Tweet van Geert

De Flop Vier. Laagste vertrouwen van allemaal.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet van Geert

 1. saddy zegt:

  Soms moet je met je tijd meegaan:

  Mijn voorstel is daarom om alle politici zuurstofrechten te geven.

  Deze zuurstofrechten zijn gekoppeld aan hun waarderings-cijfers. Elk kwartaal een poll en indien in 2 opeenvolgende polls een waardering lager dan 65 dan vervallen hun zuurstofrechten.

  Probleem opgelost.

  Geliked door 3 people

 2. Fran zegt:

  Nieuw “leiderschap” en nieuw “elan”.
  Wat een slechte grap.

  Geliked door 1 persoon

 3. Léon van Duren zegt:

  Vier schaamteloze nietsontziende oorlogsmisdadigers die zich met zekerheid voor hun ongehoorde klimaatfascistische pharma maffia misdaden moeten verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!! Vanwege de huidige slecht functionerende gecorrumpeerde corrupte rechtstaat,moeten deze gewetenloze lieden onafhankelijk berecht gaan worden wegens de ernst van de door hun gepleegde zeer zware o.a. medische vergrijpen!! Ook de megalomane (WEF)profiteur Willem Alexander samen met zijn collaborerende vrouw mogen komen uitleggen wat zij bijvoorbeeld op Bilderberger bijeenkomsten in het geheim bekokstoofd hebben!! Deze notoire bedriegers mogen absoluut nooit en ten immer vrijuit gaan vanwege de ernst van de gepleegde misdaden!!Het moet niet te tolereren zijn dat het bovengenoemde geïnstitutionaliseerde tuig 17,4 miljoen Nederlanders ongestraft mag bedreigen met ernstige flagrante leugens!! Deze nietsontziende schaamteloze boeven hebben alle grenzen van menswaardigheid overschreden!! Vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid zou de herinvoering van de doodstraf een optie kunnen zijn !!Het wereldwijd van overheidswege georganiseerde criminele klimaatfascistische pharma maffia COVID-19 stappenplan is een misdaad van ongekende omvang!!Waarschijnlijk zijn wereldwijd inmiddels miljoenen mensen getroffen door de van overheidswege georganiseerde en gefaciliteerde pharma maffia misdaden!! Doodslag met voorbedachten rade!!??

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 4. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: de goedgelovige Geert Wilders!!

  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!
  Herstel de rechtsbescherming voor 17,4 miljoen Nederlanders!!
  Sluit per direct alle geldverslindende onzinnige waardeloze illegale GGD test en prik lokatie’s!!!
  Stop met het faciliteren van het terroristische islamitische onderwijs!!
  Stop met het ziekmakende woke onderwijs!!
  Enz……

  Persoonlijk ben ik op bijbelse gronden voor het herstellen van de rechtstaat,maar de invoering van de doodstraf valt daar ook onder!!
  Het recidive gedrag onder bepaalde georganiseerde misdaad syndicaten is onwaarschijnlijk hoog !!Maar dit recidivegevaar bestaat ook in de tweede slaapkamer onder een groot deel van de ruggengraatloze minkukels in de tweede kamer!!Het blijven faciliteren van het terroristische COVID-19 klimaatfascistische pharma maffia kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R.is een misdaad van ongekende omvang!!!

  Omdat de huidige rechtsstaat vrijwel niet meer neutraal functioneert moeten er onafhankelijke tribunalen komen om misdadige geïnstitutionaliseerde pharma maffia psychopaten te gaan berechten!! Persoonlijk pleit ik ook al jaren om het faciliteren van de islam te verbieden !! Geert Wilders de duivel en z’n trawanten waar Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren voor werken ,gebruiken meerdere middelen om onze samenleving van overheidswege te kunnen destabiliseren!! (Bewust of onbewust!?)

  De door de VVD en andere halfslachtige achterbakse politieke partijen georganiseerde(toegelaten) klimaatfascistische pharma maffia misdaden mogen niet lonend zijn!!

  Shalom van Léon van van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  https://niburu.co/lezersbrieven/17792-psychopathie-is-de-luis-in-onze-pels

  Wij hebben hier duidelijk te maken met vier ernstig gestoorde criminele psychopaten!!

  https://niburu.co/lezersbrieven/17792-psychopathie-is-de-luis-in-onze-pels

  Het kan niet zo zijn dat Nederland nog langer door deze zwaar gestoorde TBS’ers geregeerd wordt!! Preventieve opsluiting is gewenst in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/gideon-van-meijeren-confronteert-jaap-van-dissel-met-oversterfte-waarom-toch-weer-massaal-vaccineren

