Preken . . .

We leven in een maatschappij, waarin homoseksuelen ons de les lezen over onze moraal, transvestieten ons de les lezen over menselijke biologie. babymoordenaars ons de les lezen over mensenrechten en socialisten ons de les lezen over economie.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Friedzel“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Preken . . .

 1. Hovawarrt zegt:

  Elke medaille heeft een keerzijde en er zijn altijd twee kanten van één munt, of zoals men binnen deze contreien wel eens gebruikt; deze grammofoonplaat is van twee kanten afspeelbaar….Je kunt namelijk het ene niet van het ander scheiden (hetzelfde als bij de munt; je kunt niet één zijde weggooien en één zijde bij je houden). De vraag blijft dus, of je bereid bent de pijnlijke kant van de munt bij je te dragen zodat je tevens de waardevolle kant van de munt bij je hebt…….of wil de politiek, door het extra belichten van de ‘verkeerde kant’ juist een aversie kweken, dat speelt dan wel weer de lijdende ideologie in de kaart,……
  (kijkt u nog wel eens in een Hollandse winkelstraat of op een weekmarkt en verwondert u zich dan ook over de stijgende aantallen kopvodden met larvenbakken?)(die meisjes hebben zeker geen toegang tot de arbeidsmarkt)

  Like

 2. karton zegt:

  Homoseksuelen, transvestieten én socialisten kunnen wat mij betreft, pijnlijk sterven met bloed aan hun pielemuizen.
  Voor babymoordenaars gelden weer ándere regels, dat soort mag worden opgehangen aan een heel dun ijzerdraadje, nadat er door hun beide knieën is geschoten, zodat zij niet kunnen wegrennen. (ik, en velen mét mij, zullen geen enkel mededogen tonen met babymoordenaars)

  Geliked door 2 people

  • vangie1206j zegt:

   Wat te denken die monsters vastbinden aan de bumpers van 2 auto,s en dan heeeeeeel langzaam optrekken in tegengestelde richting

   Like

  • ronjaspers zegt:

   karton.Nou zeg doe eens lief,nuttig wat meer doosjes tolerantie.LOL.

   Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ ronjaspers op 31-8-2022 om 17.36 u.
    Tijdens het tweede kabinet Rutte was ik al door al m’n doosjes “tolerantie” heen. heb overal geïnformeerd (o.a. bij Kruidvat, Etos en Grenz-apotheke in Duitsland), nergens meer te koop, dat spul.

    Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Karton; Even over de homoseksuelen en de transvestieten, weet je dat er d.m.v. vaccinatieprogramma’s via de “moederlijn” bewerkstelligt werd en wellicht nog steeds wordt, dat de kans om een homoseksuele zoon/dochter en/of transvestiet ter wereld te brengen verhoogd/vergroot werd, toegegeven het kwam in de oudheid ook al voor maar niet in de grote getallen als nu het geval is.

   Bovendien los van alles, het maakt mij persoonlijk niets uit of een vent van een vent houdt of een vrouw van een vrouw… waar ik wel een zeer groot probleem mee heb, is het aantal mannen en dat zijn er meer dan je denkt.

   Ik kan je met grote zekerheid vertellen dat daar ook vrienden van je tussen zitten, waar drank altijd een dankbaar alibi is om een vrouw te proberen te verkrachten waarna jullie als goede vrienden op de vrouw gaan inpraten ja kees heeft het moeilijk en hij had teveel gedronken etc ..gelukkig waren jullie erbij maar hoe gaat het als jullie er niet bij zijn..

   Dat is iets wat alle goed uitziende vrouwen je kunnen vertellen en vaak begint het molesteren al als ze jong zijn, door het hoofd van de school een handtastelijke oom we worden ge-me-tood bij het leven en er zat tijden dat vrouwen walgen van mannen… want dit zijn heftige dingen en dan is het toch zo fijn om met de gayboys uit te gaan… een verademing dus waarom zouden ze pijnlijk moeten sterven… kijk dat wens ik eerder verkrachters toe en dat zijn er meer dan je denkt, want de meeste vrouwen doen geen aangifte, er wordt toch niets mee gedaan

   Like

   • karton zegt:

    @ LUCIA op 31-8-2022 om 19.10 u. Geachte Lucia. Ik begrijp dat ik in mijn reactie té “enthousiast” ben tekeer geggaan. ‘t Was absoluut niet m’n bedoeling om wie dan ook “pijn” te doen o.i.d. Ik wilde alleen duidelijk zijn in m’n afkeer van bijv. homo’s, verbouwde figuren e.d. Mijn verontschuldigingen indien ik u gekwetst zou hebben.

    Like

 3. Boike zegt:

  En uit welke satanische bronnen (foundations) ontvangen deze aktiegroepen hun financiële ondersteuning ???
  Wie zijn de belanghebbende duivelse globalisten bij de door hen ge creëerde chaos ???

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Correct. maar zoals ik schreef heeeeel langzaam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s