Quote

(John Adams is een van de Founding Fathers)

Ingezonden door:
“Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Quote

 1. Even iets van een andere orde.
  Ondertussen is Dick Benschop vertrokken als topman van Schiphol.
  Wat uiteraard geen garantie is dat deze zakkenvuller straks weer ergens anders op duikt wegens een politieke benoeming, want hij is namelijk vande PVDA en die hebben nou niet bepaald de naam om voor de Arbeiders op te komen zoals we bijvoorbeeld zien bij een Timmermans.
  Die lui zijn eigenlijk alleen maar bezig met het vullen van eigen bankrekeningen en hebben verderhet val dood aan wat ze noemen hun achterban.
  Opvallend is dat nergens gesproken wordt of hij al dan niet een zak geld meegekregen heeft maar een PVDA er kennende zal de zak geld vrij zwaar zijn.
  Ondertussen heeft deze PVDA er voor 10.000 den mensen het voor elkaar weten te krijgen om de vacantie van arbeiders (waar ze bij die linkse kliek zo voor zeggen te staan) geheel of gedeeltelijk naar de gallemiezen tehelpen en dat is uiteraard bij het linkse rapalje wel een bonus waard.
  Dus diegenen die hem gaan missen Whahahaha Even geduld hij duikt vanzelf binnenkort weer op om ergens anders zijn bankrekeningen te spekken

  Geliked door 1 persoon

 2. Ondertussen dat Ik deze reactie plaatste heeft de webmaster een foto geplaatst van lange rijen bij schiphol wegens het afscheid van Dick Benschop.
  Whahahahaha.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s