arm getatoeerd uit de kampen.
    En Joodse mensen die terug keerden in hun [ door Amsterdammers leeg gestolen ] huizen, ook nog werden aangeslagen voor allelei niet betaalde belastingen, etc, etc
    Laten zij zich daar maar plaatsvervangend voor gaan zitten schamen.
    Ik moet maar niet te veel meer naar die foto’s van de tegenwoordige z.g.n. vluchtelingen kijken, die jongemannen, sommige lachende en al, dan erger ik me ook.

    Like

 3. Léon van Duren zegt:

  Nederland heeft met zekerheid niets geleerd van de Holocaust!! Net als 82 jaar geleden bedreigd de Nederlandse klimaatfascistische pharma maffia (WEF) overheid met behulp van het NCTV,de AIVD,de MIVD ,de meerderheid van de ruggengraatloze minkukels in de tweede kamer ,en andere gecorrumpeerde corrupte overheidsinstanties de Nederlandse bevolking!!Mijn opa en oma zijn met behulp van de achterbakse angstige joodse raad en Nederlandse politieagenten op transport gesteld en uiteindelijk vermoord te Auschwitz op 19 november 1943!! Nog nooit heb ik als zoon van een vrijwel vermoorde joodse familie enige zelfreflectie of verontschuldigingen vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!!Persoonlijk zie ik in de huidige schaamteloze nietsontziende recidiverende klimaatfascistische pharma maffia psychopaat Mark R. een soortgelijke personificatie als van de toenmalige leider van de NSBERS,namelijk Anton Mussert !!( Deze Anton Mussert werd zonder enige spijtbetuiging gefusilleerd op 7 mei 1946 vanwege zijn gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!)

  Het zou momenteel goed zijn voor de Nederlandse samenleving om het complete gewetenloze klimaatfascistische pharma maffia (WEF)psychopaten kabinet van de topcrimineel Mark R preventief te detineren in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal !! Ook de zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte klimaatfascistische pharma maffia ambtenaren mogen zeker niet vrijuit gaan!!Nu kunnen wij als Nederlanders nog geweldloos een einde maken aan deze satanische misdadige klimaatfascistische pharma maffia demoraliserende machtsmisbruikers!!

  Zomaar wat saillante informatie:

  https://niburu.co/het-complot/17709-er-komt-iets-boven-water-dat-bill-gates-graag-verborgen-wil-houden

  Over het belang van de code van Neurenberg gesproken!!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/toespraak-vera-sharav-overlevende-van-de-holocaust-over-het-belang-van-de-code-van-neurenberg/

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Alleen de eerste zinnen al, het was zelfs zo dat ze bij de NL-grens niet werden toegelaten, terug gestuurd.
  Toen had je nog grens controles, nu kan Gajes uit allerlei [ muslim-landen ] ongestoord binnen komen.

  En de 6e alinea,…………..
  Ik vroeg me vaak af hoe meneer Driek op dat ongehoorde schoften-tuig, zijn de Muslims zou reageren.
  Ik zie nu bevestigd wat ik al vermoede.
  Meer dan 100%, of ***** kan ik niet geven voor artikel.
  Ik vraag me ook vaak af, of de huidige generatie
  en dan vooral de “bovengestelden” ook maar iets weten van de oorlog en in bijzonder hoe de NL’ers van Joodse afkomst behandeld werden ? ? ? ?
  Niet dat ik ’t meegemaakt heb, maar ik herinner mij dat er in de jaren ’50 volop te lezen was erover.
  Ze maken zich drukker om allerlei schuld[bekentenissen], dat
  men zou moeten geven voor ’t aandeel van NL’ers in ’t slavernij verleden van meer dan anderhalve eeuw geleden.
  Ik geloof zelfs dat ze er een [snoep]reisje voor over hebben om maar schuld te gaan bekennen in de voormalige koloniën.
  Ze zouden er beter aan doen om zich uit te laten hoe Nederland zijn bewoners
  van Joodse afkomst heeft behandeld en uitgeleverd aan hun vernietigers.
  Dat is iets van nabijere verleden.
  ///////////////
  Ik heb Marianne Buchwalter meegemaakt, een “soort” Anne Frank, ook van Joodse afkomst, maar dan iemand die de oorlog heeft overleefd.
  Zij vluchtte met haar ouders als kind 4 dagen na de Kristall-nacht uit Berlin weg, richting NL.
  Omdat haar moeder ziek werd, mocht het gezin in NL blijven en kon later dooreizen naar U.S. Portland, waar een broer al eerder was heengegaan.
  Dat was de enige reden, ze hoefden niet in NL te blijven en tot…………”last” zijn van NL maar kregen visum voor U.S.
  Ik heb haar ( en anderen hier ) van dichtbij meegemaakt en ze vertelde soms over haar leven als kind in Dts-land.
  Ze had n.l. een 2e huis hier in Fr, hier verderop naar boven het bos in.
  Maar ik heb ze al ’n paar jaar niet meer ontmoet, ze was in de 90 en kwam niet meer naar Fr.

