VIDEO Jensen: Gast – Dr. Michael Yeadon (deel 2)

Bekijk HIER de video!

(En bekijk HIER deel 1)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Jensen: Gast – Dr. Michael Yeadon (deel 2)

 1. Léon van Duren zegt:

  Het klimaatfascistische pharma maffia psychopaten kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende WEF criminele marionet Mark R. ,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren moet zo snel mogelijk achter slot en grendel worden opgesloten om verder destabiliseren in Nederland te voorkomen !!Ook moet de uitgelokte verschrikkelijke zinloze Oekraïne oorlog worden gestaakt!! Het sturen van wapens naar de corrupte Oekraïne moet ook als een zeer ernstig misdrijf worden beschouwd!! Zalig zijn de vredestichters !!

  Vervloekt zijn oorlogsmisdadigers als Mark R. ,de walgelijke lesbische Kajsa Ollongren ,de gestoorde homofile minister van klimaat Rob J.en last but not least de pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K..!!Weg met deze geïnstitutionaliseerde gecriminaliseerde klimaatfascistische pharma maffia
  politici!!

  https://www.blckbx.tv/klimaat/klimaatdoelen-gaan-voor-hulp-aan-burgers-zegt-minister-kaag

  https://www.blckbx.tv/corona/jaap-van-dissel-kreeg-7-5-ton-van-stichting-open-nederland

  Het is te hopen voor de collaborerende corrupte pharma maffia psychopaat Jaap van D. dat hij dit geld voor een goed doel heeft gebruikt!!

  RIVM= reinste intimidatie van mensen
  Van overheidswege georganiseerde gefaciliteerde zeer zware misdaad!!

  Wie durft deze geïnstitutionaliseerde misdaden te stoppen??

  https://www.frontnieuws.com/moet-u-zien-denkt-u-dat-dit-eerlijk-is-moderna-ceo-en-astrazeneca-official-onthullen-schokkende-geheimen-van-covid-vaccins-nadat-roemeens-parlementslid-cristian-terhes-hen-ondervraagd-heeft/

  Elk zichzelf respecterende justitie medewerker moet het boek van Robert F Kennedy junior lezen over de gevaarlijkste psychopaten op aarde!!

  https://amsterdambooks.nl/products/robert-kennedy-jr-de-gevaarlijkste-dr-op-aarde

  Het zou goed zijn als een toekomstig Neurenberg 2.0 tribunaal vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid,de doodstraf zou herinvoeren !!Momenteel wordt Nederland door een grote geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia psychopaten geregeerd!! Het moet onze oorlog zijn om deze gecorrumpeerde criminelen geweldloos achter slot en grendel te krijgen!!Het onafhankelijke recht over deze geïnstitutionaliseerde misdadige lieden moet zegevieren!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft !!

  Haelen 6081CZ

  Like

 2. Léon van Duren zegt:

  Bij deze roep ik die één procent moedige overheidsdienaren op ,die met gevaar voor eigen leven deze geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia psychopaten een halt toe te roepen!! Het preventief detineren van de zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige klimaatfascistische pharma maffia psychopaten moet een geweldloze mogelijkheid zijn om het verder destabiliseren van Nederland te voorkomen!!

  https://www.frontnieuws.com/britse-politie-bereidt-zich-voor-op-ineenstorting-van-de-openbare-orde-als-gevolg-van-de-kosten-van-levensonderhoudcrisis/

  Kom uit uw ivoren torens van angst,en tracht de zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia psychopaten van hun bed te lichten in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal !!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  Met droge ogen zijn 17,4 miljoen Nederlanders ruim twee jaar bedrogen door de levensgevaarlijke moordenaarsbende van de schaamteloze nietsontziende recidiverende klimaatfascistische pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren!!! Ook de meerderheid van de rechterlijke macht zijn daders geworden i.p.v. verdedigers van de rechtstaat geworden !!Al deze gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid zijn aantoonbaar met voorbedachten rade gepleegd!!Ook de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamerleden zijn minkukels van het allerergste allooi,en zijn in deze eveneens medeplichtig aan zeer ernstige misdrijven tegen de menselijkheid!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s