Het volgende corona-schandaal: Duitse regering verzwijgt data over aantal geïmmuniseerde mensen

(Vertaling: E.J. Bron)

Om überhaupt te weten te komen wanneer, hoe en of diverse corona-maatregelen zinvol zouden kunnen zijn, liet de Duitse regering onderzoeken hoeveel mensen in Duitsland al immuun zijn tegen corona. Kennelijk viel het resultaat zo uit, dat het niet overeenkwam met het aanvraagprofiel van de vaccinatielobby en de profiteurs van de maatregelen.

Anders is niet te verklaren dat er eens temeer in dit bedrog van de eeuw het nodige verborgen moet worden. Al bij de koop van de vaccins, de contracten met de farmaceutische concerns schaamde men zich niet om de Europarlementariërs zwart gelakte documenten te presenteren.

Schandaal: hoewel de regering uiterst politiek relevante nieuwe corona-data heeft, wil ze de burgers en parlementariër daar niet over informeren

Donderdag laat de Duitse regering de Bondsdag over de veranderde infectiebeschermingswet beslissen – en daarmee over verstrekkende corona-maatregelen voor de herfst en de winter. Wetenschappers onderzochten hoeveel burgers op grond van een vaccinatie of infectie als antilichamen tegen het corona-virus bezitten en zodoende “geïmmuniseerd” zijn. Het resultaat mogen we niet weten. Schande voor wie er kwaad van denkt.

Op grond van dit geheimzinnige gedoe is het logisch om te concluderen dat uit het onderzoek bleek dat het niveau van immuniteit in de bevolking extreem hoog is, wat het aannemen van nieuwe corona-maatregelen duidelijk moeilijker zou maken.

Om er niet van verdacht te worden “samenzweringstheorieën” tegen de achtergrond van deze monstruositeit te verbreiden, citeren we uit “Bild.de”:

Explosief: het ministerie verklaart dat een ´verbinding´ van de onderzoeksresultaten met de discussie over de infectiebeschermingswet ´niet voorzien´ was.

Op vragen van ´BILD´ deelde een woordvoerder van het ministerie van Onderwijs en Onderzoek mee dat de ´verzameling van data van een deel van het onderzoek afgesloten is´. Nu zou de beoordeling volgen. Maar ´een uitspraak met een eerste inschatting van het percentage personen in Duitsland dat genezen en/of gevaccineerd is´ zou pas ´waarschijnlijk eind september kunnen plaatsvinden´. Eerst zouden de data ´ met de nodige wetenschappelijke zorgvuldigheid gevalideerd moeten worden.´

“BILD” daar verder over:

Dat klonk in de zomer nog anders. Eind juni, toen het ministerie opdracht gaf voor het onderzoek, zei men: ´Om te weten wie beschermd respectievelijk geïmmuniseerd is, is het echter voor de politieke beslissingen betreffende voorzorgsmaatregelen voor de pandemie – in het bijzonder met het oog op de ontwikkelingen in de herfst en de winter – belangrijk.”

De slotsom: men wil hoe dan ook de vaccinatiecampagne voortzetten, om het even of de mensen al immuun zijn of niet. Dat serieuze wetenschappers er herhaaldelijk naar verwezen dat men voor de vaccinatie de status van de te vaccineren persoon zou moeten achterhalen (bijv. ook of de betreffende persoon net besmet is), is voor de farmaceutische lobby schijnbaar irrelevant en stuit de verantwoordelijke politici tegen de borst. Want dat zou waarschijnlijk “slecht voor de zaken” zijn – de gezondheid en eventuele vaccinatieschade van de “gevaccineerden” zal hen een zorg zijn.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het volgende corona-schandaal: Duitse regering verzwijgt data over aantal geïmmuniseerde mensen

 1. Alphons Mantel zegt:

  de immunologen Prof. Capel en Prof. Schetters bewezen dat het vaccin het immuunsysteem ernstig aantast

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Duitsland is economisch en moreel aan het desintegreren. Leugens en bedrog hebben het land tot op zijn fundamenten geschokt. Het is onbegrijpelijk dat een meerderheid van de Duitsers nog steeds vertrouwen heeft in de machthebbers, hoewel de onwaarheid voor ieder oplettend en x-denkend mens duidelijk is. Een goed voorbeeld is het exorbitant hoge ziekteverzuim op alle gebieden van het dagelijks leven: treinen worden geannuleerd, winkels zijn gesloten, de autoriteiten werken op halve kracht.
  Maar niemand vraagt het, en als ze het doen, zijn de antwoorden belachelijk. De hitte, zorgen over de naderende oorlog, long Covid, maar nooit vaccinatieschade. Dit woord is taboe, wie het uitspreekt wil leugens verspreiden en is een AfD sympathisant.
  Het moet dus erger worden in Duitsland, anders gaat het zo door.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ droevige mof op 7-9-2022 om 08.24 u.
   Zou Duitsland op de gebieden die u noemt, veel afwijken van Nederland ?
   Zoals u weet worden in NL ook alleen maar leugens verspreid door de zg. “leiders”. Maar óók de mensjes binnen de EUSSR-“leiding” doen niet veel anders als liegen en bedrigen.
   Zag vanmorgen één of andere snotneus op tv, kennelijk iemand uit ’t EUSSR-“parlement”, ik heb nog nooit van dat menneke gehoord en zal er vermoedelijk ook nooit meer iets van horen, maar dat gekkie verklaarde met droge ogen, dat de huidige energie-schaarste álles te maken heeft met de lage waterstand in de rivieren. Hierna kwam er een lang betoog waaruit dat duidelijk zou moeten blijken : dat menneke sloeg volkomen wartaal uit.
   Dat is n.l. het enige dat dát soort kan : kletsen. lullen en ouwehoeren tot ze een ons wegen, maar mét al die woorden helemaal niks zewggen !
   Waardeloze prullen !

   Like

   • droevige mof zegt:

    De regeringen verschillen niet wat hun leugenachtigheid en sluwheid betreft, maar de houding van de burgers wel. Aangezien ik wekelijks heen en weer reis tussen de twee landen, kan ik het verschil heel goed waarnemen. Wat mij als Duitser stoort aan de Duitsers is niet alleen hun welbekende gehoorzaamheid aan het gezag, maar ook hun overidentificatie met het gezag. Ze geloven elk gelul uit Berlijn en tot overmaat van ramp proberen ze het op te leggen aan hun medemensen. De Nederlanders doen dat niet in dezelfde mate als hun oosterburen. Zij hebben tamelijk onschadelijke slechte gewoonten, zoals moraliseren en fingertjes wijzen, calvinistische overblijfselen in een godsdienstloos land.
    Maar in NL hoef je niet te vrezen voor je maatschappelijk bestaan als je afwijkt van de heersende waarheid, in D doe je dat wel.
    Ik weet dat dit generalisaties zijn, er zijn uitzonderingen. Ik probeer er een te zijn.

    Geliked door 1 persoon

 3. saddy zegt:

  Precies in lijn hiermee:

  De resultaten van deze studie: Study to Describe the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy Individuals

  is kort geleden net zo makkelijk even doorgeschoven naar: February 8, 2024

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Beangstigend voor de duitsers,in de 2e wereldoorlog werdt duitsland geregeerd door socialisten (nazi,s) En nu weer door socialisten (nazi,s)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s