“Niet normaal maken wat niet normaal is” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; petra dreves)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Niet normaal maken wat niet normaal is” . . .

 1. Claudia Millenaar zegt:

  Als het te koud wordt, ga ik gewoon in winterslaap. Daarvoor moet ik me wel ziekmelden. In kut-kou zonder eten kan je ook niet werken, dan is de winter onder een stapel dekens/dekbedden met zoveel mogelijk doorslapen nog de enige optie.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Komt me bekend voor. Deed men tijdens de hongerwinter ook. Geen eten en geen verwarming. Van pure narigheid gingen de mensen overdag op bed liggen onder alles wat maar warmte kon geven. Veel mensen zijn toen ook in bed overleden. Dat zou in europa nu ook goed uit komen. De nuttelozen die van honger en kou in bed omkomen. Is altijd winwin.situatie. Voorbeeld, de in bed gestorvene was al overbodig want 1:hij was een blanke autochtone nederlander met een stamboom terug gaande tot de 17e eeuw. 2: hij /zij was niet gekwalificeerd voor enig ander werk dan simpel handwerk.
   3: De overledene genoot een uitkering van de staat dus diens uitkering kon vervallen . 3: De aldus vrij gekomen woning werd inclusief de inboedel door geschoven naar een asielzoekersgezin met 6 kinderen (scheelt weer in de opvangkosten) . De regering kan tevreden zijn over hun besluit om het gas letterlijk stervens duur te maken. PS, geef poetin niet de schuld maar de oorlogsophitsers in brussel waar rutte met zijn trawanten slaafs de bevelen opvolgen. van Von der Leyen. Dat is de oorzaak van de toren hoge energieprijzen.

   Like

 2. Julia zegt:

  Willem zwaar betrokken bij het WEF. De boel uitbuiten en feest vieren over de ruggen van belastingbetalers waar bij velen het water aan de lippen staat. Voor mij mag dat hele zogenoemde koningshuis enkele reis richting Siberië het wordt tijd wat het is dat ze ervaren wat armoede en kou is. Opdoeken de miljoenen verspillers die helemaal niets met Nederland hebben en geen enkele toegevoegde waarde hebben voor de Nederlandse samenleving maar er wel flink van profiteren. Met vreugde zal hij de derde dinsdag van september weer genieten over de verhoging die hem zoals gewoonlijk jaarlijks wordt toegekend.

  Geliked door 4 people

  • Oliedom zegt:

   Dat doen die Oranjes al jaaaaaarrrrrren, 1x per jaar stom voorgekauwd gelul en verder met onze €€€ binnenharken dus,
   Weg met die onzinnige onnozele onnodige zeer duur sprookjeshof.

   Like

 3. vangie1206j zegt:

  Dood schoppen die klootzak.

  Geliked door 1 persoon

 4. boorzalf zegt:

  Dat zo’n man zich koning durft te noemen, hij moet zich kapot schamen. Hij is natuurlijk ook niet de slimste, in het burger leven was hij vast niet verder gekomen als vakkenvuller bij een supermarkt. En dat is dan de “baas” van Nederland. Eigenlijk wel triest. En straks zit “Billy Turf” op de troon.

  Like

 5. Boike zegt:

  Volgende week dinsdag is het weer prinsjesdag. Dan leest de koning de troonrede voor. Die troonrede wordt door de regering, onder leiding van rutte opgesteld. Het is een goede gewoonte, dat de inhoud van de troonrede een staatsgeheim is, tot de koning deze heeft voorgelezen. Maar de inhoud van de troonrede ligt ook dit jaar alweer ruimschoots van te voren op straat.

  Als ik de koning was, zou ik dat niet accepteren. Ik zou opstaan van de troon en de hele stapel papieren bij Rutte voor zijn voeten werpen met de opmerking, dat hij die troep zelf maar moet voorlezen, omdat hij alles al lang en breed op straat heeft gegooid. Vervolgens zou ik gewoon de zaal uitlopen en een adjudant naar Rutte toesturen om hem te vertellen, dat ik hij over anderhalf uur op het paleis wordt verwacht.