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToFaCSa3Xdm8YUjdFnAn4kTikzESheF5CzvIfWZEn8XA&s

  Ze is begin dit jaar in Febr. gestorven in Portland, U.S., 97 jaar oud.

  https://www.reed.edu/reed-magazine/in-memoriam/obituaries/2022/marianne-shipley-buchwalter-45.html

  Geliked door 3 people

 5. Bob Fleumer zegt:

  Ons schip van staat heeft een muitende bemanning die geen idee heeft waar ze mee bezig zijn. En de kapitein heeft de rang van lichtmatroos.

  Geliked door 3 people

 6. Léon van Duren zegt:

  Het huidige WEF klimaatfascistische pharma maffia psychopaten kabinet onder leiding van de schaamteloze nietsontziende recidiverende gewetenloze schurk Mark R. is het misdadigste kabinet van wat ik ooit heb meegemaakt in Nederland!!
  Het moet onze geweldloze oorlog zijn om al deze geïnstitutionaliseerde schaamteloze klimaatfascistische pharma maffia boeven achter slot en grendel te krijgen !! Lees over het schaamteloze gedrag van de Nederlandse overheid door de jaren heen tot en met de dag van vandaag!! De nieuwsbrief van Franklin ter Horst van 29 augustus 2022!! Lezen, het zijn de keiharde feiten over o.a;Nederland!!

  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2029-08-2022.htm

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 7. Léon van Duren zegt:

  Het gedachtegoed van de nationaalsocialistische boevenbende van 1933 (onder een zekere Adolf Hitler)dreigt ook nu augustus 2022 weer volop in werking te worden gesteld door de criminele Duitse pharma maffia overheid onder leiding van de criminele psychopaat Olaf Scholz!!

  Befehl ist Befehl!!Wir haben es nicht gewusst!!??

  De meerderheid van de Duitsers laten zich wederom voor de gek houden door een nietsontziende psychopaat!!Het is niet normaal hoe de Duitse bevolking wederom bedrogen wordt!!

  https://davidicke.com/2022/08/28/cj-hopkins-weve-got-about-a-month-before-new-normal-germanys-new-enabling-act-takes-effect/

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 8. Tigron zegt:

  Beste Driek,

  Dit ter info;

  https://meervrijheid.nl/index.php?pagina=1391

  Met vriendelijke groet,

  Tigron

  Geliked door 1 persoon

 9. Léon van Duren zegt:

  Ook Nederland wordt momenteel door zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele totaal verdorven klimaatfascistische pharma maffia boeven bedreigd! Net als onder het nationaalsocialisme wordt de waarheid door censuur bedreigd!!

  https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-08-26

  Geliked door 1 persoon

 10. Niek zegt:

  Wat mij het meeste verbaasd is dat de mannen vluchten uit een islamitisch land dat je de vrouw en kinderen achter laat daar waar vrouwen niet alleen over straat mogen of mogen werken, hoe overleven zij? Dan nog het volgende, als je vlucht voor de Taliban, hoe kun je dan eenmaal hier Allah Akbar roepen want als je er zo’n pleuris hekel aan hebt waarom aanbid je het dan? Tenzij je gevlucht bent omdat je iets gedaan hebt wat niet mag volgens de Islam want het is namelijk ook een wetboek dus ook een rede te beseffen dat je maar een mens bent met alle goede maar ook slechte dingen dan geloof je die shit toch niet meer? Dan blijft er nog 1 aanklacht over en dat is dat de staat naar jou opzoek is, hoe komt dat? Of je politieke mening komt niet overeen met het regime maar is te onderdrukken door je niet te uiten en je bek te houden. Het zou ook zomaar kunnen dat je iets gedaan hebt waardoor de staat opzoek is naar jou, je hebt dus een misdaad gepleegd die de staat niet goedkeurt? Maar dan zou ik het niet zover zoeken om naar Europa te gaan en is dus een bewuste gelukzoekers actie wat mede komt door het internet en de mobiel waardoor zij ineens in onze wereld kunnen kijken wat tot 20 jaar geleden niet denkbaar was. De hele aanname van de vluchteling die Islamitisch is klopt niet en is niet te verdedigen…..

  Geliked door 3 people

 11. roheline1 zegt:

  Ze moeten allemaal terug naar hun veilige landen dan heeft onze jeugd ook weer uitzicht op een toekomst en het hebben van een gezin. Onze geboortecijfers blijven namelijk ook achteruit gaan als jongeren geen huis meer krijgen. Tot overmaat van ramp praat onze regering in dat geval dan over nog meer buitenlanders te importeren om de bevolking op peil te houden…….omgekeerde wereld.

