Keerpunt in Zweden: Patriotten en conservatieven winnen parlementsverkiezingen!

Jimmie Åkesson van de Zweden-democraten (links) en Ulf Kristersson van de Moderaterna.

(Vertaling: E.J. Bron)

In de EU-lidstaat Zweden is een fundamentele politieke koerswisseling op handen! Deze zal waarschijnlijk niet alleen een einde maken aan de migratiepolitieke dwaalweg van het grootste Scandinavische land, maar zou ook richtinggevend voor heel Europa kunnen blijken te zijn: na de sensationele overwinning van het conservatieve kamp heeft de links-socialistische minister-presidente Magdalena Andersson (sociaaldemocraten) haar aftreden aangekondigd.

Het door nauwelijks een ander Europees land door massa-immigratie en criminaliteit geplaagde Zweden staat voor een politiek nieuw begin. De sociaaldemocratische minister-presidente Magdalena Andersson gaf woensdagavond 14 september haar – ook al was het maar heel kleine – verkiezingsnederlaag toe en wil t Andreas Norlén deze week nog om ontslag vragen.

Daarna kan de conservatieve topkandidaat Ulf Kristersson van de partij Moderaterna zich opmaken om een regering te vormen in het grootste land van Scandinavië. Daarbij komt de Zweden-democraten op grond van haar prachtige verkiezingsresultaat een sleutelrol toe.

Verenigen, niet splijten

Na het tellen van bijna alle stemmen komt het blok van vier partijen van Kristersson inclusief de Zweden-democraten op 176 zetels, het kamp van Andersson op 173. Voor een meerderheid in het Zweedse parlement in Stockholm zijn 175 zetels nodig.

Kristersson kondigde aan nu de vorming van een nieuwe, daadkrachtige regering voor te bereiden. “Mijn boodschap is dat ik wil verenigen, niet splijten”, zei hij in een op Facebook gepubliceerde video. Voordat de verkiezingswinnaar een politieke meerderheid in het parlement achter zich kan scharen, moet hij het met de Zweden-democraten, de christendemocraten en de liberalen eens worden over een regeringsbasis.

Het zou de grootste kans voor een politiek nieuw begin zijn: meer nog dan in welk ander Europees land dan ook getuigen de Zweedse ervaringen van de risico´s van ongecontroleerde immigratie en de grenzen van de integratie. In naam van de “menselijkheid” werd een ooit gelukkig land geruïneerd.

Hoezo kinderboekenidylle?

Nergens in Europa is het verkrachtingspercentage zo hoog, nauwelijks elders gaan criminele bendes meer tekeer dan in Zweden. Buiten kijf is inmiddels het besef dat de oorzaken voor de Zweedse misère vooral in de ongebreidelde massa-immigratie van de afgelopen jaren te zoeken zijn.

Eén op de vijf is buitenlander

In het ongeveer 10,5 miljoen inwoners tellende land leven nu meer dan twee miljoen buitenlanders respectievelijk migranten. Al ongeveer één op de vijf komt overwegend uit Arabische landen en uit Afrika. Vooral in grote steden zoals Malmö of Stockholm wordt op complete stadsdelen een stempel gedrukt door buitenlanders, waarin de politie alleen nog maar met volledige teams naar binnen durven.

Duidelijke taal van de Zweden-democraten

Het waren vooral de door de linksen en systeemmedia als “nazi´s” belasterde Zweden-democraten die al jaren lang de dwalingen van een ongeremd emigratiepolitiek aan de kaak stelden – en dit niet alleen met het oog op een constant toenemende bende- en drugscriminaliteit, maar ook met het oog op de overbelaste sociale systemen en onderwijssystemen.

Net zoals in Duitsland behoorde het in Zweden jarenlang tot de strategie van het politiek-mediale complex om elke kritiek op de migratie- en “vluchtelingen”politiek zwart te maken als “nationalistisch”, “buitenlander-vijandig” of zelfs “racistisch”. Parallellen met Duitsland zijn hier onmiskenbaar.

Dan is het niet verwonderlijk dat berichten over de ware toestanden in Zweden door de Duitse mainstream media systematisch onderdrukt of, als ze er überhaupt waren, gebagatelliseerd en verfraaid werden.

Bron:
deutschlandkurier.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Keerpunt in Zweden: Patriotten en conservatieven winnen parlementsverkiezingen!

 1. koosv8 zegt:

  Veel succes, en als het dan weer beter gaat, komt de linkse brigade het hele zooitje weer slopen. Oppakken die hele asociale kliek verraders. andersom zijn ze ook niet te beroerd om mensen tot de grond toe af te branden, en overal buiten te houden. Het zal ze worst zijn, of u het financieel wel red.

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Het zal mij benieuwen of deze uit liberalen en democraten bestaande centrumlinkse club over de ballen gaat beschikken om 2 miljoen veiligelanders naar huis te deporteren.
  Erg veel verwacht ik er eerlijk gezegd niet van…

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s