  Er is nog een andere reden, waarom ik dat zou doen. De plannen van de regering zijn niet in het belang van het Nederlandse volk, maar dienen andere belangen.

  Als Rutte op het paleis verschijnt, zou ik hen op staande voet ontslaan en zekerlijk niet als demissionaair later doorregeren.

  Ik zou iemand, die GEEN binding heeft met een politieke partij aan stellen als interim premier met de opdracht zo spoedig mogelijk nieuwe verkiezingen uit te schrijven.

  De koning kan grondwettelijk bij koninklijk besluit de regering ontslaan. Wilhelmina heeft dat tijdens de oorlog in Engeland gedaan.

  In 1911 heeft Wilhelmina ook geweigerd de troonrede voor te lezen. Ze kwam niet eens opdagen.

  Wybren van Haga heeft een brief aan de koning geschreven, waarin hij de koning aanbeveelt de troonrede niet uit te spreken.

  Ik ben nu benieuwd, wat de koning nu gaat doen. Als hij de troonrede braaf voorleest, is Willem-Alexander een Jan Klaassen in de ruttige poppenkast. Als hij weigert is hij koning. De keuze is aan hem.

  https://www.powned.tv/artikel/wybren-van-haga-koning-boycot-die-troonrede

  Like

  • pepo Copyright zegt:

   Zal niet gebeuren.
   De 2 waren slapies in hun studenten tijd (1986/1990) in Leiden.
   Oude jongens krentenbrood.
   Ze gaan samen naar sportevenementen all over de hele wereld.
   Alles is gepland.

   Like

 6. Niek zegt:

  Toch neem ik het een beetje voor hem op, en dat is niet om zijn geld of rijkdom maar ook hij moet onderdanig zijn, ik denk dat hij beseft dat ie d’r in zit, en geen kant op kan en zijn bek moet houden buiten de voorgeschreven tekst van de troonrede en de koning moet spelen voor het volk, de schijtzak! Bangerik, als het een echte vent is verscheurd hij de troonrede life op televisie en zegt…..Nederlanders.
  Maar daar is moed voor nodig want daarna komt de ellende wat hij in zijn heksebolletje vreest, angst…. let maar eens op zijn gedrag.

  Geliked door 1 persoon

  • Htskday zegt:

   @Niek,

   Ja, hij heeft uiteindelijk helemaal niks te vertellen, nergens,.. zelfs thuis niet, max (en trix) heeft de broek aan.
   Alles is onder contrôle!
   Hij is ook een beetje dom,.. slap, en volgens mij zwaar gefrustreerd en depressief.
   Hij is nu eenmaal geboren als zoon van..
   zit er tot zijn nek in, en kan geen kant op.
   Het is eigenlijk een zielig figuur.
   Ik denk dat hij niet oud wordt……

   Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Die W.A. is ook een nazi bilderberger,net als de rest van het criminele corrupte door en door verotte nep koningshuis.Ook hun werken mee aan de NWO depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 oftewel de great reset.

