Nederland moet politici kiezen die immigratie beperken en strijden tegen de islamisering van het land

(Door: “Balkanske priče”)

Florida, Arizona en Texas hebben in de afgelopen maanden nu zo’n tienduizend migranten naar staten en steden gestuurd die bestuurd worden door Democraten. De gouverneur van Florida heeft Venezolaanse migranten in twee vliegtuigen naar de staat Massachusetts gestuurd. Op deze manier protesteert hij tegen het migratiebeleid van de regering-Biden en Democratische staten en steden. De boodschap van de drie Republikeinse gouverneurs aan onder andere New York, Chicago en Washington is duidelijk: als jullie zo begaan zijn met migranten, vang ze dan maar zelf op. Volgens de globalisten moet het Westen koste wat het kost kapot. Dat Nederland een halve eeuw geleden ruim 13 miljoen inwoners telde, was volgens de linkse partijen een bedreiging voor ons leefmilieu. Nu zijn het er bijna 18 miljoen, maar is overbevolking een taboethema. “Wanneer we stoppen met de immigratie worden we de EU uitgezet”, zei Mark Rutte, een landverrader en dienaar van Brussel. Dat is een van de vele leugens van Rutte, omdat andere EU-landen de instroom succesvol bijna zo goed al dichtknijpen, zoals Hongarije…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nederland moet politici kiezen die immigratie beperken en strijden tegen de islamisering van het land

 1. Hovawart zegt:

  Men moet nu kiezen voor zelfbehoud, straks is het te laat, mag het niet meer.

  Like

  • karton zegt:

   @ Hovawart op 17-9-2022 om 17.42 u.
   Kiezen voor zelfbehoud ? Mee eens; daarom hoop ik ook oprecht dat de geplande aanslag op Rutte zal plaatsvinden.

   Geliked door 1 persoon

   • Olie bol zegt:

    Pas maar op wat je schrijft karton, dit mag je alleen maar denken. En hopen. Hij maakt Nederland helemaal kapot klopt, maar lees nog eens dat verdrag wat Joop den Uyl heeft ondertekend in het jaar 1973 (de olie crisis) toen bent u al verkocht aan de Arabieren, maar toen hadden we nog geen internet, even Google en u haalt dat verdrag boven tafel. Gr een mooi zondag verder.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    Ik hoorde vandaag, zondag, de hele dag op tv de omroeper/ster blèren en schreeuwen dat 61% v.d. Nederlanders achter de opvang van “vluchtelingen” staat, dat zou moeten blijken uit een onderzoek in opdracht van de omroepen !
    Nou ja zeg, dan had dat onderzoek niet hoeven plaats te vinden, de uitslag was reeds bij voorbaat bekend !
    Niet verwacht dat de NL-bevolking op zo’n grote schaal te beïnvloeden zou zijn : gisteren werd er ergens gezegd : “Sla de komende winter een elektrische deken om je heen, is veel goedkoper als de c.v. !”
    En wat hoor ik vandaag ?
    “Er was vandaag een run op de elektrische dekens !”
    Hoewel ik zelf tot de échte NL’ers behoor, schaam ik mij kapot dat er nog zovelen zijn die zo makkelijk zijn te beïnvloeden !

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Olie bol op 18-9-2022 om 08.35 u. Zolang het linkse schorem zegt wát het maar wil, op tv of via andere media, blijf ik schrijven wát ik wil of vind. Hoorde zonet die Yasser Feras, samen met dat mens van Kuiken (Attje) lullen over de leidster van een Italiaanse partij van rechtse signatuur, ene mevr. Meloenie. In haar partij zouden personen zitten van “verdachte huize”; ze bedoelen natuurlijk : fascisten en zo. Yasser Feras en de rest van z’n communistisch clubje zitten in zak en as vanwege mevr. Meloenie. Hij en dat mens van Kuiken lullen als een kip zónder kop. Één zeer verontrustend bericht van Kippie : ‘t is niet ondenkbaar dat Fransje Timmermans terugkeert naar “Den Haag”., zou toch verschrikkelijk zijn ? Maar misschien komen er dan nóg meer aanslagen, naast die op Rutte en/of Amalia óók nog één op Fransje ! Moet er niet aan denken ! Hoewel ……..

    Geliked door 1 persoon

   • Olie bol zegt:

    Je weet het nooit karton zoals de mens straks geen kroket kan kopen en thuis in de kou moet zitten, en er geen gat meer in ziet voor zijn gezin, kan ik me indenken dat de heren in Den Haag een groot gevaar lopen. Tja een uitvinder zegt voor de tv dat de elektrische deken niet zo veel kost, petroleum brandstof reist de pan uit 20 liter eerst 30 euro nu al 99 euro het lijkt er op dat de Nederlander omzeep geholpen word.

    Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  De oproep zoals boven dit artikel is aan mij niet besteed; ik doe dit n.l. al járen !!!!

  Like

 3. Willem zegt:

  Uit de EU, asap!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s