Poetin: We zien de protesten in Duitsland en we zouden Nord Stream 2 direct inschakelen

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock (Groenen), onlangs bezwoer dat de sancties tegen Rusland blijven bestaan, om het even hoezeer de Duitse kiezers protesteren, omdat ze hun energierekeningen niet meer kunnen betalen, deed de Russische president Vladimir Poetin gisteren een ander voorstel. Tijdens een plenaire zitting op het Oostelijk Economisch Forum (EEF) in Vladivostok stelde Poetin voor om gewoon Nord Stream 2 in te schakelen, waarvoor quasi maar één druk op de knop nodig zou zijn:

Er is een uitweg. We maken op dit moment demonstraties in Duitsland mee. Er zijn eisen om Nord Stream 2 in te schakelen. Wij ondersteunen deze eisen van de verbruikers in Duitsland. Wij zijn bereid om dit morgen te doen, we hoeven alleen maar op de knop te drukken. Maar wij hebben geen sancties tegen Nord Stream 2 opgelegd, zij hebben dit onder druk van de VS gedaan. En waarom is deze druk zo groot? Zij (VS) willen hun gas voor de drievoudige prijs verkopen.”

Ook wat betreft de beweringen dat Rusland energie als wapen zou inzetten, neemt Poetin een ander standpunt in. Het zou het Westen zelf zijn dat het weer in bedrijf nemen van de met technische problemen kampende Nord Stream 1 zou blokkeren, omdat het de turbine op grond van zijn eigen sancties niet zou leveren. Rusland zou altijd leveren wat besteld werd. Poetin zei:

Geef ons een turbine – wij schakelen ´Nord Stream 1´ morgen in. Maar ze geven ons niets.”

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Poetin: We zien de protesten in Duitsland en we zouden Nord Stream 2 direct inschakelen

 1. Alphons Mantel zegt:

  zinloze sancties jegens Rusland en klimaatsprookjes leiden tot de hoogste gasprijs van Europa voor de Nederlanders

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Ik geloof dit best.
  Duitsland speelt de hoofdrol in deze Nordstream 1 kwestie en houd het aansluiten van Nordstream 2 tegen, Rusland is niet de kwaaie genius, maar dat willen velen niet inzien.

  Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Deze man heeft gelukkig nog het verstand bij elkaar dat kun je niet bepaald zeggen van de westerse door de VS geïndoctrineerde regeringleiders niet bepaald zeggen die laten zich manipuleren door een tot heilig verklaarde corrupte oorlogshitser Zelensky. Maar goed het besef komt nu toch wel langzaamaan dat die westerse idioten zichzelf al aardig voor het hoofd hebben geschoten en zij zelf de schuldige zijn van de ellende waar Europa nu in zit.

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  Putin , de man met in z’n eentje meer verstand dan die hele EU – bende bij elkaar !
  Gelukkig is ie heel terughoudend , in tegenstelling tot een hoop imbecielen in “ onze “ regeringen !

  En dan die arrogantie van die homo-Jetten , die wil een plafond aan de gasprijs wat men aan Rusland mag betalen , maar datzelfde Rusland moet wél gas blijven leveren aan ons , want ANDERS HEBBEN WIJ NOG MEER SCHADE AAN ONZE EIGEN ECONOMIE .

  DAN SNAP JE ER TOCH NIKS VAN ?

  SLECHTS IEMAND MET EEN TOTAAL VERKNIPT VERSTAND DURFT ZOIETS TOCH TE UITEN , STOMME FLIKKER !

  Putin heeft het en die bepaalt gewoon de prijs .
  En hij zou wel achterlijk zijn om z’n oren naar die drollenstamper te laten hangen !

  Geliked door 3 people

 5. BosscheBol zegt:

  Beerbok blijft erbij: de Russen moeten gestraft worden. De uitwerking daarvan is, dat de Duitse burgers gestraft worden: hoe armer ze zijn, hoe harder de straf.
  Putin heeft makkelijk scoren bij het Duitse volk. “Beerbok hoeft maar te kikken en ik doe NordStream 2 open” zegt hij. Slim. De Duitsers zullen Beerbok nu nog meer haten.
  Maar daar trekt ze zich niets van aan. “ik heb schijt aan wat de kiezers denken” bralt ze.

  Ofwel is Beerbok nooit erg slim geweest, ofwel die coronaspuitjes hebben haar hersenen aangetast, ofwel de hele Europese politiek “elite”(?) is bezig met opzettelijk Europa te vernietigen.

  Ik denk het laatste.

  Geliked door 4 people

  • saddy zegt:

   Baerbock is idd nooit slim geweest. Ze liegt wel heel veel, ziekelijk zelfs. Van sport tot diploma’s.
   Ze heeft een boek geschreven (?) met zoveel leugens dat ze hem opnieuw moest schrijven. Uiteraard zijn alle filmpjes die haar compleet hebben afgebrand van youtube verdwenen.

   De groenen in duitsland worden nu geleid door een buitenlander en een vrouw, beide iets van 8 jaar op de universiteit gezeten maar geen enkel diploma kunnen halen. Geschiedenis herhaalt zich.

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   BosscheBol.Die beerbok voert onbewust/bewust de NWO agenda uit.Dat houd in dat 90% van de wereldbevolking uitgemoord moet worden.

   Geliked door 1 persoon

 6. Frits zegt:

  Het is zo ongelooflijk dat het wel waar moet zijn. De Amerikaanse droom is de nachtmerrie voor ieder ander land. Dus: Wake up EU

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Amerika en de EU zijn de hoofd schuldigen van de energie crisis !!

  Geliked door 2 people

 8. Ali ben Zaklamp zegt:

  * Pick any year since 1776 and there is about a 91% chance that America was involved in some war during that calendar year.

  America Has Been at War 93% of the Time – 222 out of 239 Years – Since 1776

  https://www.globalresearch.ca/america-has-been-at-war-93-of-the-time-222-out-of-239-years-since-1776/5565946

  The U.S. Has Only Been At Peace For 21 Years Total Since Its Birth

  a year-by-year timeline of America’s wars, which reveals something quite interesting: since the United States was founded in 1776, she has been at war during 214 out of her 235 calendar years of existence. In other words, there were only 21 calendar years in which the U.S. did not wage any wars.

  Be nice to America. Or we’ll bring Democracy to your country!
  Killing Hope

  U.S. Military and CIA Interventions Since World War II
  https://williamblum.org/books/killing-hope

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Ali ben Zaklamp.Amerika heeft eigenaren (george carlin op youtube) de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.Je kunt informatie over hun vinden op internet,the incredible evil khazarian mafia.Ik gebruik al jaren duckduckgo.com als zoekmachine.Ik heb de ballen verstand van computers anders had ik de links hier geplaatst.

   Like

 9. ronjaspers zegt:

  BosscheBol.Die beerbok voert onbewust/bewust de NWO agenda uit.Dat houd in dat 90% van de wereldbevolking uitgemoord moet worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s