Ja, die Orbán is echt een klootzak . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Ja, die Orbán is echt een klootzak . . .

 1. Met andere woorden alles wat metaal smelt gaat dicht in Europa en Hongarije wordt leverancier.
  Dat zal in ieder geval een hevige boost geven aan de Hongaarse indutrie.
  En in Brussel maar slap lullen dat Orban verkeerd bezig is maar ondertussen wel voor zijn land zorgt.

  Geliked door 5 people

 2. Ravian zegt:

  Gasprijzen in de EU…

  Zo’n 40% van het Europese continent wordt door Europees Rusland ingenomen, en daar wonen meer dan 100 miljoen mensen, maar die tellen nooit mee…

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  ORBAN ? ?,…….., Tsja die wordt door heel politek correct Bruxelles en uiteraard in NL door Ruttig uitgekotst en van allerlei beschuldigd.
  Maar ’t is misschien de enige in die EU die werkelijk voor eigenvolk opkomt.
  Van dat hele gebeuren over dure Energie etc in NL ( mensen die moeten worden ondersteund, rekeningen van 1000-den etc, families die aan de bedelstaf komen, en de GEWELDIGE dingen die de regering voor hen gaat doen om ze te ondersteunen begrijp ik niet veel.
  Ik bedoel dan van die schommelende Energie prijzen.
  Ik heb net niet meegemaakt in NL dat de Energie geprivatiseerd zou worden, ALLES ZOU GEWELDIG WORDEN, want……….je kon de goedkoopste kiezen.
  In mijn tijd had je de “GEB’s”, de gemeentelijke energiebedrijven en de kosten waren in ’t gehele land vrijwel dezelfde.
  Maar je kon niet kiezen, nu dus wel heb ik begrepen.
  Hier in France is er ’t EDF, de Staats Energie bedrijf.
  Ik heb ’n Staatje bijgevoegd van de elek-prijzen hier…….

  Heures Pleines zijn de dure uren ( in NL geloof ik heet:” dag-tarief”, Heures Creuses zijn de goedkopen uren, in NL nachttarief 1 ))
  TTC betekent dat alle belastingen zijn inbegrepen, dus is de werkelijke prijd je moet betalen………..

  Like

  • renato zegt:

   Dag en nachttarief bestaan bij Essent niet meer. Snappu???

   Like

  • saddy zegt:

   Nog verschil in stedelijk en plattelands-tarieven? Of betaal je in parijs net zoveel als op de montagne?

   Like

  • LUCIA zegt:

   @de la Montagne: Nou laat ik gedacht hebben ..Het is daar kouder en ik ken de taal niet maar misschien wel een plek om te gaan overwinteren met een groep mensen en als het bevalt daar blijven wonen, Nederland wordt echt nooit meer wat, we moeten realistisch blijven er is teveel kapot gemaakt en we zijn straat arm…en nog erger we pikken alles.
   Dus ik me een beetje in gaan lezen en daar is natuurlijk het Covid verhaal zeer belangrijk in…. hoe ging het daar er aan toe …. wel alarmerend!!!
   Alle bedrijven moesten hun personeel dwingen zich te doen inspuiten met de “depopulatie naar de groene zoden vaxx”..
   Kijk en dan heb ik zoiets van…. ze mogen van mij allemaal bengelen, allemaal, ze hebben allemaal onder een hoedje gespeeld, zijn allemaal moordenaars en criminelen en ik ben net legion;….I do not forgive…. and i do not forget!!!!

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Wanneer men de gasprijs per m3/kWh vergelijkt in andere landen kijk je net als de prijs per kWh stroom ook naar de leveringskosten…..dat zijn namelijk de energieprijzen die per land en energieleverancier nogal uiteen lopen…die multinationals verdienen grof geld en de overheid krijgt dit jaar miljarden euro’s extra binnen in de vorm van btw..

