Vernietigend rapportcijfer van 3,3 voor kabinet, meerderheid wil liever nieuwe verkiezingen

(Door: Wies van der Heyden)

Een historisch laag cijfer voor het kabinet: een 3,3. Niet eerder werd een kabinet onder Rutte zo slecht beoordeeld. De verschillende crises en het onvermogen om deze op te lossen blijken funest, twee derde van de mensen wil liever nieuwe verkiezingen.

Dat blijkt uit het jaarlijkse Prinsjesdag-onderzoek van EenVandaag onder ruim 30.000 leden van het Opiniepanel. Niet alleen de achterban van de oppositiepartijen wil nieuwe verkiezingen, ook veel kiezers van coalitiepartijen gaan liever opnieuw naar de stembus.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Vernietigend rapportcijfer van 3,3 voor kabinet, meerderheid wil liever nieuwe verkiezingen

 1. Alphons Mantel zegt:

  Steeds hogere belastingen door immigratie en klimaatsprookjes

  Geliked door 3 people

 2. Léon van Duren zegt:

  Verkiezingen zullen niet helpen er moeten onafhankelijke tribunalen komen om de zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia psychopaten te gaan berechten!!!Het zijn zeer veel geïnstitutionaliseerde gecorrumpeerde corrupte totaal verdorven boeven die moeten worden berecht!!De huidige rechtsstaat functioneert niet meer naar behoren als gevolg van oorlogsmisdadigers zoals Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige klimaatfascistische pharma maffia volgelingen,waaronder ook de schaamteloze nietsontziende recidiverende klimaatfascistische pharma maffia D’66 terroristenvereerster Sigrid K!!

  Het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland zal niet gestopt worden met verkiezingen!! Rechters, officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks zijn daders geworden van misdaden tegen de menselijkheid!! De huidige Nederlandse rechtsstaat staat er bar en boos op!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 3 people

 3. Léon van Duren zegt:

  De recidiverende klimaatfascistische pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K.durft ook nog in de microfoon te liegen door te zeggen dat; zij werkt naar eer en geweten!! Het is onthutsend dat zo’n gewetenloze WEF puppet criminele D’66 mevrouw dat publiekelijk durft te zeggen !!Deze gewetenloze satanische boevenbende zijn werkelijk een schande voor zichzelf ,en voor Nederland!!Alles wat zij willen implementeren is gebaseerd op grofweg leugens!! Leugens werden gevolgd door leugens!!Dit kabinet is het toonbeeld van psychopathie ten top ,het zijn levensgevaarlijke lieden die momenteel de Nederlandse samenleving met voorbedachten rade bedreigen met hun flagrante leugens!!Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan deze huidige geïnstitutionaliseerde oorlogsmisdadigers nog berechten!!

  Nog nooit in mijn slechts 66 levensjaren heb ik Nederland door zo’n notoire geïnstitutionaliseerde boevenbende geregeerd zien worden !!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 4. Léon van Duren zegt:

  Deze zogenaamde joviale klimaatfascistische pharma maffia boef is het gewetenloze geweten van de Nederlandse B.V. List en bedrog !!

  Deze nietsontziende recidiverende klimaatfascistische pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren zouden zo snel mogelijk preventief gevangen gezet moeten worden,in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!! Elke dag dat deze fascistoïde(WEF) vaccinazi’s Nederland verder te gronde richten is een dag teveel!!Deze oorlog kan nu nog geweldloos beslecht worden!!De huidige rechtsstaat is vrijwel failliet in de huidige omstandigheden!! Zolang de immoraliteit zegeviert lopen 17 ,4 miljoen Nederlanders gevaar om bedreigd te worden door onze eigen overheid!!Dus ook het ambtenarenapparaat moet met de billen bloot en ontmaskerd (ontmanteld) worden!!De ons kent ons bedorven cultuur moet opgeruimd worden !! Het van overheidswege georganiseerde banencarrousel moet onmiddellijk stopgezet worden!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 5. wim23387 zegt:

  Ik vind toch dat Kaag een prijs verdient. Op z’n minst een trofee voor haar arrogantie.