  Het oproepen van argeloze misleide en bedrogen Nederlanders met behulp van het corrupte gecorrumpeerde RIVM (=reinste intimidatie van mensen)
  om vanaf 19 september 2022 weer mensen in te enten met een onbetrouwbare onbewezen experimentele COVID-19 pharma maffia vloeistof moet worden beschouwd als een zeer ernstige niet te vergeven misdaad tegen de menselijkheid!! De zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia veelplegers moeten door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal berecht gaan worden!! Ook alle medeplichtige GGD medewerkers moeten ongeacht hun positie worden gewezen op hun medeplichtige verantwoordelijkheden vanwege het ongecontroleerde COVID -19 pharma maffia experiment!!(van prikker to directeur!!)Het van overheidswege georganiseerde bedreigen van 17,4 miljoen Nederlanders met behulp van het CORRUPTE COVID-19 PHARMA MAFFIA STAPPENPLAN moet stoppen!!

  Elke zichzelf respecterende justitie medewerker moet het boek van Robert F Kennedy junior lezen over de gevaarlijkste psychopaat op aarde!!

  Wir haben es nicht gewusst!!?? De keuze is aan u en de uwen!!

  Shalom van Léon van (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ.

  Like

 7. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: Geert Wilders

  Feiten doen er toe!!

  Elke zichzelf respecterende justitie medewerker moet het boek van Robert F Kennedy junior lezen!!

  Dit boek moet ook verplicht gelezen worden door alle kamerleden en hun fractiemedewerkers !! De feiten spreken voor zich!!

  De oorlogsmisdadiger Mark R .moet zo snel mogelijk preventief gedetineerd worden in afwachting van zijn berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  https://amsterdambooks.nl/products/robert-kennedy-jr-de-gevaarlijkste-dr-op-aarde

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  Zou de nietsontziende Izebel van Nederland ,genaamd de klimaatfascistische pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K. van de gewetenloze betweters partij van D’66 nog steeds islamitische terrorisme ondersteunen ??

  Heeft deze zeer boosaardige mevrouw al eens publiekelijk afstand genomen van het gedachtegoed van de wijlen in Caïro geboren Egyptische massamoordenaar en Nobelprijswinnaar Yasser Arafat!! (De vader van het islamitische zelfmoordterrorisme!!) Ongelofelijk wat Nederland door dit geïnstitutionaliseerde psychopatische klimaatfascistische pharma maffia tuig gezonken is!!

  https://brabosh.com/2022/09/16/mahmoud-abbas-terreurgroep-al-fatah-kondigt-terugkeer-naar-terreur-aan/

  Stop het geïnstitutionaliseerde criminele terroristische COVID-19 pharma maffia kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R.!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Ik ga ze even alle 4 langs ;
  -Een zou het goed doen on the darkside, zo van “Luke i am your mother” en dat die zich dan de klere schrikt (star wars).
  -Een ander is alleen geschikt voor het legen van het ronde archief moet absoluut niet in de buurt van geld komen of designer shoes.
  -Een zou wereldberoemd kunnen worden als een kruising tussen een tiewrap en ducktape, om politieke leugens bij mekaar te houden, ik hoor dat wijlen the queen herself gezegd heeft “it’s a pity he speaks such dreadfull english, “I’d love to have him as a butler”.
  – Een zou zo een contract kunnen krijgen in een Bond-film, hij moet wel zijn nieuwe kabouterplop kapsel ditchen, voor het onderhandelen van zijn gage heeft hij net voldoende economische skills..
  Zo dat was het !!!

  Like

 10. Dolf van de Klundert zegt:

  En Geert wat vind jij van de inside job 9-11, de gifspuit en het WEF?

  Like

 11. Léon van Duren zegt:

  Wie zwijgt stemt toe!! Waar GODS openbaring ontbreekt verwildert het volk!!

  Vloek op vloek door ;het goddeloze homohuwelijk,de walgelijke LGBTi agenda,het onzinnige transhumanistische transgender geneuzel,abortus ,het faciliteren van goddeloze religieuze bewegingen,enz…….

  Wat hebt GIJ gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht!!Zij maken jacht op de rechtvaardige en onschuldig bloed verklaren zij schuldig!! Zetels van het verderf zijn o.a: De corrupte WHO,Het corrupte gecorrumpeerde RIVM., Het gewetenloze kabinet van de nietsontziende schaamteloze pharma maffia psychopaat Mark R.,Het Vaticaan = dependance van satan!!,De VN=United Nonsens .,enz………

  https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-als-wij-zwijgen-zal-het-kwaad-met-onze-zegen-geschieden/

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 12. Léon van Duren zegt:

  http://www.dewoesteweg.nl/israel-eindtijd/satanisch-rituele-inwijding-nieuwe-wereld-orde-bij-opening-gemenebest-spelen-2022/

  De gewetenloze satanische transhumanistische (D’66) agenda moet de mensheid van overheidswege nog verder in het verderf storten!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s