VIDEO Arnold Karskens: “De Kaag-trein dendert richting onvrijheid en armoede” c.q. de horror van D66


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Arnold Karskens: “De Kaag-trein dendert richting onvrijheid en armoede” c.q. de horror van D66

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Inderdaad !

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  D66 een grote club van fascisten. https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/schokkend-rob-jetten-d66-dreigt-burgemeesters-met-celstraf-als-ze-niet-gazprom-contract-opzeggen Jetten wie denkt hij dat hij is een nietszeggend gefrustreerd wezen. Kortom ik hoop maar één ding dat de dag snel nabij is dat er keihard wordt afgerekend met dit soort fascisten dat vergeleken kan worden met de NAZI. Ze gaan alle grenzen te buiten. Kaag de smerige uitgenaste heks met de koopkrachtendeal uitstel van compensatie tot volgend jaar sorry maar dan hoeft het niet meer inmiddels ligt Nederland totaal in de afgrond https://niburu.co/het-complot/17743-duitse-industrie-staat-op-instorten. Wie nu nog niet de realiteit onder de ogen ziet is werkelijk nog de dom om uit haar of zijn ogen te kijken. Niet meer normaal dat een stel de linkse ziekelijke waanzinnige idioten alsmede Rutte de WEF marionet kans hebben gezien een land geheel naar de ondergang te brengen. Dit soort volksverlakkers en landverraders heeft zich schuldig gemaakt aan o.a. genocide, land en volksverraad, hebben inmiddels al veel slachtoffers op hun geweten vanwege opsluiting van ouderen en eenzaam laten sterven en burgers onnodig beroofd van vrijheden. Geen straf kan meer hoog genoeg zijn. Dan ook maar hopen snel op een tribunaal zodat tot veroordeling kan worden overgegaan. Geen straf kan hoog genoeg zijn alle grondwetten en de rechten van de mens zijn overschreden.

  Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Beste Julia, Een rechter mag nooit over hun oordelen daar dat zo goed als allemaal corrupte rechters zijn en de kans dat het grofvuil hun vrijheid krijgen mag nooit gebeuren. Het volk dat door hun naar de afgrond wordt gebracht moet zelf zijn maatregel nemen dat heet vechten voor je eigen leven. Er zijn miljoenen mensen tegen een stelletje ziekelijke figuren.

   Like

 3. ronjaspers zegt:

  Leden van D666 zijn in het verleden regelmatig op auditie geweest bij de (nazi) bilderberg groep.Terroriste kaag jaarlijks vanaf 2017,zij heeft samen met bilderberger en psychopaat rutte de opdracht gekregen om nederland en de nederlanders te slopen.

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Ik hoorde dhr. Karskens vanmiddag z’n tirade afsteken in Ongehoord Nederland (tv).
  Was luid én duidelijk !
  Vooral luid !!!!!!!
  (Wat hij zei was de waarheid)

  Geliked door 1 persoon

 5. Olie bol zegt:

  Let op de doden prik is goed gekeurd, neemt u de 6e prik????

  Geliked door 1 persoon

 6. topofflop zegt:

  prima column.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s