CEO van Moderna en vicepresident van AstraZeneca onthullen schokkende geheimen over Covid-vaccins, nadat de Roemeense Europarlementariër Cristian Terheş ze grilt

(Door: “DissidentNL”)

Het Roemeense lid van het Europees Parlement Cristian Terheș heeft maandag Moderna CEO Stéphane Bancel en AstraZeneca executive vice-president Iskra Reic aan de tand gevoeld over de veiligheid en werkzaamheid van de vaccins en de al te geheimzinnige contracten, meldt The Gateway Pundit.

Europarlementariër Terhes stelde de directeuren verschillende vragen, zoals of ze het DNA van het COVID-virus al dan niet hadden ontcijferd, waarom ze geen verantwoordelijkheid namen voor de bijwerkingen van de vaccins, en wanneer ze de geheimgehouden contracten met de Europese Commissie zouden vrijgeven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CEO van Moderna en vicepresident van AstraZeneca onthullen schokkende geheimen over Covid-vaccins, nadat de Roemeense Europarlementariër Cristian Terheş ze grilt

 1. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: De AIVD., Het NCTV., De MIVD. ,De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche., de Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie.,justitie, defensie, de politie en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

  Kom uit uw ivoren torens van angst!!

  Arresteer het klimaatfascistische pharma maffia kabinet van de schaamteloze nietsontziende psychopaat Mark R .!
  Mark R., Hugo de J.,Ferdinand G.,Ernst K.,pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K.,en hun zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren zouden nu achter de tralies moeten zitten!!(i.p.v. Nederland verder te ruïneren!)

  https://gellerreport.com/2022/09/feds-reeling-from-new-vaccine-study-covid-stat-manipulation-and-lawsuits-on-social-media-censorship.html/

  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-excess-deaths-germany/?itm_term=home

  https://www.blckbx.tv/gezondheid/privacy-geen-geldig-argument-om-toegang-tot-oversterftedata-te-blokkeren

  De satanische WEF klimaatfascistische pharma maffia psychopaten willen met nog meer van overheidswege georganiseerd bedrog hun leugens continueren!! Leugens werden gevolgd door leugens!!

  Alleen van overheidswege gefaciliteerde criminele pharma maffia bedrijven mogen bevolkingen medogenloos voor de gek houden met hun waardeloze experimentele gifspuiten!!

  De door de overheid gefaciliteerde Big Pharma Maffia is de ernstigste misdaad op deze aarde,zelfs in overtreffende trap vergeleken bij de drugshandel !!

  Welke moedige overheidsdienaren gaan deze wereldwijde pharma maffia psychopaten een halt toe roepen!!

  https://cafeweltschmerz.nl/videos/aangifte-hugo-de-jonge-vervolg-max-von-kreyfelt-en-mordechai-krispijn/

  Het corrupte gecorrumpeerde RIVM= reinste intimidatie van mensen!!

  Sluit per direct alle geldverslindende onzinnige waardeloze illegale GGD test en prik lokatie’s!!!

  Elke zichzelf respecterende justitie medewerker moet het boek van Robert F Kennedy junior lezen!!
  https://amsterdambooks.nl/products/robert-kennedy-jr-de-gevaarlijkste-dr-op-aarde

  Momenteel zijn rechters, officieren van justitie,en door de overheid betaalde denktanks daders van misdaden en misdrijven tegen de menselijkheid!!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia veelplegers berechten!!De huidige Nederlandse rechtsstaat is failliet!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 2. Léon van Duren zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/wisconsin-healthcare-workers-religious-medical-exemptions-novavax-covid-shot/?itm_term=home

  Ook de duivel en z’n gewetenloze trawanten proberen mensen hun fascistische agenda in het verplegend personeel te spuiten! Het zijn dezelfde schaamteloze nietsontziende criminele corrupte geesten als de huidige Nederlandse gecriminaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia overheden !! De oorlogsmisdadiger ,pharma maffia psychopaat Mark R. gaat als hij zich niet bekeerd van zijn corrupte Corona bedrog Anton Mussert (NSB) nog inhalen qua misdaden tegen de menselijkheid!!

  Ook in Nederland wordt de gecorrumpeerde corrupte criminele pharma maffia van overheidswege gefaciliteerd!! Vergeleken bij de verdovende middelen handel is de gecriminaliseerde pharma maffia handel een ernstiger probleem!!Deze zware pharma maffia criminelen hebben in Nederland vrijspel!!
  https://childrenshealthdefense.org/defender/big-pharma-criminal-business-model-us-government/?itm_term=home

  De horror dokter Ursula von der L heeft vanwege de door haar gepleegde misdaden tegen de menselijkheid absoluut geen recht van spreken meer!!

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  Alleen schaamteloze nietsontziende klimaatfascistische pharma maffia criminelen van de Nederlandse collaborerende WEF overheid roept op tot zulk een misdaden tegen de menselijkheid!!

  Stop alle geldverslindende onzinnige waardeloze illegale GGD test en prik lokatie’s!! Ook elke prikker met de experimentele COVID-19 inentingen zal zich in de toekomst moeten verantwoorden wegens gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!!Of ;”Wir haben es nicht gewusst!!??”

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH leeft!!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 4. Léon van Duren zegt:

  Artsen en GGD medewerkers zullen persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor de vervolgschade door de experimentele onbewezen COVID-19 pharma maffia inentingen!!

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/09/10/artsen-zijn-persoonlijk-aansprakelijk-voor-vaccinatie-schade/

  Jammer dat de huidige Nederlandse rechtsstaat morsdood is!!

  https://www.aangiftehugodejonge.nl/petitie-verzoek-tweede-kamer-opdracht-tot-vervolging-van-hugo-de-jonge/

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen de zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia psychopaten nog berechten!!!

  Stop het met voorbedachten rade van het destabiliseren van Nederland!!
  Stop de criminele WEF klimaatfascistische pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige criminele trawanten!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  https://stichtingvaccinvrij.nl/coronabeleid-is-corrupt-laatste-nieuws-is-meer-bewijs-tegen-jaap-van-dissel-maar-hij-is-niet-de-enige/

  Nederland wordt door een zeer grote groep totaal onbetrouwbare hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele totaal verdorven personen met voorbedachten rade totaal geruïneerd!!

  Na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal zal de doodstraf moeten worden heringevoerd vanwege de ernst van de door de gecriminaliseerde elite gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  Waarom is de criminele Hugo de J.,de huidige illegale minister van volkshuisvesting en ruimtelijke ordening. (Een klimaatfascistische pharma maffia recidiverende psychopaat!!)
  Nog steeds niet in de gevangenis gegooid in afwachting van zijn berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Waarom loopt deze klimaatfascistische pharma maffia COVID-19 terroristische boef Hugo de J.nog steeds op vrije voeten??

  Aanklacht: Met voorbedachten rade meewerken aan een criminele terroristische COVID -19 pharma maffia organisatie!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s