  Geliked door 1 persoon

 8. Sobieski zegt:

  Het is mij ook een raadsel dat zoveel NL’s, die enerzijds met trots vermelden
  zo “nuchter” te zijn, nog steeds zo sentimenteel worden van die peperdure, kitschige en overbodige poppenkast. Een koningshuis is toch echt niet meer van deze tijd, ook als overtuigd conservatief kan ik dit zo stellen. Dat juist NL, een land met een rijke republikeins traditie, zich na de nederlaag van Napoleon een koningshuis in de maag heeft laten splitsen, en er sindsdien geen pogingen meer zijn gedaan om er weer vanaf te komen, is op zijn minst merkwaardig te noemen. De republikeins traditie deelt NL alleen met Zwitserland, IJsland en Polen, drie andere landen waar het politieke vrijheidsstreven op uiteenlopende wijzen tot op heden ook sterker is dan elders in Europa. Zijn de NL’s vergeten, dat de beste staatsmannen die hun land ooit gekend heeft, Oldenbarnevelt en Jan de Wit, beide overtuigde republikeinen waren, die door leden van de Oranje-mafia werden vermoord, die toen nog “stadhouders” werden genoemd. Pim Fortuyn, die NL’s derde staatsman van formaat had kunnen worden, als hij niet door de elite (inc. de Oranjes) zou zijn vermoord, was ook een overtuigd republikein. Een reis naar de republiek Ierland kan ook duidelijk maken wat de Oranjes historisch op hun kerfstok hebben. De naam “Orange” alleen al roept daar nog koude rillingen op uit de tijd van Willem de Zwijger, onder wiens bevel massamoorden gepleegd werden die men nu terecht “genocide” zou noemen. De leden van de Scandinavische koningshuizen leven in ieder geval bescheiden, hebben geen ernstige skeletten in hun kast, en zijn werkzaam in charitatieve doeleinden, zodat ze in die landen geen steen des aanstoots hoeven te zijn, en de Belgen en Spanjaarden hebben (terecht) niets met hun corrupte koningshuizen. Zelfs bij de Britten begint de kritiek op hun koningshuis eindelijk toe te nemen, nu blijkt dat Andrew nogal dubieuze connecties had met Epstein, er duidelijke banden met de nazi’s waren die na WO II ineens in de doofpot gestopt werden, en Charles III ook niet te vertrouwen is. Maar in NL blijft het vooralsnog muisstil op politiek niveau, en dat terwijl de nazi-contacten van de Oranjes mogelijk nog verder gingen, en de politieke invloed van het koningshuis op het politieke proces in NL groter is dan in andere Europese landen met een vorstenhuis. Het is tekenend, dat met name de linksen, die vroeger zo republikeins gezind waren, nu de ergste Oranje-pooiers blijkten te zijn geworden. De elites steunen elkaar in hun louche agenda’s zo veel is hier duidelijk. Tijd dat de NL’s die linkse elite en die Oranje zooi per decreet afzetten.

  Geliked door 1 persoon

 9. saddy zegt:

  Ondertussen:

  Denachtzuster(s)
  @Denachtzuster1
  ·
  3 u
  14/9/22 – Máxima gaat ons beroven van ons bezit in haar drang naar een cashloze maatschappij. ‘Inclusive Digital ID for a Resilient Recovery from COVID-19’ van het ID4D programma van de Wereld Bank Groep

  Geliked door 1 persoon

 10. Frits zegt:

  Zo stom zijn we inderdaad. En brullen het Wilhelmus ook nog

  Like

 11. koosv8 zegt:

  De zoon van Jaap van Dissel. Zou zomaar kunnen, het is en blijft een kliek met hele vreemde samenhang en verbondenheid.

  Like

 12. Julia zegt:

  Koningshuizen uitbuiters en slavendrijvers. Zelf volop genieten en het volk gewetenloos uitbuiten tot op het bot. Weer zo een voorbeeld je zou maar uren op je benen moeten staan naast die kist https://www.telegraaf.nl/entertainment/1340172596/beveiliger-valt-flauw-naast-kist-queen-elizabet Is beveiliging bij de ingang niet genoeg nee een hoop poppenkast ongelooflijk dat zoveel Britten in 3 km rijen staan om even te mogen buigen.
  Natuurlijk verdient die vrouw eer en een staatsbegrafenis maar om het nu zo te overdrijven gaat mij een stapje te ver. Het lijkt meer op massa hysterie nu kunnen ze genieten van een chagrijn en klimaatactivist Charles met aan zijn zijde Camilla https://www.ad.nl/show/ze-was-meest-gehate-vrouw-van-groot-brittannie-maar-nu-een-geliefde-koningin~ac6721c9/ Wat een poppenkast afschaffen die koningshuizen het is absoluut niet meer van deze tijd. Zullen we ook maar eens die dure diners afschaffen https://www.telegraaf.nl/nieuws/1900218084/prinses-amalia-voor-het-eerst-gastvrouw-bij-diner-raad-van-state Zelf de buik rond eten terwijl meer dan een miljoen huishoudens nu al in armoede zitten. Te ziek voor woorden.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Had hij niet in een rijksmonument gewoond dan had hij het dak vol met zonnepanelen gezet,….enkel vanwege de subsidie.
  De Orangeristen zijn sedert generaties al geobsedeerd door geld van anderen, heck! ze zijn gekker op geld dan een aap op nootjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s