“Ethisch onverdedigbaar” – Wetenschappers van Harvard en John Hopkins vonden Covid-19 vaccins 98 keer erger dan het virus

(Door: “DissidentNL”)

Uit een nieuwe studie van negen gezondheidsdeskundigen van grote universiteiten blijkt dat de COVID-19-vaccins 98 keer slechter zijn dan het virus, en dat verplichte boostervaccinatie op de universiteit “ethisch niet te rechtvaardigen” is, zoals Epoch Times meldt.

De studie werd in september gepubliceerd op The Social Science Research Network (SSRN) onder de titel “COVID-19 Vaccine Boosters for Young Adults: A Risk-Benefit Assessment and Five Ethical Arguments against Mandates at Universities.

Het werd uitgevoerd door negen topwetenschappers van de Universiteit van Washington, Universiteit van Oxford, Universiteit van Toronto, Harvard University – Harvard Medical School, Universiteit van Californië, San Francisco (UCSF), Johns Hopkins University – Department of Surgery, en anderen, meldt The Gateway Pundit.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Ethisch onverdedigbaar” – Wetenschappers van Harvard en John Hopkins vonden Covid-19 vaccins 98 keer erger dan het virus

 1. Frits zegt:

  Als men nu nog niet door heeft, dat men opzettelijk vermoord wordt, leert men het nooit

  Geliked door 1 persoon

 2. Boike zegt:

  Deze wetenschappelijk conclusie komt als mosterd na de maaltijd.

  Het systeem, dat garant moest staan voor een degelijke en betrouwbare medische verzorging werd met voeten getreden.
  Het vertrouwen in de pharmacie is geschonden. Daar is de pharmacie zelf debet aan. Ook het vertrouwen in artsen staat nu zwaar onder druk.

  De pharmaceutische industrie liet zich opjutten door waanbeelden van hun groot-aandeelhouder Billy Gates.
  Gladjakkers zagen gewin op korte termijn, maar gooiden het kind met het badwater weg. De remedie is erger dan de kwaal.

  Artsen verscholen zich achter een systeem van protocollen en vergaten hun eed van Hippocrates. Die eed werd zelfs aangepast en moest aansluiten bij de eisen van de moderne tijd.

  Daarmee heeft de medische sector ziczelf grote schade toegebracht. Menigeen plaatst nu vraagtekens bij de verworvenheden van de moderne tijd.

  Vertrouwen komt te voet en vertrekt te paard.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Ik spreek niet graag kwaad over mijn vaderland, maar de waarheid moet gezegd worden: Sinds 2020/21 WHO’s grootste donor: Duitsland heeft de wereldwijde planemie gefinancierd
  https://report24.news/seit-2020-21-groesster-geldgeber-der-who-deutschland-hat-die-globale-plandemie-finanziert/

  Geliked door 1 persoon

 4. Andre zegt:

  Valt me nog mee want als Rtute vergelijk met het virus dan kom ik uit op 980 x erger dan het virus zelf.

  Geliked door 1 persoon

 5. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Hadden ze daar niet wat eerder mee kunnen komen?

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, en andere eventueel moedige overheidsinstanties !!

  Kom uit uw ivoren torens van angst!!Uw moed zal uiteindelijk beloond worden!!

  Arresteer preventief het gehele klimaatfascistische pharma maffia criminele kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende WEF psychopaat Mark R. , en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele totaal verdorven corrupte ambtenaren!!

  Leugens werden gevolgd door leugens!!

  https://commonsensetv.nl/rechtszaak-tegen-rutte-kaag-hoekstra-en-segers-is-verplaatst/

  Ook horror dokter Ursula von der L hoort preventief thuis in de gevangenis wegens het moedwillig meewerken aan een wereldwijd vertakte criminele klimaatfascistische pharma maffia organisatie met als doel de wereldbevolking de te onderwerpen !!!

  https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-12

  https://brabosh.com/2022/09/14/artsen-roepen-wereldwijde-medische-crisis-uit-wegens-sterfte-door-covid-vaccins/

  Herinvoering van de doodstraf zou een optie kunnen zijn voor deze zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde schurken!! Na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Shalom van Léon van Duren(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 7. saddy zegt:

  “”Op basis van openbare gegevens van de CDC schatten wij dat ongeveer 22.000 tot 30.000 voorheen niet-geïnfecteerde jonge volwassenen in de leeftijd van 18-29 jaar moeten worden geboosterd met een mRNA-vaccin om één Covid-19-ziekenhuisopname te voorkomen. Aangezien in deze schatting GEEN rekening wordt gehouden met de bescherming die eerdere infecties bieden, NOCH met een risicoaanpassing voor comorbiditeitsstatus, moet dit worden beschouwd als een conservatieve en optimistische schatting van het voordeel.””

  Klinkt allemaal heel indrukwekkend maar eigenlijk wisten we al dat er tot 29 jaar helemaal niemand omvalt van alleen dat huis-, tuin-, en keuken-virus.

  Like

 8. saddy zegt:

  Tijdje geen proefprik-draadje gezien daarom nog even de tip uit canada om de proefprik veilig te maken. (Ze zijn daar nu immers verplicht om elke 3 maanden russische roulette te spelen):

  28,3 % Van de ernstige bijwerkingen zijn verwijderd uit de databases.

  Geliked door 1 persoon

 9. Léon van Duren zegt:

  Arresteer het gehele psychopaten kabinet van de geïnstitutionaliseerde beroepsleugenaar Mark R. ,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren!! Het verschuilen achter het slavernijverleden van Nederland in Suriname is een slinkse methode van de criminele Mark R. om zo met één niet gemeend statement goede sier te maken over andermans rug !! Als deze psychopaat moedig zou zijn moest hij oproepen om het WK voetballen in het door en door corrupte Quatar te cancelen !! Hoeveel doden zijn er gevallen tijdens de bouw van al die onzinnige eenmalig stadions!!
  Quatar zou ook i.p.v. moskeeën te financieren zeer veel vluchtelingen met een moslim achtergrond kunnen opnemen !!

  https://www.frontnieuws.com/art-over-de-leerlingen-van-klaus-schwab-is-het-niet-tijd-om-ze-wegens-verraad-aan-te-klagen/

  https://childrenshealthdefense.org/defender/rockefeller-foundation-nonprofits-behavioral-psychology-covid-vaccines/

  https://www.frontnieuws.com/europese-leiders-blijven-voorrang-aan-de-belangen-van-de-vs-boven-het-welzijn-van-de-burgers/

  De vaccinazi’s in Europa en de VS van Amerika kunnen nu nog geweldloos verslagen worden!!

  Stop de demoraliserende machtsmisbruikende klimaatfascistische pharma maffia psychopaten van het criminele kabinet van de psychopaat Mark R.!!!

  Stop het faciliteren van de georganiseerde wereldwijde pharma maffia tirannie te beginnen in het corrupte Nederland!!

  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland met behulp van het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Ik heb het artikel gelezen maar niet de studie gedownload.Waarom wordt er niet gesproken over de miljoenen doden wereldwijd en de mensen die ernstig lichamelijk en neurologisch letsel hebben opgelopen.Deze mensen hebben allemaal 1 of meerdere dodelijke corona vaccinazi,s gehad.

  Like

 11. saddy zegt:

  Gokje:
  Dan weet je zeker dat het artikel doodgezwegen wordt en jij je baan kwijt bent. Nu is er nog een kleine kans dat er iets doorsijpelt naar de doelgroep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s