Groene gekte bij de overheid: “Leveringszekerheid is achterhaald”

We hebben onze oude schoenen – conventionele vormen van energieopwekking – weggegooid, voordat we nieuwe hadden.

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

In de Sovjet-Unie was een chronisch gebrek aan wc-papier. Als je aan een partijlid vroeg hoe dat kwam, zei die zonder met zijn ogen te knipperen: omdat de consumptie zo hoog is.

Overheid faalt

Creatieve ideologische praatjes vullen echter geen reële gaatjes. Als nieuwe bedrijven niet eens meer op het net aangesloten kunnen worden en anderen stilgelegd moeten worden, omdat ze de rekening niet meer kunnen betalen, heb je als overheid gefaald.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Groene gekte bij de overheid: “Leveringszekerheid is achterhaald”

 1. saddy zegt:

  In een normaal systeem wachten de broodjes op de mensen,

  in een marxistisch systeem wachten de mensen op de broodjes.

  Geliked door 5 people

 2. BosscheBol zegt:

  Tja, we kunnen wel weer rekensommetjes opvoeren om te laten zien dat het echt niet gaat lukken met die windmolens, zonnecellen en bio-smeerboel, maar dat heeft nog nooit geholpen.
  De groene ideologen gingen dan weer miepen over moeder aarde en we moeten er maar aan wennen samen met elkaar en dan vond de Nederlandse burger het alweer best.

  Nu, zonder het Russische gas, wordt de Nederlander keihard geconfronteerd met de feiten. Hij zal het koud krijgen en hij zal honger krijgen. De overheid daarentegen zal blijven baden in weelde … De overheid zal zich daarover helemaal niet schamen en proberen dat geheim te houden: de overheid zal elke dag de dikke middelvinger naar het volk opsteken. De gedachte bij de overheid dat ze god zijn, zit er inmiddels veel te diep in om zomaar af te schaffen.
  Dus: er is een kans dat de Nederlander misschien wakker gaat worden?

  Geliked door 3 people

 3. Dewaere zegt:

  Het artikel op de originele website adviseert:

  “Zuiver de ambtenarij van deze ideologische elementen en vervang ze door echte, vakbekwame ingenieurs, die weten hoe je een efficiënt energiesysteem op poten zet en dat ook graag willen. Liefst zo snel mogelijk, voordat de Nederlandse samenleving, economie en bedrijfsleven onherstelbare schade hebben opgelopen.”

  Een hartstikke logisch en gezond-verstand opmerking, wat nog 15 jaar geleden álle mensen gezegd zouden hebben, maar die je in onze maatschappij van klimaat-aanbidders met een lampje moet zoeken.

  Like

 4. koosv8 zegt:

  We hebben, ik heb helemaal niks weggegooid, dat doen die oelewappers in DENHAAG. Die partijen met die gifgroene smoeltjes, en de hielelikkers in de 2e kamer
  Dat is de georganiseerde misdaad, alleen worden ze daar niet op gecontroleerd en doorgelicht. Wiens brood men eet, want de media gaat niet bijten in de hand die de centjes naar Hilversum brengt, dus ja.

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Uit het dagboek van goddelijke mislukkingen; Er was nooit een god van de politiek, daar hebben wij een potje van gemaakt.

  De overheid doet
  wat de overheid het best doet
  falen op bestelling en
  het liefst, dik betaald !
  en zelfs als een goed
  idee verdwaald
  tot een wetje wordt gebakken
  of langzaam gegaard
  is het nog fijn
  voor de partijlijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s