Niet onze oorlog!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Niet onze oorlog!!

 1. Marc zegt:

  Inderdaad. Zeker niet!

  Rutte pleegt landverraad en moet daarvoor niet alleen worden berecht, maar ook de meest zware straf voor ondergaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Het is een grote theatershow in het kader voor het realiseren van de great reset.Deze oorlog wordt bewust in stand gehouden en is puur afleiding van hetgeen wat ons staat te wachten tirannie en dictatuur volgens het WEF plan. https://niburu.co/binnenland/17794-ook-dit-zal-weer-gelaten-worden-geaccepteerd

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Hier en daar zie ik nog zo´n vlag. Al zie ik er al minder dan voorheen. Zodra de beurs leeg is dan zijn al die vlaggen vertrokken. Mensen vinden het prettig begaan te zijn met mensen, die zo ver mogelijk van hun bed staan. Begaan zijn met mensen, die naast hun wonen of in hun straat is te dicht bij hun bed. Stel je voor dat je een daad moet verrichten. Laten zien dat je deugt met een vlag of met woorden is toch veel makkelijker. Vaak hoor je dat mensen niet eens weten wie hun naaste buren zijn. Onze Overheid wil dat we naar elkaar omzien. Wat deze Overheid daarmee bedoelt zal in de loop van de tijd nog wel duidelijk worden. In ieder geval niet in positieve zin. Gezond wantrouwen wordt vertaald in Wappiegedrag door de media, die Den Haag op de wenken bediend. Dat is wel zo comfortabel voor mensen met slechte intenties.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   De overheid bedoelt daarmee dat je je buurman/vrouw moet aangeven bij de gemeentelijke Stasi, als jij denkt dat de buurman/vrouw iets verkeerds doet of dat jij denkt “waar doen ze het van?

   Like

 4. jungleelephant zegt:

  Zeker weten van niet!

  Like

 5. Nee man’Rutte heeft zelf gezegd dat het onze oorlog is dus denk Ik dat binnen de kortste keren de hele Haagse maffia vertrekt om naar Oekraine te gaan om even orde op zaken te stellen.
  Oh wacht hij zal misschien bedoeld hebben dat de sukkeltjes uit het plebs zich overhoop mogen laten schieten door de Russen.
  Lijkt me dichter bij de waarheid te komen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s