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ja er is er een, die dik lacht bij alle prijsstijgingen en dat is de dief der dieven… the academy award winner der Rovers, the I’m gonna make you an offer you can ’t refusers, the one and only… big fat Mamma Maffia… de overheid van de staat der nederiglanden..the biggest thief and whore of all!!!!

   Like

 5. Eppo zegt:

  ja en moet je voorstellen dat Luns al die miljarden kubieke meters Gas voor een luizige paar cent aan Europa zat te sinterklazen en wat er binnen kwam die PvdA o.l.v. Pronk heel Afrika zat te sponsoren . En natuurlijk wat er nog overbleef aan al die geimporteerden Murken en Dobbers zat te strooien o.l.v. Rutte (VVD).

  Geliked door 2 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Deze regering direct dumpen in de noordzee. Van heel europa heeft de nederland de slechte regering. Deze regering is er op uit om het volk te vernietigen. Ze lopen voor de muziek uit van het WEF, die heeft de vernietiging van nederland wel op het programma staan maar dat er zulke enthousiastelingen als de nl.regering zouden zijn daar had zelfs het WEF niet op gerekend. Rutte zal wel een nazionderscheiding krijgen van Herr Schwapp.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Scherpschutter ; Zijn er genoeg haaien in de noordzee… dacht het niet, beter in een rivier gooien met laag water vol hongerige piranha’s en het uitzenden wereldwijd dat is zelfs nog beter dan vierendelen of de ijzeren maagd!!!

   Like

 7. Rene zegt:

  Rutte de zoon van schwapp ? je zou het bijna denken . wel gehoord van Nexit
  de hoogste tijd mens onvriendelijk tuig en gas geld diefstal . zakken vullen .
  ba! de huichelaars.

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  Even mijn mening het gas zit in de Nederlandse bodem en is dus van alle Nederlanders….
  2) Alle Nederlanders (huishoudens) moeten weigeren meer betalen voor een kuub gas dan de Belgen zij verstoken ook NL gas en wel voor 13.71€ niet voor zoals de Nederlanders 28.31€.
  Dit is ordinaire staats roof en dat moet de NL bevolking niet meer accepteren plus dat dit de reinste discriminatie is aan de Nederlanders.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Vangie ; Als het te koud wordt gaat Nederland niet op maar in de bank hangen… hooguit met wat meer drank but that’s it, het dichtsbij revolutie dat we komen, is als er een docu van is op de tv

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Julia ik geef alleen maar hun hint en die moet DE NEDERLANDER echt opvolgen.
    Ik weet ik heb makkelijk praten heb geen gas maar wel aircon heb een complete solar installatie aan huis.
    Als het hier koud is dan is het altijd nog circa 25 graden.
    Maar ik schrijf dit omdat ik vind dat DE NEDERLANDER dit nooit moet accepteren.

    Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   De zogenaamde nl.regering doet niet anders dan het eigen volk discrimineren. Kijk naar het Kaagwijf die miljoenen schenkt aan haar palestijnse familie van moordenaars. Rutte gaat nu surinamers knuffelen met herstelbetalingen, de idioot. Ik breng in herinnering dat diezelfde regering van suriname goede maatjes is met moordenaar Bouterse. Het valt me nog mee dat die niet in de rij stond om rutte de hand te schudden. rutte zou die hand niet hebben durven weigeren dat staat voor mij vast. Hij heeft wel het gore lef om de heer Dekker van het FV D te schofferen. na diens maidenspeech in de 2d kamer. Bah wat een minkukel.

   Geliked door 1 persoon

 9. Rene zegt:

  Zolang de meeste Hollanders alleen maar je en amen zeggen veranderd er niets..!! Helaas zijn de meeste Wilders haters en pro Rutte/Kaag…. dus echt helaas..!!

  Like

 10. Nijntje zegt:

  Slechte man voor het EU tuig. Hij doet niet mee met het doomscenario.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s