Tweet Gideon van Meijeren (FvD)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tweet Gideon van Meijeren (FvD)

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Mee eens !

  Like

 2. karton zegt:

  Ik heb respect én waardering voor de hr. van Meijeren.
  Maar…..als hij nu eens begint om bij ieder debat in de Kamer\, te zeggen/vragen : “Hoe ver staat ’t met de schadeafhandeling voor de Groningers; wanneer gaan de 1600 “Toeslagkinderen” weer naar hun ouders terug ? En verder ben ik van mening dat jullie, VVD, D666, CU en CDA, één hele grote klèrebende van dat landje hebben gemaakt”.
  En dat iedere keer opnieuw herhalen ! Totdat die Rutte en co. kotsmisselijk worden !
  Ik vind de oppositie in de Kamer véél te stilletjes, ik verwacht veel meer actie, harde woorden enz. Óók onwelvoeglijk taalgebruik hoort hierbij, zéker tegen een “regering” die ons landje aan ’t vernielen is.
  Waarom niet een keer tegen Rutte : “Flikker toch op man (en dan een knipoog naar Jetje !), geheel NL wil dat jullie opflikkeren !” En zeg tegen Qut Quag een keer : “Hé, Eucalypta, wanneer laat je je buikdans-act weer eens zien ?”
  Je zult zien : de interesse onder de bevolking, in de politiek zal omhoog knallen,

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Inderdaad de Nederlanders hebben zeker de plicht om zich keihard te verzetten tegen de tirannie van het WEF tuig het is te laf voor woorden om dit niet te doen om je kinderen bewust zo een walgelijke fascistische toekomst te gunnen. Het wordt de hoogste tijd dat duizenden Nederlanders nu eens op staan om de meest smerige varkensstal van D66 schoon te vegen en Rutte en dat smerige arrogante gewetenloze kreng Kaag voor een tribunaal te dagen. Weg met de vernietigers van ons land en onze welvaart. Elke dag dat dit tuig nog in het maffia hoofdkwartier huist is een dag te veel en zinken we langzaamaan verder tot de totale ondergang. Partijen als D66, Groen Links en overige linkse splinterpartijen dienen voor goed verboden te worden. Het is het grootste gif onder onze samenleving dat al teveel heeft gesloopt en van geen ophouden meer weet. Mannen als o.a. Gideon van Meijeren en Baudet zouden de juiste personen zijn om ons land enigszins uit de corrupte stinkende rioolput te halen. Het blijft onbegrijpelijk hoeveel Nederlanders nog blijven stemmen op het maffia WEF kartel die zijn mijns inziens mede verantwoordelijk voor de ondergang van ons land.

  Geliked door 2 people

 4. J.v.d.Heijden zegt:

  Er verandert alleen wat in dit land als iedereen IN VERZET komt
  en dat volhoudt.
  Lezer: u weet heel goed wat er aan de hand is: kom in actie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s