  Geliked door 2 people

 12. Léon van Duren zegt:

  https://viruswaarheid.nl/medisch/hoe-de-transhumanistische-agenda-ook-de-vaccinindustrie-heeft-ingekapseld/

  Wederom wordt Nederland bedreigd door een gewetenloze satanische sekte,die willens en wetens de huidige rechtsstaat misbruiken om hun ongeoorloofde klimaatfascistische pharma maffia plannen uit te kunnen voeren!! De invoering van de doodstraf zou een optie kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdaden door het zeer grote gecorrumpeerde totaal verdorven immorele establishment(=doktoren,rechters,zeer vele overheidsinstanties zoals het corrupte RIVM,officieren van justitie,het louche onbetrouwbare ministerie van VWS,De WEF koning en z’n WEF vrouw,de meerderheid van de naamchristelijke kerken, teveel om op te noemen,de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamerleden = minkukels,enz……..!!)

  Gelukkig zijn er ook nog helden die het wel goed voor hebben met Nederland en Europa!!(Geert Wilders en Viktor Orbán) En last but not least de vijf moedige strijders van FvD!!!

  https://commonsensetv.nl/orban-eert-geert-wilders/

  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!
  Stop de demoraliserende klimaatfascistische pharma maffia misbruikers!!
  Herstel de Nederlandse rechtsstaat!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 13. Léon van Duren zegt:

  https://brabosh.com/2022/08/20/na-abbas-holocaust-vergelijking-stort-olaf-scholz-andermaal-e-340-miljoen-in-de-bodemloze-kassa-van-palestina/

  Zou de criminele klimaatfascistische pharma maffia terroristenvereerster minister van verspilling (financiën)Sigrid K. bevriend zijn met de neonazistische psychopaat Olaf Scholz uit Duitsland?Zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia psychopaten bedreigen de vrijheid van Nederland en Europa!!!

  Stop de totalitaire (WEF)fascistische controle maatschappij!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 14. Léon van Duren zegt:

  https://gellerreport.com/2022/08/aipac-attacks-j-street-for-financial-backing-from-billionaire-george-soros.html/

  Ook de collaborerende pharma maffia vaccinazi Sigrid K.(minister van verkwisting!) sympathiseert met deze neonazistische boef (filantroop?)George S.!!

  Alleen moedige overheidsinstanties en rechters kunnen deze zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde neonazistische pharma maffia vaccinazi’s een halt toe roepen!

  Geliked door 1 persoon

 15. R.C. van Hagen zegt:

  Heldere feiten maar die blaaskaken lezen het niet, de leugen en de duivel regeren Nederland.

  Geliked door 2 people

 16. Ravian zegt:

  Wat hier tegenwoordig voor “vluchtelingen” door gaat heeft gewoon niets met vluchtelingen te maken.
  Het zijn de verkenners van een sprinkhanenplaag die hier alles kaal komt vreten, van een de autochtone bevolking vijandig kolonisten leger dat hier komt overheersen en parasiteren.

  Daarom komt hun gedrag ook in niets met dat van echte vluchtelingen overeen, omdat het geen vluchtelingen zijn.
  En de deugmensen negeren dat feit, omdat zij in werkelijkheid grote aso’s zijn, die schijt hebben aan hun mede autochtonen die het minder gaat als zijzelf, en die hier de eerste slachtoffers van zijn.

  Een autochtoon in de goot daar zijn zij vies van, die zouden ze het liefst op de vuilnisbelt dumpen, maar zo’n zwarte nep vluchteling, meestal een crimineel, die vinden zij “zielig”, die moet en zal geholpen worden.
  Maar wel van gemeenschapsgeld natuurlijk, en zover mogelijk van hun villa wijk verwijdert.

  Bruine mensen zijn namelijk op enige afstand veel leuker dan in het huis van de buren…

  Geliked door 5 people

 17. jantjeuitnl zegt:

  We hebben een premier die, naar eigen zeggen, tien jaar geschiedenis heeft gestudeerd.
  Het gebeurt met voorbedachte rade.
  Men wil een burgeroorlog.

  Geliked door 1 persoon

 18. Republikein zegt:

  Vieze taarten gooien, dan ben je popiejopie, lees de afschuwelijke verhalen van de gooiers van de taart naar Pim, er zit zelfs een hoogleraar bij, je zal er college van krijgen, idem dito Balkenende.
  Mijn hoofd is leeg en ledig, hat es nie gewusst, op naar de 0 zetels, gaat echter niet gebeuren, Ugh.

  Like

 19. scherpschutter1943 zegt:

  Het zijn geen vluchtelingen, het zijn profiteurs. Ik wens voor geen enkele “vluchteling”te betalen. Helaas het wordt mij onder dwang afgenomen. De staat is je ergste vijand.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s