  Like

 6. Rien E zegt:

  En dat moet je nagaan dat ik niet aan de peiling heb meegedaan anders zou de score van het “schwabinet” zwaar onder NUL zijn uitgekomen

  Geliked door 2 people

 7. En denk je dat er in de regering ook maar iemand zit die zich druk maakt over deze cijfers.
  Zeker te weten van niet en de reden is eenvoudig.
  Worden ze van het pluche af getrapt is het vooruitzicht 6 jaar wachtgeld en een plaats in de banencarroussel.
  En Leon van Duren wil je zo vriendelijk zijn om op te rotten met je copypastgelul.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Ongelooflijke gewetenloze volksverlakker burgers tot op het bot uitkleden, aan de hongerstaf helpen, in de kou zetten, zorg duurder en afschalen maar ja onze koninklijke paradepaarden c.q. gewetenloze staatsuitkeringtrekkers varen er weer wel bij. Dit kan die klootzak Rutte toch niet meer uitleggen https://www.ninefornews.nl/koninklijk-huis-krijgt-450-000-euro-meer-in-2023-eigen-volk-is-weer-de-dupe/ De rekening is wederom voor de belastingbetalers er is maar één oplossing willen we aan deze uitbuiting een einde maken dat is een volksopstand en absoluut dat zooitje negeren op het kosten verslindende carnavalsfestijn dat Prinsjesdag wordt genoemd. Het is een pure provocatie naar het volk en drie dolken in de ruggen van het volk. We lezen even wat voor, voeren voor de rest geen flikker uit, nemen een borrel en genieten van een diner en lachen ons rot hoe we het volk weer een flinke loer hebben gedraaid. Het zou die koninklijke paradepaardjes eens sieren een dergelijke verhoging te weigeren maar daar kunnen we bij deze egoïstische geldwolven van dromen. Hebzucht en genieten van luxe en een mooi leven laat de burgers maar de kolere krijgen. Ik mag toch hopen dat Willem niet met diezelfde CD aan komt van verbinding en saamhorigheid want dat zo zeer misplaatste humor zijn.

  Like

 9. Ravian zegt:

  Jammer dat in onze frauduleuze gemanipuleerde “democratie” hetgeen de meerderheid wilt al lang geen factor van belang meer is…

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Dit is geen verlies van vertrouwen in dit kabinet, dit is simpel en logisch nadenken, in groeiende mate zelfs rede voor gezond verstand, en binnenkort is er sprake van overlevingsdrang…..een sterke drang om te overleven met harde acties.

  Like

 11. Léon van Duren zegt:

  Deze colom van de dappere strijder Ad Nuis moet door de pharma maffia psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren beluisterd worden !! Deze zeer duidelijke analyse van Ad Nuis moet tot verplicht studiemateriaal voor de zeer vele geïnstitutionaliseerde huidige Nederlandse klimaatfascistische pharma maffia oorlogsmisdadigers goed bestudeerd worden!! Ook raad ik bij deze aan dat de onbetrouwbare gecorrumpeerde inlichtingendiensten leren te begrijpen voor wat voor een gestoorde klimaatfascistische pharma maffia psychopatische gezagsdragers zij hun totaal averechtse bevelen uit voeren !! Stop met Befehl ist Befehl!! Leer uw eigen verstand weer enigszins te gaan gebruiken voor zover u en de uwen nog verstand hebben!!

  https://cafeweltschmerz.nl/videos/the-braves-ad-nuis/

  Inkeer van uw misdadige handel en wandel betreffende het terroristische van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia stappenplan is nog steeds mogelijk!!

  Sluit per direct alle geldverslindende onzinnige waardeloze illegale GGD test en prik lokatie’s!!

  Herstel de rechtsbescherming voor 17,4 miljoen argeloze misleide onwetende bedrogen Nederlanders!!

  Stop met het met het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!

  Sluit het gehele gewetenloze psychopaten kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende klimaatfascistische pharma maffia psychopaat Mark R. preventief op in de gevangenis,in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Deze oorlog tegen de machten der duisternis kan alleen gewonnen worden met hulp van DE LEVENDE GOD!!Strijders van het LICHT ontmasker de werken der duisternis!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081 CZ

  Like

 12. Edwin Vissers zegt:

  Top Léon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s